„Live Games“ в Efbet

Видяно 139 пъти

Ако сте почитатели на игрите на живо, то сигурни сме, че ще се зарадвате от новината за новия раздел „Live Games“ в сайта на Efbet. Неговото начало се бележи през Август 2018 година, а в следващите редове ще научите всичко най-важно за него, както и какво можете да откриете и на какво ще се насладите, прекарвайки своето време в тази нова секция от каталога с предложения на букмейкъра.

Вход в Efbet


Къде да намеря раздела „Live Games“ в сайта на Ефбет?

раздел с игри на живо в Efbet
Изглед от основното меню и бърза връзка към раздела „Live Games“ в сайта на Ефбет

За да достъпите раздела, разбира се, че първо трябва да влезете в официалния сайт на Efbet. След което се насочете към основното меню, разположено най-отгоре. Там ще видите „Live Games“ раздела и когато натиснете върху него ще бъдете автоматично препратени към всички най-горещи предложения, които букмейкърът ви е приготвил. Използвайки своя Efbet бонус код, когато създадете своята нова регистрация, можете да спечелите до 110 лв. за спортни залози. Това е първата възможност, която ви се предоставя като за начало.


Какви игри мога да открия?

игри в Efbet Live Games
Предложения с игри в Efbet Live Games

След като сте достъпили от главното меню раздел „Live Games“, пред вас ще се визуализира второ, вътрешно меню. В него ще откриете всички най-любопитни игри, които от Ефбет са ви приготвили. Такива са „Щастливи 7“, „Щастливи 6“, „Щастливи 5“, „Зар“, „Колело“, „Залагане на покер“, „Война с карти“.

Тези игри се излъчват в реално време и се водят от професионално обучени дилъри. Всеки от тях обяснява случващото се на английски. Нека се запознаем с всяка от игрите:

Щастливи 7


Известна от и като “7 от 42”, тук ви очакват цели 42 на брой топчета, като само 7 от тях са печеливши. Ето защо и името на играта е „Щастливи 7“. Заслужава си да изпробвате своя късмет, тъй като ако имате печеливш залог, печалбата, която може да се върне при вас е на 2000 пъти по-голяма от самия залог. Тегленията се случват на всеки 5 минути, така че няма да ви отнеме много време да разберете дали печелите.

Щастливи 6


Както може би и сами ще се досетите, тук броя на печелившите топки е 6. Те се теглят на прозволен принцип от общо 60, разбъркващи се в цилиндрите на игралната машина. Първи е цилиндърът, позиционирайн най-вляво. Оттам разбирате и коя е първата печеливша цифра. Подобно на „Щастливи 7“ и тук имате възможността да започнете нова игра на всеки пет минути. Разполагате с един рунд, сулжещ за направа на залог. Той се провежда между игралните тегления. Неговата продължителност е около 4 минути.

Щастливи 5


Някои играчи познават играта още като „Щастливата 5“, а също и „5 от 36“. Тук вашите залози могат да ви спечелят сума, която е 1000 пъти по-голяма от залога, който сте направили. Печелившите топета са 5 от общо 36 произволно разбъркващи се в цилиндрите на игралната машина. Следете левите цилиндри. От тях се стартира и съответно редът, който се спазва е от ляво на дясно. Ако играта вече е стартирала, не се нервирайте, затова че сте изпуснали старта. Следващата игра ви очаква след 5 минути.

Зар


Няма игра, която да наподобява тази и именно това я прави уникална. Ако искате да изпробвате „Зар“, трябва да знаете, че ще бъдат използвани 5 абсолютно еднакви зарчета, които отстрани са номерирани с точки, започващи от 1, завършващи до 6. Крупието, което води играта ви, ще ги постави в кутия, разбърквайки ги добре. След което ще ги хвърли на игралната маса.

Колело


Ако изберете „Колелото на късмета“ ще имате крупие, което завърта колелото обратно на часовниковата стрелка, след което го завърша по посока на часовниковата със съвсем леко движение на ръката. По време на самото теглене се прави едно единствено завъртане. Изключение правят случаи, при които завъртането трябва да бъде повторено още веднъж. Разполагате с един рунд, в който да направите своите залози. Той се състои между тегленията на играта и продължава около 4 минути. Най-хубавото от всичко е, че имате нова игра на всеки 3 минути.

Залагане на покер


Ако сте играли „Texas Hold’em Poker“, то тази игра най-вероятно ще ви напомни на нея. Правилата на “Залагане на покер” и начина на игра са подобни на не безизветната покер игра „Texas Hold’em Poker“.

Вашето професионално крупие ще раздаде 12 карти. Бъдете внимателни и съсредоточени, тъй като те ще бъдат раздадени една след друга и обърнати с лицето нагоре. Целта на играта е да бъдат сформирана възможно най-добрата комбинация от 5 карти, като разбира се бъде използвана и помощта на позиционните джобни карти и борда. Печеливши са позицията/позициите, които имат най-висок ранг. В случай, че повече от една позиция има същата най-висока комбинация е възможно да се извърши теглене.

Война с карти


Главните действащи страни в „War of Bets“ са 2 – дилър и играч. Ползва се стандартно колода карти, като съответно картата, която е по-висока е печелившата. В случай, че двете изиграни карти имат една и съща стойност, това е и случаят, в който има наличие на „Война“.


С какви възможности ще разполагам?

 • Резултати
 • История на залозите
 • Опция „Затвори залог“
 • Талон за извършване на залози

Секция „Резултати“


Разположена най-отгоре, избирайки тази секция вие ще достъпите страница, в която спрямо датата, която сте задали, играта, която сте посочили и номерът на теглене ще се заредят резултатите от вашето търсене.

История на залозите


Намира се отляво на секцията с резултати и това е мястото, в което можете да видите каква е хронологията на вашите залози. За целта, използвайте календара, от който да изберете съответната дата. Когато го направите, в рамките на няколко секунди пред вас ще се заредят и резултаите, в случай, че такива има. Ако няма направен залог за конкретната дата, ще видите надпис „Нямате залози за тази дата. Изберете друга дата или започнете да играете сега“.

Опция „Затвори залог“


Както подсказва името на тази възможност, вие можете да стопирате направения от вас залог. Няма значение дали причината е в това, че не искате да почакате до края или просто виждате, че стечението на играта не е във ваша полза. Какъвто и да е предтекстът, вие можете да активирате опцията „Затовори залог“, но разбира се, трябва да имате наличен залог. В противен случай, няма как да бъде активна.

За да изберете тази опция, насочете вниманието си към електронния талон в сайта, позициониран най-отдясно. Там ще видите надпис „Моите залози“. Избирайки тях, ще видите и две полета, едното, от които е именно полето за затваряне на залог.

Талон за залози


Вашият електронен талон, в който се вписват и залозите ви, се намира най-отдясно. На разположение имате доста опции за отдените игри, така че със сигурност от Ефбет са се погрижили разнообразието да е подсигурено и да не скучаете. След като харесате дадена игра и решите да направите залог, най-хубавото е, че за всяка от тях има подробно обяснение. Него ще откриете в таба „Как се играе?“.

След като вече сте се запознали с условията и правилата на играта и решите да залагате е важно да знаете следните неща.

 1. Влезте в своя потребителски акаунт в Efbet;
 2. Направете необходимия депозит, за да заредите парични средства, които да ви послужат при осъществяването на залозите;
 3. Ако сте изпълнили първите две стъпки е време да посочите категория на залагане и съответно да изберете резултат от тегленето;
 4. В полето „Сума“, разполжено във вашия фиш, въведете залога, който искате да направите;
 5. Изберете бутон „Постави залог“.

Какви са изискванията, за да участвам в Live Games?

Няма сложни условия или непосилни изисквания, които да ви затруднят. Единственото, което е необходимо за да участвате и изпробвате някоя от игрите на раздела е да имате акаунт в сайта на Efbet, а също и депозирани парични средства, за да можете да направите залог. Оттам нататък другото, което ще ви трябва е доза късмет и да се забавлявате, докато играете и печелите от игрите на живо.


Финални думи


Време е да обобщим всичко казано до тук за раздела „Live Games“. Определено от Ефбет имат добро попадение с развиването и направата на цяла отделна секция за игри на живо. Прави ни впечатление това, че са помислили не само за професионалните си играчи, но и за начинаещите. Дори да не знаете много да онлайн игрите и залозите в тях, има помощни секции, в които доста подробно е разяснено всичко за всяко едно от предложенията. Вярваме, че няма да изпитате каквито и да било затруднения по време на самата игра или при осъществяването на залог, затова единственото, което ни остава е да ви пожелаем успешни игри и много печалби.

Посетете Efbet

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “„Live Games“ в Efbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!