Залози на баскетбол в Efbet

Видяно 90 пъти

Баскетболът е един от най-предпочитаните спортове от любителите на онлайн залаганията и клиентите на Ефбет не правят изключение. Букмейкърът се е постарал да създаде перфектни условия за игра на своите потребители. В следващите редове ще разгледаме по-отблизо какви възможности ще откриете на сайта, ако сте фенове на баскетбола.


Как изглежда баскетболният раздел на Ефбет?

баскетболен раздел на ефбет
Изглед от баскетболния раздел на Ефбет

За да разгърнете секцията с баскетболни залози в Ефбет, трябва да отворите раздел „Спорт“ и да изберете опция „Баскетбол“ от менюто, което се появява в лявата част на екрана ви. Пред вас ще се покаже списък с всички първенства, които се следят от букмейкъра. Под всеки турнир ще видите провеждащите се към дадения момент събития и прилежащите към тях коефициенти.

В централната лента за навигация ще откриете три много полезни бутона:

 • „Презареди“ ви дава възможност да опресните екрана със срещите, които текат в момента. Това е много практична опция, тъй като чрез нея ще сте в крак с предстоящите събития и техните стойности. Обърнете внимание, че този бутон не е еквивалент на функцията Reload/Refresh, която предлага всеки стандартен браузър. Разликата тук е, че чрез „Презареди“ на Ефбет ще опресните единствено таблицата с баскетболните селекции, без да се налага да отваряте отново цялата страница и показващите се по нея банери и реклами. Това не е без значение за потребителите, които играят през мобилно устройство.
 • „Програма“ е бутонът, който ще ви покаже предстоящите спортни срещи, които се предлагат за залози от Ефбет. Най-хубавото тук е, че може да конкретизирате търсенето и да заредите само баскетболните събития.
 • Ако натиснете бутона „Назад“, системата ще ви върне на предишното действие, което сте извършили в баскетболния раздел. Предимството тук отново е, че няма да се налага да презареждате цялата страница.
  В реда под централната лента за навигация ще забележите функции, с които да сортирате събитията пред вас. Може да изберете да виждате справка за 24 часа или да посочите по-конкретно за следващите 3, 6, 12, 24, 48 или 72 часа. Ако натиснете бутона „Всички“ пред вас ще се появи лист с всички дивизии и събития, които букмейкърът е въвел в системата си.

Вход в раздела


Какви първенства се следят?

Баскетболните селекции, които Efbet предлага, са наистина разнообразни и може да сте сигурни, че няма да скучаете. Следят се както популярни първенства, така и не толкова вълнуващи турнири на различни страни. Разбира се, налични са Евролига, Еврокупа, Шампионска лига, Балканска лига и NBA. В допълнение обаче букмейкърът дава опции за залог на вътрешни първенства в различни страни, на женски баскетбол и дори на някои младежки дивизии. Може да избирате от турнири в държави като:

 • България
 • САЩ
 • Румъния
 • Австралия
 • Турция
 • Испания
 • Гърция
 • Франция
 • Австрия
 • Хърватия
 • Бахрейн

Това са само част от опциите в списъка с над 60 страни, сред които ще намерите екзотични възможности като Южна Корея, Япония, Уругвай, Тайланд и Пуерто Рико.


Какви пазари се предлагат?

Ефбет радва своите клиенти и по отношение на баскетболните пазари, които предлага. Ще откриете голямо разнообразие и някои доста интересни варианти. Колкото по-гореща е срещата, толкова повече опции за залог ще намерите. Някои от възможностите ви са:

 • Брой точки
 • Хендикап
 • Първо полувреме – Победител
 • Брой точки за един от двата отбора
 • Първа/Втора/Трета четвърт – Изход
 • Първа/Втора/Трета четвърт – Брой точки Четен/Нечетен

Баскетболни залози на живо

Друга приятна възможност, от която може да се възползвате на сайта на Ефбет, са баскетболните залози на живо. За да разгледате какво се предлага в тази графа, трябва да маркирате раздел „На Живо“, който се намира в централната лента за навигация на сайта. В лявата част на екрана ви ще се появят спортовете, които в този момент се следят в реално време. Щом изберете „Баскетбол“, ще разгледате какви срещи се играят и кои са наличните пазари. Тук емоцията от залозите определено е по-силна, защото ще следите събитието на живо и ще прогнозирате с динамични коефициенти.


Как се правят залози на баскетбол в Ефбет?

извършване на баскетболен залог в ефбет
Осъществяване на баскетболен залог в Efbet.com

Няма да ви е трудно да поставите своя залог на баскетбол в Ефбет, както на обикновените, но също и на виртуалните предложения за този спорт. Клиентите са максимално улеснени, за да се радват на играта си. Щом сте избрали конкретна селекция, трябва да разгледате маркетите, които са достъпни за нея. След като се спрете на някой от тях, е нужно единствено да маркирате предпочитания от вас коефициент. Предположението ви ще се появи автоматично в електронен фиш, разположен в дясната част на сайта.

Ако желаете да направите множествен залог, изберете ставките от останалите набелязани пазари и прогнозите ви ще се появят една под друга в талона ви. Насочете вниманието си към долната му част и ще откриете бутон „Множествен залог“. След като го натиснете, ще може да означите предпочитанията си.


Защо да изберете Efbet за баскетболни залози?

Сигурни сме, че ако разгледате баскетболната секция на Ефбет, сами ще се убедите в предимствата ѝ. Все пак, ако още се чудите дали да изберете именно този букмейкър, ви предлагаме три причини:

 • Разнообразни селекции и маркети – ще намерите много първенства, включително по-непопулярни, така че няма да скучаете, дори ако големите турнири са в почивка.
 • Подредбата на секция „Баскетбол“ в Ефбет е наистина практична. С един поглед може да извадите справка само за турнирите, които ви вълнуват. В допълнение букмейкърът предлага функционални бутони, които да ви улеснят при разглеждането.
 • Следят се и баскетболни събития на живо, които са страхотна възможност за феновете на този спорт.
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Залози на баскетбол в Efbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!