Петъчна видео рубрика „Трите мача“ с Деян Веселинов и ефбет

Мария Костадинова
Видяно 131 пъти
Съдържание
 1. Детайли за рубриката
 2. Изисквания
 3. Награди
 4. Как се получава Free bet?
 5. Правила за 3 х 50 лева Free bet

Имате още една причина петъците да се превърнат в любимия ви ден от седмицата. В 08:30 часа всяка петъчна сутрин, efbet и Деян Веселинов ще разглеждат топ три от най-интересните срещи за предстоящите почивни дни. Вие ще получите детайлна прогноза, изготвена от журналиста, заедно с високите коефициенти на онлайн букмейкъра. Какво още? Предстои да научите, ако останете с нас и в следващите редове.

Посетете Efbet


Повече информация за рубриката

Базова информация за 'Трите мача':
 • Ден: всеки петък
 • Час: 08:30
 • Водещ: Деян Веселинов

Както подсказва и името на рубриката, три ще бъдат срещите, които ще бъдат детайлно прогнозирани от водещия. Добрата новина за зрителите на епизодите, качвани от ефбет е, че ще получават различни награди, стига да вземат участие и да познаят крайния изход на трите разглеждани мача в дадения епизод. За да участвате, трябва да посетите официалната фейсбук страница на ефбет, където в коментар трябва да изразите своята прогноза за конкретните три мача. Ако искате да научите дали сте сред победителите, ще трябва да изчакате до понеделника, след уикенда, в който са се провели и самите срещи. Точно в 15:00 часа, отново на фейсбук страницата на бранда ще бъдат обявени и победителите.


Правила и условия

Игрите са забавно нещо, което в този случай може да ви донесе и награда. От компанията са известни със своята щедрост, когато говорим за efbet бонуси, а сега доказват това и за тази нова игра. Ето какви са правилата на Facebook играта:

 1. Има изискване на направите успешна прогноза за седмичните 3 срещи, които се провеждат.
 2. Вашата прогноза ще се зачете единствено като коментар под конкретната фейсбук публикация, в която ще бъде качено видео с епизод от рубриката на Деян Веселинов.
 3. След приключването и на последния мач, на случаен принцип ще бъдат избрани пет победителя измежду всички, които успешно са изпълнили условията на играта.
 4. Не е необходимо да коментирате повече от веднъж, тъй като това няма да ви донесе по-голям шанс да спечелите.

Награди

Време е да поговорим и за най-приятната част – печалбите. В играта има различни кръгове, като всеки от тях има пет печалби, които са:

 • 3 награди x 50 лева безплатен залог (т. нар. free bet)
 • една футболна топка
 • един подаръчен ефбет пакет

Как се получава Free bet?

Първото и най-важно нещо, с което започваме е това, че няма защо да депозирате в сметката си, тъй като бонусът ще се кредитира в сметката, след обявяване на победителите в края на съответния кръг. Ако сте сред печелившите, просто активирайте своя бонус и се наслаждавайте на наградата си. В случай, че поощреднието е подаръчен пакет или топка, то пишете лично съобщение във фейсбук страницата на ефбет, където екипът ще ви разясни как лесно и бързо ще получите своята награда.


Изисквания за 3 х 50 лева Free bet:

 • За да имате право да се включите към тази промоция, трябва да дадете своето съгласие с правилата и условията на букмейкъра за конкретната оферта веднага след като сте активирали бонуса си.
 • За да можете да се възползвате от предложението, трябва да оставите своя коментар под конкретно видео за рубриката в официалната страница на efbet.
 • Ако предните две условия са успешно изпълнени и след получаване на бонуса, имате правото да правите тегления от сметката си в сайта едва след като изпълните всички условия за превъртане на бонуса.
 • Ако изтеглите бонус средствата си по-рано, губите право на бонус офертата.
 • Заложете бонуса си на обща стойност един път размера му, с коефициент не по-малък от 1.50.
 • Букмейкърът не зачита залози, направени на пазари от тип „четно/нечетно“, „азиатски хендикап“, „равен няма залог“ и „всички видове азиатски линии“.
 • Зачитат се единствено залози от тип печеливш или губещ.
 • В случай, че използвате функцията „Cash out“, чрез която преждевременно ще затворите своя залог, дадента среща няма да се счита към тези за превъртането на текущата оферта.
 • Разполагате с 30 дни, в които да изъплите всички условия.

Вход в Ефбет

Мария Костадинова

Мария Костадинова (Специалист по залози и Автор)

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Петъчна видео рубрика „Трите мача“ с Деян Веселинов и ефбет

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!