Опция за залози „Мултибет“ от Efbet

Видяно 118 пъти

Efbet се стреми да създаде максимално комфортна среда за своите клиенти. Най-пресният пример за това е новата секция „Мултибет“, която е създадена, за да улесни клиентите на бранда в търсенето им на актуалните футболни събития. В следващите редове ще ви покажем какво предлага този раздел.


Какво предлага Мултибет от Ефбет?

Мултибет е секция, посветена изцяло на горещите събития в областта на футбола. Ще я откриете на централно място в сайта на Efbet. Тя е поместена в централната лента за навигация, сред разделите „Спорт“, „На живо“, „Виртуални“, „Бонус“ (вижте информаци за всеки Efbet бонус), „Казино“, „Lucky 6“ и „Казина“.

опция мултибет в ефбет
Изглед от раздел „Мултибет“ в сайта на Efbet

След като отворите раздела, пред вас ще се появи списък с всички предстоящи футболни събития от различните първенства, които се следят от букмейкъра. Селекциите са подредени прегледно една под друга, като в лявата част на реда ще видите часа и датата, на която ще се проведат срещите. Към всяка от тях ще откриете и четирите най-популярни пазара:

  • Краен Изход
  • Брой Голове 2,5
  • Първо Полувреме – Изход
  • Двата Отбора Да Отбележат

Имате възможност да заложите директно от тук, като изберете предпочитания маркет и съответния коефициент. Прогнозата ви ще се появи автоматично във фиш в дясната част на сайта.


Какви са предимствата на секцията „Мултибет“?

Разделът „Мултибет“ е изключително полезен с това, че спестява време на потребителите. Вече не е нужно да се ровите дълго време из разделите на Ефбет, за да откриете предпочитаната селекция от даден турнир. Секцията ви дава възможност да направите справка директно и да сте информирани за всичко, което предстои. Заедно с това, ще забележите колко е полезно да виждате събитията, изброени едно под друго, заедно с техните коефициенти. Този изглед ще ви позволи да прецените за коя среща да играете или как точно да компилирате множествен залог.

В заключение ще подчертаем, че секцията е сравнително нова и вероятно в бъдеще букмейкърът ще предложи тази справка и за други спортове, освен наличния към момента футбол.

Линк към секцията

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опция за залози „Мултибет“ от Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!