Как се депозира в Efbet с Cashterminal?

Мария Костадинова

Печалбите са най-хубавото нещо от онлайн залозите. Мислили ли сте обаче за друго важно нещо покрай тях, а именно разплащанията? Добре е да предвидите от рано какви методи за депозит и теглене ще използвате. Друг важен въпрос, който да проучите, е това дали желаната от вас разплащателна опция се предлага при букмейкъра, при който залагате. В настоящата статия ще разгледаме по-конкретно как да депозирате в Efbet, посредством използването на Cashterminal. Ще разгледаме какви са ползите от този метод, как да го използвате най-оптимално и кои са най-честите запитвания, свързани с него.

Посетете Efbet


Как се депозира в Efbet с Cashterminal?

Работата с Cashterminal и депозирането на пари във вашата сметка в Ефбет не е никак сложен процес. Ще се убедите в това, ако ни последвате в следващите няколко бързи стъпки:

 1. Отидете до най-близкия до вас терминал. Кой е той, можете да откриете от списъка с места и локации на всички кештеминали в цялата страна.
 2. След като сте там, от началното меню ще трябва да изберете иконата на Efbet.
 3. Посочете потребителското си име в Ефбет и натиснете бутон „Продължи“.
 4. Въведете сумата, която желаете да депозирате в своята сметка в Efbet. Когато сте готови, изберете бутон „Напред“.
 5. Изчакайте устройството да изпринтира бележката, която удостоверява направения от вас депозит. Тя е и вашият гарант за направена транзакция, затова ви съветваме да я съхранявате добре.
 6. След като получите бележката си, това означава, че депозираната от вас сума се прехвърля по сметката ви в букмейкърския сайт.
Съвет от Betenemy:

Удобството, което устройствата на Кештерминал ви предоставят, е наистина добро и си заслужава да се възползвате. Имайте предвид, че когато депозирате пари в сметката си, имате шанс да участвате за някой от фантастичните бонуси на Ефбет, които заслужават вниманието ви. Съветваме ви обаче много добре да се запознаете с правилата и условията на всяка промоция, за да сте сигурни, че те са лесно изпълними за вас. В противен случай, дори при неизпълнение на само едно от изискванията, вие няма да получите бонус сумата на офертата, за която кандидатствате.


Защо да изберете разплащане с Cashterminal?

Cashterminal лого

Първо е добре да разясним какво точно представлява Кештерминал. Това е система, която служи за разплащане с много компании. Разплащането се осъществява посредством устройства. Тези машини са разположени на различни места в цялата страна, като са с абсолютно свободен достъп от всеки, който желае да ги използва.

Предимства на Cashterminal:
 • 24/7 на разположение
 • има налични над 1600 устройства в цялата страна
 • когато депозирате, няма да бъдете таксувани
 • не се налага да работите с други хора и да зависите от тях
 • използва се сложен софтуер, който е добре защитен
 • прехвърлянето на парични суми става мигновено

И все пак, длъжни сме да ви информираме да внасяте точни суми в терминала, тъй като за момента устройствата не са настроени така, че да изчисляват и връщат ресто.


Други онлайн оператори за залози, работещи с Cashterminal

Ако сте почитател на този тип разплащане, но нямате сметка в Ефбет и не желаете да работите с този букмейкър, ето още няколко български сайтове за онлайн залози, които предлагат Cashterminal:

Winbet
Cashterminal
Cashterminal
Palms Bet
Вземете 30 лв. бонус
18+ Важат условия | begambleaware.org | Играйте разумно.
Cashterminal
Cashterminal
Нов бонус
Efbet
Вземи 200 лв. бонус
18+ T&C apply | begambleaware.org | Play Responsibly
Cashterminal
Cashterminal

Не смятаме, че Efbet е неудачен избор, но ако все пак вие не желаете да залагате там, добрата новина е, че имате цели две алтернативи.


Често задавани въпроси (FAQs)

За кого е полезен Cashterminal?

Защо да избера Кештерминал пред Easy Pay?

Колко е минималният депозит в Efbet?

Само български лев ли е валутата, която мога да депозирам в Ефбет?

Колко е минимумът, който трябва да депозирам в Efbet, ако избера друга валута, различна от български лев?

Линк към Efbet

Автор
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Как се депозира в Efbet с Cashterminal?

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!