Томбола с 500 лева бонус от Ефбет

Мария Костадинова
Видяно 23 пъти

Това лято изненадите следват една след друга. След като Първа футболна лига вече е efbet Лига, от едноименната букмейкърска компания за спорни и казино залози решиха да направят още едно нововъведение. Става дума за новия „Бонус 500“. Както подсказва и името на играта, при която на случаен лотариен принцип, на всеки кръг се изтеглят трима потребители, а сумата, която печелят възлиза на стойност от 500 лева. От Ефбет са доста щедри и този сезон определено печелят много с всички актуални неща, които въвеждат. В следващите редове предстои да разгледаме тази промоция и да се запознаем подробно с правилата и условията за нейното пълно усвояване.

Вземете своя бонус от Ефбет


За кого е предназначен този бонус и каква е неговата същност?

Ще започнем с това, че офертата се отнася единствено за клиенти на сайта, които са изтеглени в късметлийския жребий на играта Ефбет Лига. Ето как схематично ще предствавим и същността на бонуса, за да придобиете визия за него.

1. Вземете участие в играта2. Класирайте се за бонуса3. Превъртете го

Както изглежда няма нищо сложно и това действително е така. Ако успеете да се класирате и бъдете един от щастливците това, което ви остава е да изпълните условията и да се придържате към правилата на играта. За тях ще поговорим малко по-надолу, а сега нека видим малко по-подробно какво представлява самата оферта.

Ако сте набелязали новия бонус на букмейкъра трябва да знаете, че за да бъде зачетено участието ви, от вас се изисква да сте направили залог на минимум една футболна среща от посочените в българската Efbet Лига. Залогът ви трябва да бъде от множествен вид. Имайте предвид, че след финала на всеки от кръговете на томболата се теглят по трима играчи. Ако сте изпълнили правилата, имате шанс да бъдете един от тях. Целта ви трябва да бъде максимално повече броя поставени фишове. Всеки един от тях ще се зачита като още един шанс да бъдете един от тримата късметлии.


Правила и условия към офертата
  • Офертата изисква участие в томболата на Ефбет Лига.
  • След избирането ви и активацията на възнаграждението, вашето участие е знак за потвърждение, че сте се запознали и съгласили с условията на букмейкъра.
  • Когато получите бонуса си, за да може да се зачете за успешно превъртян, вие трябва стриктно да спазите посочените от оператора срокове и правила.
  • Имате за задача да превъртите бонуса на обща стойност един път размера му на коефициент не по-малък от 1.50.
  • Зачетени ще бъдат единствено залози от тип „печеливш“ или „губещ“, като при тях отново важи условието за размера на минималния коефициент.
  • Когато имате активен бонус, няма как да имате активиран втори такъв преди да превъртите този, за чието спечелване участвате.
  • Разполагате с тридесет дни, в които да изпълните условията на бонуса. Тяхното отброяване стартира от момента, в който го получите.
  • Ако не успеете да се справите в рамките на този един месец, който от Ефбет са определили, букмейкърът запазва правото си да определи дали да удължи срока, да отнеме печалбите, които евентуално сте натрупали или да прекрати бонуса ви изцяло.

Как да изискаме печалбата си?

От Ефбет нямат изискване да депозирате средства в сметката си, за да можете да получите бонуса. Той ще се зареди след като бъдат обявени всички печеливши. Това става в края на всеки от кръговете. Ако забележите, че резултатите са обявени, вие печелите, но бонусът не е кредитиран в сметката ви, не се колебайте да потърсите съдействие от букмейкъра. За целта можете да използвате формата за чат на живо, която се намира на сайта, или да пишете на имейл support@efbet.com, за да може екипът по поддръжката да реагира възможно по-скоро.

След като веднъж активирате промоцията си, тя ще бъде заредена под формата на безплатен залог. В случай, че искате да разгледате някой от останалите бонуси на Ефбет, можете да го направите от подробното ни бонус код ревю за букмейкъра. Смятаме, че този сезон компанията се е погрижила максимално за своите играчи, така че не губете време и се възползвайте от разгледаното в тази статия предложение, или някое от останалите. Желаем ви успех!

Посетете Efbet

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Томбола с 500 лева бонус от Ефбет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!