Спорт шанс – пазари, тиражи и прогнози онлайн

Линк за Спорт Шанс

Въведение в играта „Спорт Шанс“

Играта „Спорт Шанс“ е специално предложение за всички спортни фенове, които обичат разработките на Евробет. В частност можем да определим играта, като любима на всички, обичащи футбола.

Спорт Шанс лого„Спорт Шанс“ е комбинация от футболни прогнози и късмет, които могат да ви донесат различни печалби. Тук е мястото да отбележим, че в тази игра не се залага на истински събития, а на виртуални. Печалбите обаче са напълно реални и няма ограничение за вашето участие. „Спорт Шанс“ е разработена от компанията Eurobet през 2017 г. и вече започва да навлиза все по-осезаемо в полезрението на залагащите. Те могат да осъществяват своите прогнози в локалните обекти на бранда, но и онлайн, което става и доста по-лесно. Ще разгледаме всички аспекти на играта и нейните особености.


Същност на играта „Спорт шанс“

Играта предоставя възможност да залагате на виртуален футбол. Подобни мачове се генерират автоматично от специален софтуер, чрез който се определят и различните изходи от двубоя. Всичко се случва на случаен принцип. Отборите, които участват в различните двубои, могат да ви се сторят познати, но те нямат общо с реалността. Мачовете се провеждат на всеки пет минути, като се предават с картина на живо в сайта на Eurobet или в пунктовете, където се предоставят залози. Картината от всяка една виртуална среща включва избрани моменти от мача.

Виртуалните събития в играта „Спорт шанс“ се провеждат всеки ден, като началото се поставя в 08:00 ч. и продължават до 23:30 ч. Може да се залага на един мач в определено време, понеже се провежда само по една среща за всеки 5 минути. Опциите за залог на всяка среща наброяват 73 възможности, а максималната печалба от играта е 1 милион лева.

Нужно е само да попълните желаните от вас пазари за залог на конкретен мач и да валидирате своя талон. След това може да проследите мача и в рамките на няколко минути разбирате дали печелите или губите. Важна особеност на играта е, че в нея могат да бъдат отбелязани максимум 4 попадения.


„Спорт шанс“ – как се играе?

Спорт Шанс фиш за залози
Фиш за залози в Спорт Шанс

Извършването на залозите става по 2 начина – на хартиен фиш в някой пункт или онлайн през сайта. Който и начин за участие в играта да изберете, правилата са едни и същи. Можете да залагате само на предстоящия мач, като приемането на залозите продължава точно до началото на мача. Всеки един протича в рамките на минута, така че бързо ще сте наясно с крайния изход на талона си.

Възможностите за залог на всеки двубой са едни и същи, единствено коефициентите са по-различни. Може да изберете само един пазар за конкретен двубой. Ако селектирате повече от един маркет, отново ще може да направите залога си, но по този начин ще активирате повече от една колонка, т.е. все едно правите няколко отделни залога. Опциите, които ще видите във вашия фиш, винаги са едни и същи. Ще изброим всеки един пазар, от който може да избирате, за вашия залог на събитие от играта „Спорт Шанс“.

 • Краен изход
 • Първо полувреме
 • Двоен шанс
 • Над/Под голове
 • Сбор голове
 • Хендикап резултат
 • Кой ще отбележи първи гол
 • Кой ще отбележи последен гол
 • Кой от отборите ще отбележи гол
 • Първо полувреме/Краен резултат
 • Точен резултат в мача
 • Точен резултат за първото полувреме
 • Двата тима да се разпишат и краен изход от мача

 
За почитателите на футболни залози тези възможности никак няма да бъдат чужди, но дори за пръв път да се докосвате до тях, няма от какво да се плашите. Самите им наименования говорят достатъчно за събитията, които представляват.

Накрая трябва само да отбележите определена цифра, ако желаете да участвате с направения избор в повече от една среща (тираж) и да поставите сума на залога.

Как да отбележа сума на залог?

Това става чрез маркиране на област в полето за залог. Позволено е да комбинирате между различните стойности, за да получите сбор от нов залог, както и да използвате множители, за да получите по-голяма сума. Минималният залог, който е позволен на фиш, е 0,60 лв., докато максимумът е определен за 1000 лева.


„Спорт шанс“ онлайн залози

Спорт Шанс залози онлайн
Онлайн залози в Спорт Шанс

Разделът “Играй онлайн” в играта Sport Chance е предназначен за извършване на залагания и прогнози през сайта на Eurobet. Компанията се е постарала да създаде един лек и изчистен интерфейс, в който виждате картина на живо от виртуалното събитие и всички опции за залог. Има поле за въвеждане на сумата за залога, както и бутони за потвърждаване. Ако трябва да сравним онлайн залозите в играта с тези на хартиен фиш, определено онлайн нещата се случват по-бързо. На всеки 5 минути страницата се обновява, като се появяват новите мачове, с новите опции за залог и видеото към тях.

Веднага може да се насочите към този раздел, за да видите сами какво представлява той, през този линк – https://www.eurobet.bg/sportchance.


Как се извършва проверка на фиш в играта?

Спорт Шанс проверка на фиш
Проверка на талон в Спорт Шанс

В страницата на играта „Спорт шанс“ е налична категория “Проверка на талон”, която служи за извършване на справка относно ваш залог. Проверката на фиша изисква попълването на няколко полета. Първо, трябва да се въведат номерата на тиража и тегленето, след което да се отбележи избраният пазар или пазари. Накрая трябва да попълните дали фишът ви е активен за повече тегления, както и сумата на залога. С избиране на бутон “Покажи” ще видите резултат в дясната част на страницата, който ще ви даде информация за евентуалната печалба от фиша или че той е губещ.

Предоставяме ви и директен линк към страницата за извършване на проверка на талон – https://www.eurobet.bg/page/sportchance_talon.


Големи печалби

Спорт шанс - големи печалби
Секция „Големи печалби“ в Спорт Шанс

Винаги е интересно да видиш какви са възможните печалби от конкретна игра. При „Sport Chance“ ситуацията не е по-различна, а компанията е осигурила специален раздел, в който се показват най-големите печалби от играта. Те могат да ви дадат идеи как да подходите с вашите залози и да ви вдъхновят за бъдещи печалби, така че ви препоръчваме да ги разгледате. Освен спечелените суми, налична е още информация за вида на залога, сумата му, както дата и място на извършване.

Може да си направите справка за спечелените суми от играта „Спорт Шанс“ още сега, като използвате този линк към страницата в сайта на Евробетhttps://www.eurobet.bg/page/winnings@sportchance&menu_id=302.


Хронология и история на тиражите в „Спорт Шанс“

Спорт шанс - история на тиражи
Раздел „История на тиражите“ в Спорт Шанс

Раздел “История на тиражите” е предназначен за всеки, който желае да провери резултат от даден мач или просто да разгледате какво се е случило в определен тираж. Услугата е полезна, понеже предоставя три различни начина да намерите резултати. Можете да търсите по дата и час или по година, тираж и теглене. Разликата с останалите игри, в които може да се прави подобна проверка е, че „Спорт Шанс“ предоставя опция за търсене на резултат по номер на събитие.

Докоснете се до раздела, за да видите какво точно представлява и каква е неговата същност – https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@sportchance&menu_id=303.


Съществува ли бонус в играта „Спорт шанс“?

Тези от вас, които са свикнали да получават бонус при регистрация или при онлайн игра и залози, могат да останат разочаровани, след като научат, че за „Спорт шанс“ подобни оферти не се предлагат. Няма промоции за създаване на сметка или извършване на онлайн залози, което може да се счете за минус на компанията. С времето обаче очакваме тя да подобри този аспект от своите предложения, предлагайки и стартов бонус.

Единствената по-атрактивна опция, която е на ваше разположение, е да станете част от Евробет клуб. Карта се взима от всеки пункт на компанията. Тя ви позволява да трупате точки с всеки ваш залог. Тези точки се използват за извършване на безплатни залози или получаване на място в томбола с конкретни награди.


Мобилна версия и апликация на играта

Спорт Шанс мобилна версияСайтът на Евробет предлага специално разработена мобилна версия на своя сайт. На пръв поглед тя изглежда по същия начин като пълната, десктоп версия на сайта. Опциите, които са налични при нея, също се препокриват с тези в пълната версия, така че нищо няма да ви липсва.

Мобилната версия се отваря на всички съвременни мобилни устройства и работи с лекота. Не е нужно да чакате дълго, за да ви се зареди играта. Залозите се извършват много удобно, като предоставените възможности са същите. Видеото от събитията също е налично, така че може да се насладите на играта където и да сте.

В допълнение искаме да подчертаем, че засега не е налична мобилна апликация на играта „Спорт шанс“. Такава може и да има в бъдеще, но засега не се предоставя. Почитателите на iOS и Андроид приложенията ще трябва да почакат, но все пак могат да използват мобилната версия на Евробет, за да участват в играта „Спорт Шанс“.


Методи за депозит и теглене

Системата на компанията Eurobet изисква от всички свои онлайн клиенти да депозират сума по сметките си, за да получат достъп до извършване на онлайн залози. Начините за захранване на сметка са няколко, като можем да ги систематизираме в следната таблица:

МетодМин. ДепозитМакс. ДепозитВреме
ePay.bg105000веднага
Банкова карта105000веднага
Банков превод105000до 5 дни

Услугите на онлайн платформата ePay.bg позволяват депозит през самия сайт на компанията, но след като разполагате със сметка там. Другите ѝ възможности са да депозирате чрез EasyPay или през банкомат.

Позволено е да превеждате суми по сметката си и чрез банкова карта, като се поддържат всички основни дебитни и кредитни карти (Maestro, MasterCard, VISA). Недостатъкът при банковия превод е, че транзакциите се случват доста по-бавно от останалите методи.

Трябва да сте наясно, че ако искате да изтегляте средства от сметката си, може да го правите само и единствено чрез услугите на ePay. Транзакциите се извършват незабавно, но лимити не са споменати.

Имайте предвид, че Евробет не налага такси по преводите. Такива обаче могат да бъдат изискани от самите платформи, чиито услуги ползвате.


Начини за контакт при проблеми с играта „Спорт Шанс“

Правилата на играта описахме в настоящото ревю, а може да ги откриете и в страницата на „Спорт Шанс“. Ако все пак имате въпроси или нещо не ви е ясно, може да потърсите помощ от служители на Евробет, които отговарят за играта. Такава помощ може да получите и от служителите, които ви обслужват в пунктовете, предлагащи опции за залози на място в играта „Sport Chance“. При онлайн залози може да използвате вградената форма за изпращане на запитвания към бранда, която се намира в раздела с контакти, или да използвате някой от следните начини за осъществяване на връзка:

 • Факс: 02 807 25 01;
 • Телефон: 02 903 25 25;
 • E-mail адрес: [email protected];

Нашата оценка и мнение

Играта „Спорт Шанс“ предоставя доста по-различни възможности за игри и печалби в сайта на Евробет, в сравнение с останалите числови възможности за игри на късмета. „Спорт Шанс“ може да се сравни с други опции за залози на виртуален футбол в различни онлайн букмейкъри. В подобно сравнение играта на компанията Евробет изглежда доста конкурентна, понеже предоставя голям брой опции и една по-различна платформа. Точно затова „Спорт шанс“ заслужава висока оценка, като очакваме в бъдеще играта да се развива още и да предложи много повече възможности.

Вход в Спорт Шанс

Други игри от Евробет:

0 коментари за “Спорт шанс – пазари, тиражи и прогнози онлайн

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!