Вижте кои играчи ще правят компания на Гришо в предстоящия Адриа Тур

Видяно 37 пъти

Официален тенис турнир от календара на АТP очевидно няма да има в следващите седмици, но пък за сметка на това съвсем скоро започва поредица от демонстративни турнири, чиято организация е под ръководството на Новак Джокович. Преди няколко дни той обяви, че в неговите „Адриа тур“ турнири, в които спечелените средства ще отидат за благотворителност, ще се включи и Григор Димитров. Сега обаче вече станаха ясни и останалите участници в надпреварата, която се очертава да бъде доста силна.

Освен Димитров и Джокович, участие в първото състезание от веригата ще вземат още Доминик Тийм, Борна Чорич, Марин Чилич, Александър Зверев и още двама сръбски състезателя измежду Троицки, Крайнович и Лайович. Турнирът ще се проведе на 13-ти и 14-ти юни в Белград, като форматът му напомня на финалния мастърс. Ще се сформират две групи от по четири човека, в които ще се играе всеки срещу всеки в два от три сета и до четири гейма. От всяка група излизат по двама тенисиста, които играят полуфинали и финал.

Само няколко дни след това „Адриа тур“ ще продължи с още един турнир в Хърватска, където отново очакваме да видим Григор Димитров. След това предстоят надпревари в Черна Гора, и Босна и Херцеговина.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Вижте кои играчи ще правят компания на Гришо в предстоящия Адриа Тур

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!