EFBET става спонсор на Първа професионална футболна лига

Видяно 236 пъти

Първият лицензиран български букмейкър Ефбет става официален спонсор на Първа футболна лига у нас. Новината бе съобщена официално пред медиите на пресконференция, свикана от Българския футболен съюз. След като затв

След като затвърди позициите си като водещ букмейкър в България, Efbet насочи вниманието си към различни партньорски кампании, свързани с българския спорт. През следващия сезон най-елитното футболно първенство у нас ще носи името Efbet Лига. Припомняме, че до 2016 г. шампионатът бе познат като „А Професионална Футболна Група“, но за следващите бе прекръстен на „Първа Професионална Футболна Лига“.

Логото на Ефбет ЛигаОсвен ново име, най-престижният футболен турнир у нас ще има и ново лого. То ще бъде стилизирано съчетание между емблемите на първенството и на Efbet.

По думите на изпълнителния директор на БФС Борислав Попов целта на тези промени е да се подобри състоянието на българския футбол и да се привлекат млади играчи и фенове.

До момента Ефбет е официален спонсор на 8 от 14-те отбора, участващи в професионалната дивизия. Логото на букмейкъра може да се види по екипи на едни от водещите отбори като „Лудогорец“ и „Локо“-Пловдив. Съвсем доскоро компанията бе спонсор и на столичният „Левски“, но сините се разбраха за партньорство с друга компания.

Маркетинговият директор на efbet Емил Кънев изтъкна, че компанията подкрепя редица футболни отбори в цялата страна и припомни, че букмейкърът си партнира още с волейболната и баскетболната федерации.

Кънев коментира на кратко, че клиентите на компанията могат да очакват нови вълнуващи бонуси от Efbet, които ще са свързани с началото на първия сезон на Efbet Лига.

Той заяви още, че целта на бранда е да подобри общото състояние на българския спорт, но подчерта, че крайният резултат зависи и от управленските методи, с които се усвояват средствата.

Практиката известни брандове, свързани със залаганията, да спонсорират различни спортни клубове и турнири не е рядкост и се среща в цяла Европа. Обикновено тези партньорства са по инициатива на водещите букмейкърски къщи в съответните държави. След като утвърди позициите на спортната си секция и направи своето онлайн казино едно от най-предпочитаните сред потребителите, Ефбет категорично доказа, че е лидер на родния пазар. Ето защо не е изненада, че компанията търси начин да популяризира името си сред по-голяма аудитория, като същевременно подкрепя българския спорт.

Посетете Efbet


Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “EFBET става спонсор на Първа професионална футболна лига

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!