Евъртън приема намиращия се в ужасна форма отбор на Суонзи

Премиършип АнглияОтборът на Евъртън започна силно първенството, записвайки серия от няколко последователни победи. Последва обаче спад в играта на Карамелите, който доведе до пет последователни срещи без успех. Трите точки срещу Уест Хям дойдоха като лъч надежда, но той бързо бе помрачен от тежката загуба с 5:0 от Челси. Въпреки всичко, тимът продължава да се движи добре в класирането, като към момента дели шестата позиция с Манчестър Юнайтед.

Доста по-незавидно е положението на Суонзи. Те делят последната позиция с отбора на Съндерланд, като до този момент са завоювали едва пет точки. Във вече цели десет срещи отборът не е печелил, като осем от тях са завършили с поражение. Лошите новини за тима идват и в липсата на важни играчи. Гарет Бари пропуска срещата поради наказание, а травма все още лекува Лейтън Бейнс. С оглед на всички тези обстоятелства, прогнозата ни няма как да е нещо различно от победа за домакините.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Автор

Християн Цуцев

Основните отговорности на Християн включват писането на футболни прогнози за Бетенеми. Той отговаря за написването на качествени статии с новинарско съдържание, които могат да бъдат намерени на страниците на сайта.

0 мнения за Евъртън приема намиращия се в ужасна форма отбор на Суонзи

Сподели мнение

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!