Джокович и съпругата му също са с коронавирус

Християн Цуцев
Видяно 43 пъти

След като Григор Димитров, Борна Чорич и Виктор Троицки обявиха че са заразени с коронавирус, сега и световният номер едно Новак Джокович обяви, че е дал положителен тест за вируса, макар и привидно да няма никакви симптоми. Сърбинът предпочете да не се тества в Хърватия, където се проведе вторият турнир от Adria Tour надпреварата, а в Белград. Освен него, заразена е и съпругата му Йелена, но пък децата им са дали отрицателни проби.

В обръщение към феновете си, Джокович споделя, че всичко, което са направили през последния месец е било с най-добри намерения и сърдечност. Той припомни, че всичко е било с благотвoрителна цел и идеята е била да се помогне именно на нуждаещите се. „Вирусът е тук и е нещо, с което ще трябва да се научим да живеем. Съжалявам за случилото се и се надявам всички заразени да могат да се излекуват възможно най-бързо“, допълни Ноле.

Джокович и съпругата му ще останат под карантина за 14 дни, като след пет дни те отново ще се подложат на тест.

Християн Цуцев

Християн Цуцев (Автор)

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Джокович и съпругата му също са с коронавирус

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!