Секция с официални резултати в Efbet

Видяно 119 пъти

В секцията ще откриете много спортове и атрактивни маркети, а механизмите за залози са максимално лесни за потребителите. Като онлайн продължение на мащабната букмейкърска верига Еврофутбол, платформата на Ефбет може да се похвали с наистина добре организиран раздел за спортни прогнози. За да подобри допълнително играта на своите клиенти, компанията предлага статистически справки и секция с официални резултати, на която ще се спрем в този текст.

Линк към секцията с резултати


Какво представлява секцията и защо е полезна?

линк към официалните резултати в ефбет
Изглед от footer частта в сайта на Ефбет с връзка към официалните резултати

Секцията „Официални резултати“ е изключително полезна за всички спортни фенове, които играят редовно. Тя ви позволява да направите задълбочена справка за крайния изход от срещите, независимо дали сте заложили на тях или не. Информацията е достатъчно подробна, за да може да си изготвите собствена статистика за представянето на различните отбори и играчи.

Този раздел ви дава и допълнителна възможност да видите разбивка за резултатите от всеки отделен маркет, който е бил достъпен към дадено събитие. В случай, че сте спечелили на някои от тези пазари, системата ще ви покаже колко сте добавили към сметката си.

Секцията е практична, тъй като ви дава шанс да видите всички резултати от даден спорт или дивизия, събрани на едно място. Всеки редовен играч знае, че информираността е ключова за успешните прогнози.


Работа със секция „Официални резултати“

резултати от търсене в ефбет
Изглед от резултати от търсене в сайта на букмейкъра Efbet

За да откриете раздела, посветен на резултатите от отминалите мачове, трябва да отворите спортния сегмент на сайта и да скролнете до най-долната му част. Секцията се намира в третата колона с линкове, точно над „Статистика“. Щом я отворите, системата ще ви предостави механизъм, чрез който да филтрирате търсенето според интересите си. Имате следните възможности:

Да изберете период на търсене
За да улесните търсенето си, може да посочите периода на провеждане на събитията. Имате възможност да изберете справка за последните 24 час, за последните 48 часа или да зададете на системата конкретен отрязък от време в календара на търсачката.

Тип идентификатор
Тук трябва да укажете какъв тип маркети ви интересуват, за да може търсенето ви да се филтрира по-прецизно. Избирате от Prematch, Дългосрочни прогнози и залози На Живо.

Спорт
Ефбет позволява да посочите спорта, който ви вълнува. Към момента подробните извадки с официални резултати са достъпни за:

  • Футбол
  • Тенис
  • Баскетбол
  • Хокей на лед
  • Бейзбол
  • Дартс
  • Моторни спортове

Този филтър е полезен, защото няма да се налага да прекарате досадно време в ровене между резултати от спортове, които не ви вълнуват. Ще имате достъп единствено до това, което ви е интересно.

Категория
След като сте се спрели на конкретния спорт, имате възможност да дадете още по-точни насоки на системата. За да прецизирате търсенето, трябва да маркирате и определена категория. Категориите са всички дивизии, които Ефбет следи в предпочитания от вас спорт.


Информацията в Официални резултати от Ефбет

След като попълните филтрите, системата ще ви предостави подробна справка за всички резултати от събитията, които са се провели в посочената дивизия през указания период. Ще ги видите, подредени хронологично едно под друго.

На всеки ред ще откриете датата и часа на провеждане и отборите или играчите, които са се изправили едни срещу други. Щом маркирате конкретен сблъсък, пред вас ще се появи пълен списък с маркетите, които са били достъпни, както и резултатите към тях. Любопитно е, че може да видите изброени и селекциите, които са се оказали губещи. Друго удобство е, че ако сте реализирали печалба на някой от пазарите, тя ще се изпише в края на реда. Така, освен от профилната си информация, ще може да направите подробна справка за успешните си прогнози и от секцията „Официални резултати“.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Секция с официални резултати в Efbet

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!