Възстановяване на забравена парола в Efbet

16
Видяно 3572 пъти

Редовен клиент на Ефбет сте, но не сте играли в последните месеци и в резултат на това сте забравили паролата си? Не може да влезете в профила си, а имате средства в баланса си там? Ако отговаряте утвърдително на прочетените въпроси, значи този текст е точно за вас. В него ще разгледаме каква е процедурата по възстановяване на забравена парола в Ефбет.

Вход в Efbet


Стъпки при изгубена парола в Efbet

Ако по невнимание сте изгубили данните си за вход в системата на Ефбет, не се притеснявайте. Това е често срещан проблем и букмейкърът има добре разработен механизъм за тези ситуации. Отворете сайта на компанията и насочете вниманието си към горния десен ъгъл. Точно под полетата за въвеждане на потребителско име и парола ще видите жълт активен линк „Забравен логин“, който трябва да натиснете. Той ще ви прехвърли в административния панел, където ще разполагате с три опции.

стъпки при забравена парола в ефбет
Изглед от сайта на Efbet за възстановяване на забравена парола

Ако знаете тайния си код
За да ви съдейства, платформата ще поиска от вас да въведете потребителското си име и датата на раждане. Ако си спомняте секретния код, който сте въвели при създаването на Efbet регистрация, ще може да смените паролата си още сега. За целта ще е нужно да изберете опцията „Въведи тайния код и промени паролата“ и след това да натиснете бутона „Следващ“. Пред вас ще се появи нов прозорец, в който да въведете секретния си код, а после спокойно ще може да попълните и новата си парола. Постарайте се да измислите такава комбинация, която няма да забравите, за да си спестите нови процедури по възстановяването ѝ.

Ако не знаете тайния си код
Ефбет са предвидили вариант и за случаите, когато не си спомняте секретния си код. В тази ситуация отново ще е необходимо да попълните потребителското си име и датата на раждане, но следващата стъпка е различна. Трябва да изберете опцията „Изпрати на е-мейл новата парола“. С натискането на бутона „Следващ“ системата на Ефбет ще генерира автоматично за вас нова парола и ще ви я изпрати на електронната поща, с която сте се регистрирали.

Обърнете внимание, че тази опция е приложима, единствено ако сте напълно сигурни с кой имейл сте се регистрирали на сайта. В писмото ще видите новите си данни за логин. Паролата ще е компилация от цифри и букви, от рода на 49CB1F73. Много е важно да я смените с позната комбинация, веднага щом достигнете до профила си в Ефбет. Системата ще поиска това от вас, след като се логнете.

Ако не помните потребителското си име
В случай, че не се сещате за потребителското име, с което сте се регистрирали, също нямате повод за притеснение. В този случай обаче процедурата е малко по-различна. Ще бъде необходимо да се свържете със служител по поддръжката чрез опцията Чат на живо. Обяснете на оператора ситуацията си и той ще ви помогне. Преди да ви сътрудничи обаче, той ще трябва да се увери, че вие сте реалният собственик на профила, който се опитвате да достъпите. В тази връзка ще трябва да му предоставите колкото се може повече от информацията, с която сте се регистрирали. Могат да поискат от вас имейла ви, секретния код, трите ви имена или дори ЕГН-то ви. Всичко това се прави в името на вашата сигурност.

нова парола в ефбет
Промяна на парола в сайта на Ефбет

Щом екипът на Ефбет се убеди в намеренията ви, ще ви изпрати активен линк, от който да промените паролата си. И в този случай ще е необходимо да я смените с позната комбинация. Ако не сте сигурни дали ще може да я запомните, запишете я на място, до което само вие имате достъп.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

16 коментари за “Възстановяване на забравена парола в Efbet

 1. Ia
  Ianka Atanasova
  Това ми е емейл адреса
 2. Va
  Vasko
  Здравейте забравих си потребителското си име
  1. Va
   Valentin
   Zabravih si dannite za vhod
 3.  
  Stoqn Ivanov
  Zabrabeno potrebitelsko ime
 4.  
  Asen Avramov
  tezo sa golemi mo6enici v ebet saita
 5. Кр
  Красимира Николова
  Не си помня нищо на стария профил искам да ми бъде обновен на този имейл [email protected] тъй като старя профил ми е със стари данни от личната карта
 6. Ян
  Янко Станков
  Забравих си паролата и потребителското име
 7.  
  Стоян Динев
  Здравейте!
 8.  
  Златка Чолакова
  Не си спомням ник нейм и парола
 9. Ив
  Ивайло
  Da
 10. me
  mehmedski
  ne moga da se logna
 11. Al
  Aleks
  Zabravih potrebitelskoto si ime i parolata
  1. Ив
   Ивайло
 12. Ge
  Georgi
  Super
 13. Бо
  Боян Младенов младенов
  За съжаление никой не отговаря на имейл чат и телефон
  1. Ив
   Ивайло
   Da se vastanovia akolnta