Петъчна видео рубрика „Трите мача“ с Деян Веселинов и ефбет

Видяно 153 пъти
Съдържание
 1. Детайли за рубриката
 2. Изисквания
 3. Награди

Имате още една причина петъците да се превърнат в любимия ви ден от седмицата. В 08:30 часа всяка петъчна сутрин, efbet и Деян Веселинов ще разглеждат топ три от най-интересните срещи за предстоящите почивни дни. Вие ще получите детайлна прогноза, изготвена от журналиста, заедно с високите коефициенти на онлайн букмейкъра. Какво още? Предстои да научите, ако останете с нас и в следващите редове.

Вход в efbet


Повече информация за рубриката

Базова информация за 'Трите мача':
 • Ден: всеки петък
 • Час: 15.30
 • Водещ: Деян Веселинов

Както подсказва и името на рубриката, три ще бъдат срещите, които ще бъдат детайлно прогнозирани от водещия. Добрата новина за зрителите на епизодите, качвани от ефбет е, че ще получават различни награди, стига да вземат участие и да познаят крайния изход на трите разглеждани мача в дадения епизод. За да участвате, трябва да посетите официалната Instragram страница на ефбет, където в коментар да изразите своята прогноза за конкретните три мача.

Организаторите посочват и крайния срок, в който трябва да направите предположението си, както и часа, когато ще бъдат съобщени победителите.


Правила и условия

Игрите са забавно нещо, което в този случай може да ви донесе и награда. От компанията са известни със своята щедрост, когато говорим за efbet бонуси, а сега доказват това и за тази нова игра. Ето какви са правилата на Facebook играта:

 1. Има изискване на направите успешна прогноза за седмичните 3 срещи, които се провеждат.
 2. Вашата прогноза ще се зачете единствено като коментар под конкретната Инстаграм публикация, в която ще бъде качен епизод от рубриката на Деян Веселинов.
 3. След приключването и на последния мач, на случаен принцип ще бъдат избрани пет победителя измежду всички, които успешно са изпълнили условията на играта.
 4. Не е необходимо да коментирате повече от веднъж, тъй като това няма да ви донесе по-голям шанс да спечелите.

Награди

Време е да поговорим и за най-приятната част – наградите. Щастливците се теглят на случаен принцип и се съобщават в страницата на играда. Печалбите също се определят на седмична база, като броят и видът им може да варират. Ако избран участник не потърси своята печалба до 48 часа след изтеглянето си, организаторът може да избере друг късметлия.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Петъчна видео рубрика „Трите мача“ с Деян Веселинов и ефбет

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!