Ще успее ли да превземе и италианския пазар Efbet след получаването на лиценза си?

Видяно 83 пъти

17.10.2019 година е ключова дата, която един от родните букмейкъри ще запомни със сигурност. Става дума за Efbet, който се сдоби с така желания лиценз, който му позволява да извършва своите хазартни дейности и да предлага услугите си за залагания на територията на Италия. Страната се слави с едни от най-запалените играчи и фенове на онлайн залозите, така че това е силен ход, който българската компания предприе.

Посетете Efbet


Преглед и анализ на действията на компанията

Първият лицензиран оператор у нас е именно Ефбет. От 2006 година насам, компанията се стреми да завоюва нови върхове непрестанно. През средата на месец Юли 2019 г. се появява Efbet Лига и всички спортни фенове са сигурни, че това ще е триумфът на годината за букмейкърската къща. Да, но плановете на оператора са съвсем по-различни. Той не се задоволява само с това, а изненадата за получения лиценз за Италия само може да радава всички фенове. Не е никак учудващ ходът, който брандът предприема, предвид това че Efbet има издадени лицензи за Испания, Сърбия и Румъния.


Какво споделят чуждестранните медии?

Първите, които отрзиха тази новина и я направиха достояние до всички останали е доказалото се във времето британско издание SBC News, коeто определя последната една година като една от най-трудните за хазарта в Италия. Това се дължи на многократното поскъпване на данъците, които са определени за спортни залози. Това увеличение засяга както онлайн пазара, така и този на дребно.


Какво предстои на Ефбет?

След като получи зелена светлина, сега букмейкърът има за задача в срок от 10 месеца да успее да припокрие всички изисквания, които от AAMS – Amministrazione Autonoma dei Monopoli di Stato им задават. Това обаче е достатъчно време, че дори повече от необходимото, ако съдим по изказването на съоснователя на Ефбет. Според господин Боян Найденов компанията ще успее да се справи по-бързо. За целта обаче разчитат на своите външни партньори. Ако прогнозите на оперативният директор на Efbet се сбъднат, то до края на март 2020 година се прогнозира пълното изпълняване на всички изисквания. Дали това ще е факт, предстои да проследим.

Да не пропускаме обаче това, че компанията подкрепя на 100% промените, които са нанесени в законите на страната, за която последно получи лиценз. Именно в Италия е въведена рестрикцията, която забранява на тамошните банки да правят каквито и да било финансови операции, които имат общо с неоторизирани хазартни брандове. Предвид това колко старателно изпълнява всички изисквания, няма нищо изненадващо в това, че Ефбет покрепят тези нововъведения, които ще им бъдат от полза да продължат с няколко хода напред пред конкурентите си от сивия сектор на онлайн залозите и не само.

Вход в Ефбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Ще успее ли да превземе и италианския пазар Efbet след получаването на лиценза си?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!