Обсъжда се Евро 2021 да се проведе изцяло във Великобритания

Видяно 137 пъти

Евро 2020, така и не се проведе през 2020 година, поради ситуацията с коронавирус. Беше взето решението надпреварата да се проведе година по-късно, с надеждата, че положението няма да е толкова напечено. Планът е 12 отделни европейски града да приемат мачовете, но това може да създаде известни трудности, имайки предвид, че пиковете на заразени с коронавирус са различни в отделните държави и различните рестрикции постоянно се менят.

Великобритания обаче е готова да поеме цялото домакинство на европейското първенство, твърди местното издание Сънди Таймс. Властите в страната вече обсъждат план за завръщането на публиката по трибуните, като те смятат, че това ще се случи по-рано от останалите европейски държави. Великобритания е един от лидерите по брой ваксинирани, а също така и вече немалка част от населението е преминало през вируса.

Към момента на стадион Уембли в Лондон е насрочен единият от полуфиналите, както и самият финал, който трябва да се проведе на 11-ти юли.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Обсъжда се Евро 2021 да се проведе изцяло във Великобритания

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!