Джокович и съпругата му също са с коронавирус

Видяно 55 пъти

След като Григор Димитров, Борна Чорич и Виктор Троицки обявиха че са заразени с коронавирус, сега и световният номер едно Новак Джокович обяви, че е дал положителен тест за вируса, макар и привидно да няма никакви симптоми. Сърбинът предпочете да не се тества в Хърватия, където се проведе вторият турнир от Adria Tour надпреварата, а в Белград. Освен него, заразена е и съпругата му Йелена, но пък децата им са дали отрицателни проби.

В обръщение към феновете си, Джокович споделя, че всичко, което са направили през последния месец е било с най-добри намерения и сърдечност. Той припомни, че всичко е било с благотвoрителна цел и идеята е била да се помогне именно на нуждаещите се. „Вирусът е тук и е нещо, с което ще трябва да се научим да живеем. Съжалявам за случилото се и се надявам всички заразени да могат да се излекуват възможно най-бързо“, допълни Ноле.

Джокович и съпругата му ще останат под карантина за 14 дни, като след пет дни те отново ще се подложат на тест.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Джокович и съпругата му също са с коронавирус

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!