Лотомания – онлайн залози и числови игри

Вход в Лотомания

Играта „Lottomania“ – въведение

Лотомания лого„Лотомания“ е сред най-популярните игри от целия арсенал с предложения за игри на късмета от компанията Евробет. Стартирана през 2010 г., играта „Лотомания“ е вторият голям проект на компанията, която просъществува и в наши дни. Почитателите на играта са доста на брой, а тенденцията е те да се увеличават, след като вече е налично и онлайн прогнозиране през сайта на бранда. „Лотомания“ е игра, в която участват 20 числа и 4 звезди, а възможностите за печалба се определят като доста добри. Ще разгледаме всичко важно за играта и ще ви преведем през различните ѝ качества и характеристики, за да сте наясно с нейните особености.


Какво всъщност е „Лотомания“ на Евробет?

„Лотомания“ се състои от избор на числа и звезда. Първите са от 1 до 20, като в играта вие избирате 8 от тях. Звездите са от 1 до 4, като също посочвате само една от тях. Следващото нещо, което трябва да направите, е да проследите тегленето, за да разберете дали печелите или губите. В тази игра няма допълнителни усложнения, така че всичко се извършва бързо и лесно. Тегленията могат да се проследят на живо в сайта, както и в пунктовете на Евробет.

Максималната печалба от играта „Lottomania“ достига 10 000 лева при познаване на 8-те изтеглени числа и едната звезда. Тук говорим за залог от 1 лев, понеже ако заложите например 5 лева и познаете споменатите условия, ще спечелите 50 000 лева. Евентуалните печалби са различни при познаване на друг брой числа, като за всеки един си има определени коефициенти.

Тираж за играта се провежда всеки ден, като тегленията започват около 08:00 ч. сутринта и продължават до 23:30 ч. преди полунощ. Има теглене на всеки 5 минути, така че шансовете ви за участие и печалба са доста големи.


Как протича играта „Lottomania“ в Евробет?

Тази игра няма никакви усложнения и специални залози. При нея залагането става по един начин и няма с какво да ви обърка. Независимо дали играете онлайн или на хартиен фиш, имате 20 числа, от които трябва да изберете точно 8. Числата са поредни в диапазона от 1 до 20. Разполагате и с 4 звезди, от които трябва да маркирате 1. Следва да изберете сумата на залога си (минимум 0,50 лв.) и дали желаете да участвате с направения избор в повече тегления. После потвърждавате залога и изчаквате следващото теглене.

Можете да активирате и случаен избор за вашия талон, но тогава трябва да разчитате на автоматично генерирани числа.


„Лотомания“ онлайн залози

Лотомания талон за залози
Талон за залози онлайн в Лотомания

Вече са налични и онлайн прогнози в играта „Лотомания“, които се извършват през сайта на Евробет. Попълването на електронния талон става по същите правила, които обяснихме в предишната точка. Особеността тук е, че е по-лесно да поставите сумата на залога. Накрая трябва да потвърдите залога си и да изчакате тегленето. Всяко едно се извършва през 5 минути, като протича за по-малко от минута.

В раздела за онлайн залози ще намерите още таблица с възможните печалби, резултати от последните тегления и някои от големите печалби, които са спечелени в играта. Вижте всичко това на тази страница – https://www.eurobet.bg/page/lottomania.


Теглене на живо

Лотомания теглене на живо
Теглене на живо в играта Лотомания

Разделът е посветен на проследяването в реално време на тегленията от играта „Lottomania“. Предоставя се анимирана област, в която стандартно се показва резултатът от последното теглене. Има информация за времето на следващото, както и оставащите минути и секунди. Другата информация в раздела е свързана с резултатите от последните няколко тегления.

Вижте повече за самия раздел през този сайт – https://www.eurobet.bg/live-lottomania.


Проверка на фиш от Lottomania

Лотомания проверка на талон
Проверка на фиш от Лотомания

Проверка на талон” е раздел в сайта на играта, откъдето може да проверите дали вашият фиш е печеливш. За целта е нужно да въведете няколко неща. Първо се изисква попълването на два номера – на тираж и теглене. После трябва да маркирате 8-те числа и звездата, с които сте играли в съответното теглене и имате на вашия талон. Проверката на фиша изисква да отбележите и сумата на залога, както и дали сте участвали в повече тегления. Това е всичко, което е нужно за въвеждане. После трябва само да потвърдите избора си, за да може в полето отдясно да се върне информация дали фишът е печеливш или не.

Ако желаете да извършите проверка на талон още сега, можете да го направите от този сайт – https://www.eurobet.bg/page/lottomania_talon.


Статистика на числата

Една от основните характеристики на играта, за която Евробет заслужава поздравления, е статистиката. Тя показва точна информация за броя изтегляния на всяко едно от 20-те числа, както и на всяка една от 4-те звезди. В допълнение на това са налични “горещи” и “студени” числа, които показват съответно най-често и най-рядко изтегляните числа и звезди. По този начин може да си направите сметка дали да заложите на стратегия със статистиката при вашите залози или да използвате своя усет.

Ако желаете, можете дори да променяте времето за показваната статистика, като е налична проверка за последната седмица, последните няколко месеца или година. Всичко това разгледайте на тази страница – https://www.eurobet.bg/page/statistics_lottomania.


Играта „Лотомания“ – големи печалби

Лотомания големи печалби
Раздел „Големи печалби“ от Лотомания

Често в играта „Lottomania“ падат големи печалби от по няколко хиляди лева. Точно в тяхна чест е разработен и разделът “Големи печалби”. В него може да проверите кои са последните такива или пък да ги видите за определена година и тираж. Информацията към всяка печалба показва печелившото място, прогнозата, датата, познатите числа и сумата на залога. Разделът е доста полезен, за да получите вдъхновение за вашите прогнози и игри в „Лотомания“.

Разгледайте последните големи печалби от този сайт – https://www.eurobet.bg/page/winnings@lottomania&menu_id=238.


Хронология и история на тиражите в „Лотомания“

Лотомания история на тиражите
Раздел „История на тиражи“ от Лотомания

Наличен е и раздел, в който може да се проверят резултатите от всеки един тираж или теглене. В секцията “История на тиражите” се извършва проверка на резултатите от тегленията. Налична е търсачка, която работи по два начина. Можете да търсите резултати от теглене по дата и час, а другият вариант е да го правите по година, тираж и номер на теглене. Изборът е ваш, а с предоставената услуга ще може да проверите резултата от някой ваш талон.

Историята на тиражите в „Lottomania“ е налична през този сайт – https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@lottomania&menu_id=235.


Наличен ли е „Лотомания“ бонус?

Не се предлага бонус за участие в играта или пък при онлайн регистрация. Това донякъде е минус за компанията Eurobet, но очакваме в бъдеще да се промени. Феновете на играта „Лотомания“ нямат специален бонус на разположение, така че ще трябва да се доверят на своя късмет и усет за познаване на числа, с които да си докарат печалба. Все пак, залозите в играта могат да трупат точки във вашата клубна Евробет карта. Такава може да поискате от всеки пункт, предлагащ игрите на компанията. Тогава ще получавате определен брой точки за всеки извършен залог, които след това може да обменяте за направата на залог или участие в томбола с атрактивни награди.


Мобилна версия и апликация на играта

Лотомания мобилна версияИнтегрирането на играта „Lottomania“ в онлайн пространството наистина е доста впечатляващ знак за пътя, по който е поел Евробет. Още по-ясен белег обаче оставя разработката на мобилната версия за сайта, където феновете на „Lottomania“ могат да опитат късмета си. Нужно е само да заредите сайта на бранда от своя мобилен смартфон или от таблета си. Така ще получите достъп до мобилната услуга, която не отстъпва по нищо на пълната версия на сайта. Всички функции се препокриват, така че няма да ви липсва нито една.

Мобилната версия е единствената услуга за смартфони и таблети към този момент. Споменаваме това, понеже много онлайн компании за залози и игри се насочиха към разработването на мобилни приложения за Android и iOS устройства. Към момента обаче Eurobet не предоставя такива. Все пак, мобилната версия е напълно достатъчна, за да се насладите на играта „Лотомания“ в движение. Това я прави изключително удобна, понеже може да залагате където и да се намирате, а самата игра зарежда бързо и е олекотена, за да работи добре на всички съвременни устройства.


Методи за депозит и теглене

За да участвате в онлайн тегленията на играта, трябва да разполагате с акаунт в системата на Eurobet, както и със средства по сметката си. Захранването на акаунта ви е възможно по няколко различни начина, а тегленето на евентуални печалби е налично чрез един единствен метод. Нека видим повече за всички тях.

  • Epay.bg – онлайн услугата е единствена, която засега позволява депозити и тегления в платформата на Eurobet. Транзакциите се извършват незабавно, а такси от бранда не се налагат. Такива могат да бъдат изискани от самата услуга. Тя позволява разплащане по три отделни начина – чрез сайта epay.bg, през каса на EasyPay или през банкомат.
  • Банкова карта – поддържат се различни видове дебитни или кредитни карти (Visa, MasterCard, Маестро). Такса за преводите от сайта не се налагат, но могат да се изискват такива от самите банки, чиито услуги използвате. Този начин на разплащане позволява само депозити.
  • Банков превод – и чрез този метод са налични единствено депозити към вашия Евробет акаунт. Недостатъкът е, че се чака няколко дни за извършване на транзакцията и обикновено банките налагат допълнителни такси за всяка една.

Ето и една таблица, която съдържа различните характеристики при извършването на депозити:

МетодМин. ДепозитМакс. ДепозитВреме
Банкова карта105000веднага
ePay.bg105000веднага
Банков превод105000до 5 дни

Начини за контакт с екипа на „Lottomania“

Компанията Евробет е осигурила на своите клиенти специален помощен отдел, който помага при въпроси и проблеми свързани с играта „Лотомания“. Към този отдел може да се обърнете, ако решите, че не може да намерите отговор на конкретен въпрос. В сайта на играта има раздел с контакти, от който може да изпратите директно запитване към служител на компанията. Останалите начини за връзка са следните:

  • Факс: 02 807 25 01;
  • Телефон: 02 903 25 25;
  • E-mail адрес: [email protected];

Нашата оценка и мнение

Играта „Лотомания“ е една от най-старите на бранда Eurobet. Чрез нея доста се популяризира името на компанията. Самата игра предоставя една страхотна възможност за печалба, за която си струва да се пробвате. Възможността е пред вас и несъмнено е доста добра. Спрямо останалите предложения на компанията, играта „Лотомания“ е доста по-различна, понеже в нея участват малък брой числа, а допълнителните звезди увеличават тръпката от играта. Печалбата, която може да си докарате, е доста солидна, така че спокойно може да пробвате късмета си. „Lottomania“ може да се играе във всеки пункт на Евробет, както и онлайн, така че имате избор и от тази гледна точка. Остава единствено да се възползвате от този избор и да се докоснете до емоцията от прогнозите в играта.

Вход в Лотомания

Други игри от Евробет:

0 коментари за “Лотомания – онлайн залози и числови игри

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!