Дунав има сили да отстрани Иртиш

Християн Цуцев
Видяно 32 пъти

Uefa Europa leagueДунав Русе загубиха първия си мач срещу казакстанския Иртиш, но допуснаха само един единствен гол в своята врата, което напълно запазва интригата за предстоящия реванш. Дунав обаче са длъжни да спечелят и по възможност да не допускат попадения, тъй като само един гол в тяхната врата ще ги задължи да върнат цели три, ако искат да продължат напред в турнира.

Дунав запазиха шансове за класиране

Без съмнение дългото пътуване до Казакстан се е отразило на играчите на Дунав и те едва ли са показали най-доброто от възможностите си. Напрежението от първия двубой в Европа също може да е оказало своята негативна роля. Тимът обаче няма какво да губи, а и вече видя, че съперникът им далеч не е толкова страшен. На собствен терен и с подкрепата на родните фенове Дунав биха могли да постигнат значително по-добър резултат.

Иртиш отново ще гонят успех и в България

Иртиш са на четвърто място в казакстанския шампионат и водят тежка битка за топ три, който дава право на участие в Европа. Първенството обаче ще остане на заден план в следващите няколко дни. Ролите са разменени и сега Иртиш трябва да премине през дългото пътуване до България, след което да излезе на негостоприемния стадион в Русе. Иртиш не се представя толкова добре, когато гостуват, като в последните си пет визити те имат три загуби.

Прогноза: 1

Актуални бонуси за мача:

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €100 за Спорт

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Дунав има сили да отстрани Иртиш

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!