стартов бонус от ефбет

Стартов бонус при регистрация в Ефбет

Една от приятните възможности, които Ефбет предоставя на своите клиенти, е първоначалният бонус за всички нови потребители. Той ви посреща, щом направите първите си стъпки в сайта и определено е сериозен жест от страна на букмейкъра. В този текст ще разгледаме как да вземете начален бонус от Efbet и какви са условията към него.


Кога ще получа бонус от Ефбет?

Ефбет предлага стартов бонус за всички потребители, които се регистрират на сайта с намерението да участват в спортните залози на букмейкъра. От вас се изисква единствено да направите първоначален депозит в размер на минимум 10 лв. Брандът предлага промоционална сума под формата на безплатен залог.

бонус сметка в ефбетТя се равнява на 25% от първоначалното ви захранване. Обърнете внимание, че по принцип поощрението на Efbet не може да надвишава 100 лв. Това означава, например, че ако захраните акаунта си с 400 лв., компанията ще добави 100 лв. към сметката ви.

Сумата ще остане същата, дори ако първоначално вложите в профила си 500 лв. Тук е моментът да споменем, че може да получите още малко към сметката си, ако се възползвате от промо код 1008. Той ще покачи нетния таван на бонуса с 10 лв. Условията са същите – началното поощрение остава 25% от първоначалния ви залог, но прагът му става 110 лв.


Как да активирам бонуса си в Efbet?

активиране на бонус в ефбет
Активиране на стартов бонус в сайта на Efbet

За да си подсигурите опцията за 110 лв. начален бонус, трябва да въведете промо кода 1008 още по време на регистрацията си. Това става в специално поле „Промоционален код“, което ще се появи сред редовете за попълване на данни. Не забравяйте да впишете в него числото 1008. Ако сте пропуснали да го направите, няма да може да се възползвате от допълнителните 10 лв. Остава ви обаче възможността да активирате стандартните 25% начална премия.

секция бонуси в efbet
Секция „Бонуси“ в сайта на Efbet

За да го направите, трябва да заредите сметката си с поне 10 лв. След това влезте в профилното си меню, което може да отворите от горния десен ъгъл на сайта. В отделен прозорец ще се появи секция, от която може да направите различни справки за акаунта си. В най-горната лента за навигация ще видите пет различни опции – Депозити и Тегления, Лични данни, История, Бонуси и Съобщения. Щом отворите предпоследната секция, пред вас ще се покаже информация, систематизирана в различни подраздели – Нови бонуси, Активни бонуси, История на бонусите и Offered bonus. Стартовият ви бонус ще се покаже в подразделите Нови бонуси и Offered bonus. За да го активирате, ще трябва единствено да натиснете бутона срещу него.

Вземете своя бонус


Условия за усвояване на стартовия бонус от Ефбет

Както всяка промоция, офертата за новите клиенти на Ефбет също има прилежащи условия. Съветваме ви да отделите внимание и да се запознаете с тях. Те са подробно описани на сайта на компанията. Ако нямате търпение да прочетете пълните условия по промоцията, ви предлагаме да разгледате по-важните точки, които систематизирахме за вас:

  • Нямате право да имате активиран повече от един бонус към даден момент.
  • Началната промоция се предлага под формата на безплатен залог. Имате 10 денонощия да го реализирате, в противен случай губите правото си върху него.
  • Ако се възползвате от стартовия бонус, трябва да изпълните условията за разиграването му, преди да може да теглите от сметката си.
  • Изискванията се считат за изпълнени, ако сте заложили в троен размер сбора от първоначалния ви депозит и начисления към него бонус. Ако сте захранили сметката си с 20 лв. и букмейкърът е добавил още 5 лв., ще трябва да осъществите прогнози за най-малко 75 лв., за да покриете условията на офертата.
  • Зачитат се единствено спортни залози. Казино секторът на фирмата не участва в промоцията.
  • Имате 30 дни да изпълните условията по разиграване на бонуса. В противен случай губите всички печалби, реализирани от него.
  • Не всички залози се зачитат в процеса по разиграване. В него не влизат: залози с коефициент под 1.50, залози с определен изход и с коефициент 1.00, безплатни залози, прогнози, за които е използвана функцията Cash Out.
  • Към превъртането не спадат следните маркети: всички азиатски линии, Азиатски Хендикап, пазари с четно/нечето при всички типове спорт, Равен – няма залог.

&nbps;
*Може да се запознаете с нашето цялостно мнение за Ефбет, което включва и останалите предложения на букмейкъра.

Мнението ни за бонуса

Офертата е справедлива и дава предимство на играчите, които не са уверени в себе си. Така ще имат шанса да получат добавка към сметката си и да проверят дали ще се справят с изпълнението на условията. Като цяло правилата не са кой знае колко трудно, а сумата е прилична. Единствено ни се иска да се вдигнат процентите на въпросния бонус, защото сегашните 25% по наше мнение не са кой знае колко много.

Стартов бонус при регистрация в Ефбет
5 (100%) 2 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *