5 от 11 – залози, тиражи и теглене онлайн

Линк към 5 от 11

Играта „5 от 11“ – въведение

5 от 11 лого„5 от 11“ е числова игра, разработена и разпространявана от компанията Евробет. Създадена е през 2017 г., като започва да натрупва все по-голяма популярност. Основната причина затова е, че самата игра предоставя доста големи шансове за печалба, понеже се състои само от 11 числа. В сравнение с някои от останалите игри на късмета от Евробет, „5 от 11“ предоставя доста добри възможности за бързи печалби. Играта се характеризира с голям брой тегления на ден и много печалби. Онлайн присъствието ѝ добавя още повече интерес и по-голяма известност в сферата на числовите игри на късмета.


Същност на играта „5 от 11“

Самата игра се състои в това, че на всеки 5 минути се извършват тегления. Както подсказва името на играта, общият брой числа, участващи в нея, е 11. На всяко теглене се падат по 5 числа, които са печеливши. Вие имате право да изберете от 1 до 8 числа, които са в диапазона от 1 до 11. В зависимост от избраните и познатите числа се определя и вашата евентуална печалба. Имате опция да прогнозирате и точния ред, по който ще се паднат числата или пък да участвате с 1 фиш в 2 поредни тегления.

Тегленията започват от 08:00 ч. и продължават до 23:30 ч. всеки ден. Бързото им извършване и честотата от 5 минути за теглене правят играта „5 от 11“ много атрактивна за всички фенове на игрите на късмета. Тегленията се извършват на живо, като пряко предаване се намира в сайта на Eurobet. Като алтернатива се предлага и анимирано проследяване на всяко теглене.

Максималният коефициент, който може да се постигне в играта, е при познаване на 5 от 5 числа. Това се равнява на коефициент 305, като печалбата зависи от сумата на залога ви.


„5 от 11“ – как се играе?

Правилата на играта „5 от 11“ са много лесни и прости за разбиране. Имате няколко възможности за игра, които ще опишем в следващите редове. Трите разновидности, с които може да вземете участие в дадено теглене, са игра без точен ред, с точен ред и супер игра.

„Игра без точен ред“ – това е основната разновидност на играта. При нея маркирате числата от 1 до 11, с които може да вземете участие. След това трябва да отбележите броя на маркираните числа, който може да бъде от 1 до 8. Не може да участвате с повече от 8 числа. След това избирате каква ще бъде сумата на залога ви и в колко тегления искате да участвате с направения избор. Накрая, предавате фиша за обработка или го потвърждавате, ако използвате онлайн платформата.

5 от 11 без точен ред
5 от 11 без точен ред

„Игра с точен ред“ – при тази разновидност трябва да познаете точния ред на петте изтеглени числа. И тук може да изберете да участвате с 1 число или максимум 5. Нужно е да маркирате вашия избор, като отбележите желаното число на съответния ред. Можете да изберете всички 5 числа и реда на изтеглянето им или пък например само първото. Накрая, маркирате сумата на залога и в колко тегления желаете да вземете участие.

5 от 11 с точен ред
5 от 11 с точен ред

„Супер игра“ – при тази разновидност избирате по 5 числа в два реда, които съответстват на две поредни тегления, след като валидирате талона. Другото важно нещо е да въведете сума на залог. По този начин участвате с по 5 числа за две тегления, като не е важен точният ред, а дали ще се познаят.

5 от 11 супер игра
5 от 11 супер игра

Имайте предвид, че във всяка една разновидност може да използвате случайно генериран избор от числа. Ако смятате, че вашият избор няма да ви донесе късмет, може да използвате автоматичния, но по принцип повечето участници предпочитат да заложат на своя избор.

Как се попълва залогът?

Има специално поле затова. Имайте предвид, че определеният минимум за едно теглене е 0,60 лв. Може да комбинирате различните стойности в реда за залога, ако искате да получите по-голям сбор. Налични са и т.нар. множители, с които отново може да постигнете по-голяма цифра.


„5 от 11“ онлайн залози

5 от 11 онлайн залози
Онлайн залози на играта 5 от 11

Разделът “Играй онлайн” е създаден специално за онлайн потребителите на играта, които ще осъществяват залозите си през мобилно устройство, компютър или таблет. За тях са налични абсолютно същите възможности, които описахме досега, като въвеждането на сумата на залога става по доста по-лесен начин. Тегленията от всеки тираж се извършват през 5 минути, като се проследяват с картина на живо именно в този раздел. Там се показват още вашите активни талони за игра, различните печалби, които може да спечелите спрямо познатите и играните числа. Има информация и за последните тегления, както и най-новите големи печалби.

Разгледайте раздела и участвайте в играта на този сайт – https://www.eurobet.bg/5_ot_11.


Как се прави проверка на фиш в играта „5 от 11“?

5 от 11 - проверка на талон
Проверка на талон в 5 от 11

На първо място нека споменем, че проверка на фиш се извършва в самия сайт, от раздел “Проверка на талон”. За да се извърши проверката, трябва да въведете няколко неща, които вие знаете и виждате на квитанцията, която получавате при потвърждаване на залога.

Какъвто и вид залог да сте избрали, трябва да попълните номер на тираж и номер на теглене. Оттам нататък проверката на талона зависи от вида му.

Основен талон с игра без точен ред
Попълвате абсолютно същите числа, които сте избрали и виждате на талона си, за да потвърдите своя избор и да проверите дали печелите или губите. Системата бързо ще покаже резултата за това.

Основен талон с игра с точен ред
По подобие на първия вид, тук също маркирате полетата, с които сте участвали във въведения тираж и теглене. След това попълвате и сумата на залога, за да видите дали вашият талон печели.

Супер игра
При тази разновидност попълвате петте числа, с които сте избрали да участвате, като това става в двата налични реда. Оттам нататък остава да маркирате и сумата на залога, за да може проверката на фиша да даде точен резултат.


„5 от 11“ – големи печалби

5 от 11 - големи печалби
Раздел „Големи печалби“ в играта 5 от 11

В този раздел може да разгледате какви са най-големите спечелени суми в играта „5 от 11“. Предоставената информация включва печелившото място, прогнозата, познатите числа и сумата на залога. Налице е и датата, на която е спечелена конкретната сума. Проверката може да се филтрира по година и тираж.

Може да разгледате раздела от този сайт – https://www.eurobet.bg/page/winnings@5ot11&menu_id=296.


Хронология и история на тиражите в „5 от 11“

5 от 11 история на тиражи
Секция „История на тиражите“ в 5 от 11

Тази секция е предназначена за историята от всички тегления, извършени в играта. Стандартно ви се показват последните такива, но вие може да търсите резултатите от определено теглене по дата и час или по година, тираж и теглене. Удобно е да видите резултатите от желаното теглене, така че разделът се определя като доста полезен.

Разгледайте го оттук – https://www.eurobet.bg/page/tirazhi@5ot11&menu_id=297.


Статистика на числата

Целта на този раздел е да покаже информация за броя пъти, в които всяко едно число в играта е било изтегляно. Има информация за всяко едно число от 1 до 11. Можете да персонализирате резултатите за конкретен период от време, както и да ги подреждате по различни начини. Статистиката включва “горещи” и “студени” числа, което ще рече, че първите са тези числа, които се падат най-често, докато студените се падат най-рядко. Има по 5 числа от всеки един показател.

Вижте сами подробната статистика за числата в тази игра на късмета от тази страница – https://www.eurobet.bg/statistika_5ot11.


Наличен ли е бонус в играта „5 от 11“ на Евробет?

Въпреки, че играта се предлага и онлайн, бонус за участие в нея не се предоставя. Eurobet все още не е предприел политика за раздаване на бонуси, така че феновете на промо офертите ще трябва да се задоволят само с това, което им се предлага. Играта не ви носи бонуси, независимо дали участвате в нея онлайн или в пункт. Все пак участието в нея и залозите ви в „5 от 11“ могат да ви донесат точки за лоялност. Те се трупат за играчите, които станат част от клуба на Евробет. Тези лоялни клиенти ще могат да използват натрупаните точки за извършване на залози или за участие в различни томболи с награди. Един вид това са допълнителни възможности за награди, но не могат да бъдат характеризирани точно като бонуси.


Мобилна версия и апликация на „5 от 11“

5 от 11 мобилна версияБихме искали да изразим добрите си впечатления от мобилната версия на играта „5 от 11“. Тя е разработена по един много качествен начин, който ви позволява всички функции на пълната версия на сайта.

Чрез мобилната възможност за игра ще можете да извършвате залози, да проверявате своите талони, да разглеждате статистика и всички други опции. Не е проблем дори да наблюдавате на живо тегленето или пък да използвате анимираното теглене.

Единственият минус за Евробет и игрите им към този момент, що се отнася до мобилни услуги, е липсата на мобилно приложение. Компанията обаче е отскоро на онлайн пазара за залози и игри, така че подобна апликация за различните платформи може да е планувана за близкото бъдеще.

С оглед на темповете, с които се развиват онлайн залозите на „5 от 11“, съвсем скоро можем да очакваме апликации поне за двете най-популярни операционни системи – iOS и Андроид.


Методи за депозит и теглене

Начините за разплащане в сайта на Евробет са няколко. Трябва да използвате някой от тях, за да захраните сметката си и да можете да извършвате залози. Има 3 основни метода за депозит на средства, които са чрез онлайн услугите на ePay.bg, банкова карта или банков превод. Първият от методите се характеризира с това, че позволява извършване на депозит чрез онлайн платформата си, EasyPay или през банкомат. При банковите карти са позволени всички основни разновидности на дебитните и кредитните карти, като VISA, Maestro и MasterCard.

Тегленията на евентуални печалби са позволени единствено чрез онлайн портфейла ePay. Няма да можете да теглите средства чрез останалите методи, което засега е недостатък. Надяваме се след време това да се промени. За изтеглянията от сметката не се споменават ограничения.

Таксите за всяка транзакция зависят от избрания метод и неговите политики. Ето какви са различните характеристики на методите за депозит:

МетодМин. ДепозитМакс. ДепозитВреме
Банков превод105000до 5 дни
Кредитна/Дебитна карта105000веднага
ePay.bg105000веднага

Начини за контакт с екипа на „5 от 11“

Ако имате някакъв проблем с играта „5 от 11“, можете да потърсите помощ от различни места. За начало ще ви посъветваме, ако сте в локален пункт, да потърсите помощ от отговарящите за приемането на залозите, понеже тези служители са обучени за правилното разбиране и оказване на помощ за различните игри. Ако обаче играете онлайн и имате запитване, използвайте някой от следните начини:

  • Телефон: 02 903 25 25;
  • Факс: 02 807 25 01;
  • Имейл адрес: [email protected];

В страницата за контакти в сайта на Eurobet е налична и форма за контакт, чрез която също може да зададете своя въпрос или да потърсите съдействие.


Нашата оценка и мнение

Играта „5 от 11“ е доста иновативна и нашето мнение е, че тя изцяло е насочена в полза на участниците в нея. Самият факт, че участват само 11 числа в теглене, е достатъчен атестат за лекотата на тази игра. Разбира се, не е лесно да познаете нужния брой числа, но определено изглежда доста по-възможно, отколкото при някои от останалите игри на Евробет. Компанията определено се е постарала да предложи нещо по-различно. „5 от 11“ е игра на късмета и шанса, която си заслужава вниманието, така че ви я препоръчваме, ако си падате по този тип залози. С навлизането ѝ в онлайн пространството тя стана доста по-широко достъпна, така че вече може да радва много повече фенове.

Вход в 5 от 11

Други игри от Евробет:

0 коментари за “5 от 11 – залози, тиражи и теглене онлайн

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!