Еврошанс прогнози и залози онлайн

Betenemy препоръчва следното:

Съветваме ви да се пренасочите към друг бранд, различен от Еврошанс! Ето защо ви предлагаме следните алтернативи:

Inbet
Betano
Winbet
Palms Bet
Bet365
Още букмейкъри
Бонус
200 лв.
Процент на бонуса
100%
Врътки
x6
Минимален Депозит
10 лв.
Мобилни приложения
-
Кешаут
Залози на живо
Лайф стрийм
рейтинг
4.8
Бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Бонус
Ексклузивна Оферта
50 лв.
Процент на бонуса
100%
Врътки
0x
Минимален Депозит
10 лв.
Мобилни приложения
Кешаут
Залози на живо
Лайф стрийм
рейтинг
4.7
Бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!
Бонус
550 лв.
Процент на бонуса
-
Врътки
4x
Минимален Депозит
10 лв.
Мобилни приложения
Кешаут
Залози на живо
Лайф стрийм
рейтинг
4.9
Бонус
18+ Важат условия | Играйте разумно | Участието в хазартни игри не е само забавление и крие риск от развиване на хазартна зависимост!

Вход в Еврошанс

Какво представлява Еврошанс?

Еврошанс логоЕврошанс е игра на късмета, при която участниците трябва да прогнозират правилно определен брой числа, за да спечелят. Играта е разработена от компанията Евробет и е част от нейното портфолио с игри на шанса. Eurochance се появява още през 2006 г. и оттогава насам е раздала много големи суми на печелившите. Също така, с течение на годините, играта се променя, като се превръща в доста по-усъвършенствана. Сега в нея могат да се намерят както обикновените прогнози за избор на 12 от 80 числа, така и други специални възможности. Всички тях ще разгледаме подробно в настоящото ревю.

Играта е активна всеки ден, от 08:00 до 23:30 ч., като тегленията се извършват през 5 минути. Преди онлайн залозите не бяха налични, но сега вече са и всички почитатели на Еврошанс могат да им се насладят. Чрез тях играта се превърна в доста атрактивна за мнозина и определено се очаква броят на участниците в тегленията да се увеличи.


Същност на играта

Основата на играта Еврошанс се състои в избора на определен брой числа от общо 80. След това предстои теглене на 20 числа и ако те съвпадат с определен брой от вашия избор, ще получите печалба. Имате опцията да участвате с числа от 1 до 12 на брой, като в зависимост от вашия избор варират и отделните печалби, които може да спечелите. Това е основният и първоначален вид на играта Еврошанс. В последствие бяха добавени и други възможности.

Една от тях е опцията за пълно комбиниране на числата, с които участвате в играта. По този начин увеличавате шансовете си за успех, но и сумата на залога ще бъде по-голяма. Играта ви позволява да се включите и в прогнози за големи и малки числа, сбор на изтеглените числа в тиража и дали техният сбор ще бъде четен или нечетен. Съществува и опция за залог на първото изтеглено число.

Сред останалите нововъведения са т.нар. фигурални залози. Те ви позволяват да изберете дадена фигура от предварително зададени 6. След това ще трябва да се надявате изтеглените 20 числа да съвпадат максимално с тези от 40-те във фигурата. Различните фигури включват различни числа, така че имате избор.

Печалби

Максималната печалба от играта, която се постига със залог от 1 лев, е 1 000 000 лева. Така е оценен максималният коефициент, който се постига при 12 точно познати числа.

Еврошанс е игра на късмета, която е изпълнена с доста разнообразни опции. Това, от своя страна, е доста добре за всички участници в играта, понеже шансовете им за реализиране на печалба са доста големи. Ако трябва да сравним моментното състояние на играта с това, което беше при първоначалното и създаване, можем спокойно да кажем, че сега Eurochance дава много повече.


Еврошанс – как се играе?

Ще ви преведем през различните характеристики и правила на отделните опции, които ви предлага играта Еврошанс и как да се възползвате максимално от тях.

Основна игра

Еврошанс основен талон
Основен талон за игра на Еврошанс

Тя бива два вида – с и без комбинации. Както споменахме по-рано, първоначалният замисъл на играта е да предлага основната игра без комбинации. Тя се състои в това, че вие имате право на избор между 1 и 12 числа, които са в интервала от 1 до 80. Всяко теглене се избират 20 от тези 80 числа. Колкото повече познати числа имате, толкова по-голяма печалба ще спечелите.

При играта с пълно комбиниране разликата е, че може да си осигурите различни системи на избраните от вас числа и така да влезете в играта с по-голям шанс за успех. Числото на вашата комбинация не може да бъде по-голямо от броя на числата, с които сте избрали да участвате в тиража.

Специални залози

Еврошанс специални залози
Талон за специални залози от Еврошанс

Съществуват няколко вида специални прогнози в Еврошанс. Нека видим с какво се характеризират те.

 • Сбор от изтеглени числа – казахме, че броят на изтеглените числа в тиража е 20. Може да предположите в какъв интервал ще бъде сборът на самите числа. Основните граници на тази цифра е от 210 до 1410, като този интервал е разделен на 5 отделни подинтервала, на които може да залагате спрямо определени коефициенти. Прогнозирате в кой интервал ще бъде сборът, поставяте сумата на залог и очаквате тегленето. Няма нищо сложно в това прогнозиране.
 • Четен или нечетен брой – тук трябва да изберете едновременно две неща. Едно от тях е сборът на самите числа, а другото е дали той ще бъде четен или нечетен. Първият интервал е на високите числа, които са от 810 до 1410. Нужно е да познаете дали числото от сбора на 20-те изтеглени ще бъде четно или нечетно. Същото може да направите и за другия интервал, който е на ниските числа и варира от 210 до 809.
 • Големи и малки числа – тук имате 3 опции на избор за вашия специален залог.

  Варианти:

  • Първият вариант е да изберете големите числа, което означава, че 12 или повече от 20-те изтеглени за тиража ще бъдат от 41 до 80.
  • Другият вариант е да се спрете на малките числа, при които поне 12 числа са в интервала от 1 до 40.
  • Има и трета опция, която по принцип е най-сигурна, но с малък коефициент. Тя е неутралният избор, при който печелите с 9, 10 или 11 големи или малки числа.
 • Залог за първото изтеглено число – това, което се гледа при този избор, е първото изтеглено число в предишния тираж. Вие залагате спрямо него. Една от опциите е да изберете, че първото число на предстоящия тираж ще бъде същото като това в предното теглене.

  Друг вариант е да изберете, че числото ще бъде по-голямо от предходното, но тук запомнете, че трябва да отбележите по-голямо четно или нечетно число. Последният вариант е идентичен на последния описан, но за по-малко число. Отново трябва да прогнозирате, че първото изтеглено число ще бъде и по-малко, и четно или нечетно, спрямо първото изтеглено от предходния тираж.

Фигурални залози

Еврошанс фигурални залози
Фигурални залози от Еврошанс

Третият главен вид прогноза в играта Еврошанс се характеризира с предварително зададени фигури. Те са 6 на брой и биват диамант, тетрис, мишена, пришълец, шахмат и осмица. Всяка една фигура е съставена винаги от един и същ брой числа. Самите те оформят конкретната фигура и винаги са едни и същи. Вие залагате на числата от конкретна фигура, като към всяка те са 40 на брой. В предстоящото теглене трябва да се надявате възможно най-голям брой от 20-те числа да съвпадне с 40-те от избраната от вас фигура. Максималната печалба се постига при съвпадение на 20 числа, но и при 0 познати също печелите.

Тук имате и допълнителна опция, която ви дава възможност сами да изберете 40-те числа. Може да го направите, като маркирате игра с 4 реда и отбележите кои редове избирате. Другият вариант е да изберете 5 колони и да ги маркирате във фиша, а последната опция е да изберете 3 реда и 2 колони, за да сформирате отново брой от 40 числа, с които да участвате в тегленето.

Експрес талони

Чрез тази опция може да се доверите на предварително зададени числа и да участвате в тегленето с тях. Имате няколко опции за експресни талони, които са на различни цени.

 • 2 лева – талонът е валиден за едно теглене, в което участвате с две предвиждания – от 8 и 10 числа.
 • 3 лева – тук участвате с три различни предвиждания в едно теглене. Всяко предвиждане се състои от 12 числа.
 • 5 лева – отново тегленето, в което вземате участие е едно, а броят на предвижданията са цели 5. Числата, с които играете, са 4, 5, 6, 7 и 12 на брой.
 • 10 лева – кратко и ясно – едно теглене, шест предвиждания. Влизате в играта с 3, 8, 9, 10, 11 и 12 числа. Тук има лека разлика в залозите за предвиждане. При играта с 3 числа участвате с 4.80 лв. от цялата сума, при тази с 9 числа влизате с 1.20 лв., а останалите предвиждания запазват сумата на залога 1 лев.

Представихме ви всички налични опции за залог в играта Еврошанс. Смятаме, че те са доста лесни за разбиране, така че няма да имате затруднения при извършването на прогнозите си. Може да опитате различните възможности и накрая да използвате предимно тази, която ви носи най-големи печалби. Опциите са налице, остава само да извлечете максимални ползи от тях.

Запомнете, че залозите на хартиен фиш и в онлайн системата на компанията се извършват по идентичен начин. Онлайн просто е по-бързо и удобно, но няма разлика в попълването на която и да е опция за участие в тегленията на играта.

Как се попълва залогът?

Сумата на вашия залог попълвате в полето “Залог в лева”. Там ще видите няколко цифри, които отговарят на желаната от вас сума на залог. Може да попълните повече от една цифра, което означава, че те се сумират и така получавате по-голяма сума за залог.

Другият начин е да използвате т.нар. множители, които също са няколко на брой. Чрез тях също увеличавате сумата си на залог. Предимството на онлайн залозите е, че просто попълвате в съответното поле желаната сума на залог. Там не е нужно да маркирате и да пресмятате.

Добре е да запомните, че минималната сума на вашия залог в играта Еврошанс е 0,60 лв.


Теглене на живо

Еврошанс теглене на живо
Теглене на живо на числа в Еврошанс

Разделът е част от сайта на играта „Еврошанс“, като в него може да се проследи всяко едно теглене. Самите тиражи са през 5 минути, което предоставя бърз начин да разберете дали печелите или не. В секцията с тегленето в реално време се показват печелившите числа, както и останалите печеливши опции от специалните видове залози. На разположение е времето до следващото теглене, както и резултатите от последните три.

Самия раздел може да разгледате от този линк – https://www.eurobet.bg/live-eurochance.


Статистика на числата

Еврошанс статистика
Раздел „Статистика на числата“ от Еврошанс

Един доста интересен раздел, който е специално насочен към почитателите на статистическите залози. В него се съдържа информация за броя изтегления на всяко едно число от 1 до 80 в играта „Еврошанс“. Позволява ви се да ги подредите по номер или пък да разгледате статистиката не от началото, а за последните 3, 6 или 12 месеца. Още по-интересното е, че системата обособява т.нар. “горещи” и “студени” числа. Първите са тези числа, които най-често се падат в тегленията на играта, а може би се досещате, че студени са тези числа, които се падат най-рядко.

Вижте кои са горещите и студените числа от този линк – https://www.eurobet.bg/page/statistics_eurochance.


Как се извършва проверка на талон?

Онлайн системата на играта ви позволява бързо и лесно да проверите дали вашият фиш е печеливш. За целта е нужно да достъпите съответния раздел за проверка и да извършите кратко попълване. Нужно е да въведете същите числа и сумата на залог, които сте попълнили за вашия заложен фиш, като така ще извършите проверка на талон. При всяка такава се изисква задължително да въведете две неща – номер на тираж и номер на теглене. Оттам нататък изискванията са спрямо вида залог. В дясната част ще се покаже резултатът и веднага ще разберете дали печелите, каква е печалбата или пък губите.

Основен талон

Еврошанс проверка - основен залог
Проверка на основен залог

Попълвате номерата на тиража и тегленето, след което трябва да въведете числата, с които сте участвали в самото теглене. Отбелязвате същите стойности, както и сумата на залога. Ако сте играли с комбинация, отново я отбелязвате. Така ще извършите бърза и лесна проверка на вашия фиш.

Специални залози

Еврошанс проверка - специални залози
Проверка на специален залог

При този тип залози отново се изисква да въведете двете задължителни стойности за номера на теглене и тираж. След това маркирате опциите, на които сте се спрели, попълвате сумата на залога и виждате в резултата от проверката на талона дали печелите.

Фигурални залози

Еврошанс проверка - фигурални залози
Проверка на фигурален залог

Двата номера – на тираж и теглене, също са задължителни при проверка на фиш с фигурални залози. Оттам насетне просто избирате същите неща, които сте избрали при попълването на талона, за да може системата да ви покаже дали печелите.

Всички видове проверки на талони се правят в този сайт – https://www.eurobet.bg/page/eurochance_talon.


Еврошанс – големи печалби

Еврошанс големи печалби
Раздел „Големи печалби“ от Еврошанс

Този раздел е посветен на всички големи печеливши от играта „Еврошанс“. В тази категория от менюто се показват най-големите печалби, като информацията към тях е свързана с мястото на печелившия, каква прогноза е дал, колко числа е познал и какъв залог е поставил. Показват се още датата на спечелването, както и спечелената сума. Историята на печелившите се пази от 2009 г. насам, така че имате възможност да разгледате доста цифри. Активна е и опцията да бъдат разгледани печелившите от конкретен тираж. Показва се информация и за броя големи печалби за текущата година.

Вижте веднага последните възможни печалби в играта „Еврошанс“, които и вие може да спечелите, от този линк – https://www.eurobet.bg/page/winnings@eurochance&menu_id=232.


Хронология и история на тиражите

Еврошанс история на тиражи
Раздел „История на тиражи“ от Еврошанс

В секцията за история на тиражите се показват резултатите от последните изиграни игри. Имате възможност да конфигурирате показваните резултати на страницата, както и да извършите търсене. Налично е такова по дата и час, както и още един вид търсене, което е по година, тираж и теглене. Резултатът бързо се показва на страницата, така че не е нужно да чакате дълго време. Разделът е удобен, когато желаете да проверите как е завършило дадено теглене.

Разгледайте раздела на този сайт – https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@eurochance&menu_id=227.


Има ли бонуси в играта Еврошанс?

Някои от феновете на Eurochance може да се разочароват, но трябва да отбележим липсата на бонус оферти. Раздаването на такива не е било практика за компанията Евробет, но след като тя вече предлага услугите си и онлайн се очакваше да добави различни промоции за своите игри. Към момента обаче няма такива. Онлайн привържениците на играта ще трябва да ѝ се насладят без да очакват някакви допълнителни бонуси.

Хубавото е, че може да станете част от т.нар. „Евробет клуб“. Членската карта се издава в локалните обекти на компанията, които предлагат игрите ѝ. Оттам може да изискате карта за клуба и да я представяте при всеки залог. Така трупате точки, които после може да използвате за залози и участие в някоя томбола с награди.


Мобилна версия и апликация на Еврошанс

Еврошанс мобилна версияТези от вас, които предпочитат използването на мобилни устройства за извършване на залози, могат да бъдат доволни. Еврошанс разполага с изключително удобна мобилна версия на своите услуги. Тя е достъпна, след като заредите сайта на компанията през мобилното си устройство.

Няма да ви липсва нищо, така че спокойно можете да залагате и докато сте в движение.

Мобилната версия на Еврошанс ви дава всички опции, които са налични и в пълната версия на сайта. Ще може да проследявате тегленията на живо, да правите проверки и да извършвате залози много лесно. Разработена е така, че да зарежда по най-бързия начин и да не бави желанието ви да дадете прогноза.

Тук е мястото да кажем, че все още липсват познатите мобилни апликации. Ще бъде добре такива да бъдат разработени за играта Eurochance, поне за двете най-популярни мобилни платформи – Android и iOS. Засега такива няма, но с течение на времето вярваме, че и мобилните приложения за играта ще бъдат на разположение.

Мобилната версия е достъпна, след като заредите сайта на играта през вашето мобилно устройство. Ако мобилният изглед не се зареди, тогава потърсете бутона за смяна от пълната към мобилната версия, който е разположен в долната част на сайта.


Методи за депозит и теглене

Когато взимате участие в играта в локалните пунктове, плащането става на място, но при онлайн залозите нещата са по-различни. Всеки регистриран клиент трябва да захрани сметката си, за да може да разполага със средства за залози. Отбелязваме, че наличието на такси при разплащанията зависят от самите методи, които използвате. Компанията Евробет не налага такива, но различните банкови институции могат да наложат такси, които вие трябва да заплатите.

Ето какви са и начините за разплащане:

 • Кредитна/Дебитна карта – поддържат се всички основни видове банкови карти, като Visa, Maestro, MasterCard. Минималната сума на депозит е 10 лв., като преводът се извършва незабавно. Максимум на транзакция са позволени до 5000 лв.
 • Банков превод – големият минус на този метод за захранване на сметка е, че трябва да се чака до 5 работни дни. Иначе, минималните и максималните суми варират между 10 и 5000 лв.
 • ePay.bg – това е може би най-добрият метод за депозиране на сума по сметката ви. И при него лимитите на депозит са същите, но ви дава няколко различни начина. Първият от тях е да заредите акаунта си директно през ваша сметка в сайта на електронния портфейл. Другият вариант е да депозирате през каса на EasyPay, а като последна опция е предоставена възможност да заредите сметката си за игра в Еврошанс през банкомат.

Meтоди на депозит

Много е важно да отбележим, че изтегляне на средства от сметката ви се извършва само и единствено чрез услугите на ePay.bg. С никой друг метод не може да изтеглите средства.

МетодМин. депозитМакс. депозитВреме
Банкова карта105000веднага
Банков превод105000до 5 дни
ePay.bg105000веднага

Начини за контакт с Еврошанс

При възникнали проблеми с играта Еврошанс или при наличието на други въпроси от ваша страна може да се свържете с компанията, за да потърсите помощ. Помощният отдел предлага няколко различни начина за връзка. Ето кои са те:

В сайта на компанията има и форма за отправяне на запитвания, която също може да използвате. Лек недостатък е отсъствието на услуга за получаване на помощ чрез чат на живо, което се надяваме да се промени в бъдеще.


Нашата оценка и мнение

Играта „Еврошанс“ е позната на много голям брой хора у нас. В нея са раздадени солидни печалби, които са зарадвали мнозина. Както разгледахме, с течение на годините играта става все по-атрактивна и изпълнена с нови и нови предложения за прогнози. Бързите тегления допринасят за емоцията от тази игра на късмета, която ви дава наистина различни опции. Независимо дали играете онлайн или в някой от пунктовете на Еврошанс, винаги може да си спечелите награда. Въпросът е да разчитате на късмета си. Ако трябва да оценим предложенията в играта „Еврошанс“, бихме им поставили пълна оценка, понеже това е игра с много възможности и големи печалби.

Играйте в Еврошанс

0 коментари за “Еврошанс прогнози и залози онлайн

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!