Покер шанс – онлайн залози, тегления и тиражи

Вход в Покер Шанс

Покер Шанс (Poker Chance) – въведение

Покер шанс логоИграта „Покер Шанс“ се появява в портфолиото на компанията Евробет през 2014 г. Тя предоставя един по-различен начин за прогнозиране и участие в игра на късмета. Както подсказва името ѝ, играта е съвкупност от някои характеристики на покера и шанса на познаването им. По този начин тя се превръща в атрактивен избор за мнозина, които искате да опитат нещо по-различно от числовите предложения на бранда. Тази игра определено е добра алтернатива и предоставя доста интересни възможности, които ще опишем подробно в следващите точки.


Същност на играта „Покер шанс“ от Евробет

„Poker Chance“ предоставя доста по-различен начин на игра, който не прилича на останалите предложения на Евробет. Извършва се теглене на карти, което протича в 4 етапа. Те са: Draw, Flop, Turn и River. Залози се приемат след всеки един от първите 3 етапа. Когато приключи последната фаза, става и определянето на печелившите числа. Играта протича на три от т.нар. „покер маси“. Вие може да изберете едно или повече игрални места от тези маси, като за всяко място се определя коефициент, след като се извърши раздаването на картите.

Печелившата позиция или число се определя чрез комбинация от най-силните 5 карти, съставена от всеки две карти на всяко място и петте общи карти. Картите се виждат в момента на раздаването им, като системата ви дава достатъчно време да разгледате какви са те, коефициентите към всяко място, както и време да заложите.

По подобие на останалите Евробет игри и тук тегленията се извършват през 5 минути, така че забавлението не спира, стартирайки от 08:00 сутринта до 23:30 ч. всеки ден. Тегленията може да проследите в пунктовете, където се предлагат залози на играта, както и онлайн, в сайта на компанията.


Правила на играта „Poker Chance“ в Евробет?

Участието ви в играта не е трудно. Нужно е само да вникнете добре в правилата на играта и да разберете за какво става дума. Както казахме, на вашия фиш трябва да отбележите печелившото според вас число или с други думи печелившата позиция. Позволено е да заложите на повече от едно число, като всички числа са разпределени на три игрални маси. За да заложите обаче, трябва да изчакате тегленето. То се осъществява на четири отделни етапа.

Първият етап се нарича „DRAW“, следва „FLOP“, третата фаза е „TURN“. При всеки един етап се изтеглят карти и се определят коефициенти за всяка една от позициите на трите игрални покер маси. Вие може да изберете някои от тях и да заложите. Имате достатъчно време да разгледате ставките и да направите своя избор. Само попълвате желаните позиция и сумата на залога, за да заложите.

Повтаряме, че можете да залагате след всеки един от изброените три етапа. След тях следва последния етап, наречен „RIVER“. Когато той се извърши, става определянето на печелившите позиции. Обикновено за всеки етап печели една позиция, но понякога се случва така, че за етап има 2 печеливши числа.

Ако се питате как се определя печелившото число, нека обясним, че то се уточнява чрез комбинацията от петте карти, които са най-силни. Те са съставени от двете карти, които са налични на всяко едно място, както и от общите карти, които са пет на брой. В сайта на играта има информация за най-силните ръце, така че лесно ще ги научите.

Накрая е нужно да попълните сума на залога за вашия талон и да го валидирате, било то в пункт или онлайн. Залогът се осъществява чрез маркиране на някоя от посочените суми, но те могат също да се комбинират, за да се получи друга сума. Налични са и множители, с които да извършите по-голям залог.


„Покер шанс“ онлайн залози

Покер Шанс онлайн залози
Онлайн залози от Покер Шанс

Разделът “Играй онлайн” в страницата на Poker Chance от сайта на Евробет е посветен на хората, които желаят да залагат онлайн. Нужно е единствено да спазвате правилата, които споменахме в предходната точка. В страницата може да проследите на живо как се провежда всяко едно теглене. Следейки го, може да извършвате залози на определените числа и поставените им коефициенти. В страницата е налична информация и за силата на ръцете, както и резултатите от печелившите места (числа) за последните няколко тегления.

Ето от този сайт можете да се включите в играта или просто да я разгледате – https://www.eurobet.bg/page/poker.


Хронология и история на тиражите в „Покер шанс“

Покер Шанс история
Раздел „История на тиражите“ от Покер Шанс

Специалната категория от менюто на страницата за играта е посветена на историята от всеки един тираж. Стандартно се показва резултат от последните тегления, но имате възможност да филтрирате и конкретизирате резултати от търсачката вдясно. Тя ви позволява да търсите по два критерия. Единият, позволява да получите резултати след търсене по дата и час. Другият, изисква избиране на година, тираж и теглене, за да покаже резултат.

Разделът е удобен, за да се проверят резултатите от конкретен тираж и теглене. Може да го разгледате още сега, като влезете в страницата му – https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@poker&menu_id=243.


Съществува ли бонус в играта „Poker Chance“?

Добре е да знаете, че играта не предоставя специални бонус промоции за участие в нея. „Poker Chance“ е налична за всички почитатели на игрите от Eurobet, но не дава бонус при регистрация или депозит на средства за залози онлайн. В това доста хора могат да намерят недостатък, но нека ги успокоим, понеже за нито една от игрите на бранда не се предлага бонус.

Хубаво е да сте наясно, че можете да се включите в т.нар. Евробет клуб. Членска карта се взима от пунктовете на компанията. Тогава ще може да трупате точки в нея при извършване на какъвто и да е залог, без значение на коя игра. Тези точки в последствие ще може да използвате за безплатни залози в „Покер шанс“ или някоя друга игра, както и за участие в различни томболи.


Мобилна версия и апликация на играта

Покер Шанс мобилна версия„Poker Chance“ е налична и за всички почитатели на играта, които предпочитат да залагате през своите мобилни устройства. Като начало, нека отбележим, че все още не са налични мобилни приложения за Android и iOS, а единствено мобилна версия на сайта. Тя обаче е достатъчна, за да се насладите на емоцията от играта.

Липсата на мобилни апликации засега не е голям проблем, понеже брандът е нов в онлайн сферата, но с течение на времето ще се надяваме да бъдат разработени и приложения за мобилните устройства.

С мобилната версия без проблеми ще извършвате залозите си онлайн, без значение къде се намирате, стига да разполагате с интернет връзка. Мобилната версия на „Покер шанс“ е създадена с цел да предложи различни варианти, откъдето играта да бъде на разположение. Тя зарежда бързо и няма да ви създава проблеми. Чрез нея ще може да проследите тегленията и да извършвате залози.


Методи за депозит и теглене

Всички онлайн залози в сайта на Евробет изискват от вас да имате акаунт и парични средства към него. Само така ще можете да извършвате залози през вашия компютър или мобилно устройство. Начините за разплащане не са от най-разнообразните, но пък са достатъчни.

Информация за наличните методи на депозит може да разгледате в следната таблица:

МетодМин. депозитМакс. депозитВреме
Банкова карта105000веднага
ePay.bg105000веднага
Банков превод105000до 5 дни

Можем да добавим, че се приемат различни типове банкови карти. Активни са популярните кредитни/дебитни разновидности на VISA, Maestro и Mastercard. Не се споменават такси, налагани от компанията за извършване на превод, но може да има такива от посредниците, които използвате.

Ако искате да изтеглите средства от сметката си, трябва да сте наясно, че са налични единствено услугите на онлайн платформата ePay.bg. Само чрез тях засега е налично теглене. То се извършва незабавно, като лимити за транзакциите не са посочени. Услугите на ePay се разделят на няколко, като може да използвате разплащане чрез интернет страницата на сайта, банкомат или на касите на EasyPay в страната.


Начини за контакт с екипа на „Покер Шанс“

Връзка с екипа на Евробет, който отговаря за играта „Покер шанс“, може да извършите по няколко различни начина. Едва ли ще ви се наложи да се допитвате до тях, понеже всички правила на играта са ясно описани. Все пак е добре да сте наясно, че имате възможност да зададете въпрос, а начините са следните:


  • Факс: 02 807 25 01;
  • Телефон: 02 903 25 25;
  • E-mail адрес: [email protected];

Има и още един метод за връзка, който представлява форма за контакт директно през сайта на компанията. Съветът ни е да позвъните по телефона при проблеми, за да го решите най-бързо.


Нашата оценка и мнение

Играта „Покер Шанс“ е малко по-различна от другите предложения на компанията. Целта ѝ е да предостави на своите клиенти един различен вид шанс за печалба. Определено успява в това си начинание, понеже „Poker Chance“ е доста интересна игра, криеща в себе си големи печалби. В сравнение с останалите игри, тук липсват някои раздели, като проверка на талон или история на големите печалби, но все пак това не е от първостепенно значение. По-важното е, че можете да вземете участие в играта както от компютър, така и от смартфон или таблет. Правилата ѝ са малко по-особени, но когато свикнете с тях и извършите няколко залога, ще разберете, че „Покер шанс“ е наистина атрактивно предложения за най-запалените фенове на игрите на късмета.

Линк за Покер Шанс

Други игри от Евробет:

0 коментари за “Покер шанс – онлайн залози, тегления и тиражи

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!