Извършване на депозит към лична сметка в Bet365

Видяно 191 пъти

Как да извършим депозит в сметката ни в Bet365?

Ако имате сметка в Бет365 и искате да залагате на спорт или другите хазартни игри в сайта, ще се наложи да захраните вашата виртуална сметка или иначе казано, да направите депозит. Тази стъпка не е никак сложна, тъй като букмейкъра се е погрижил да ви предложи различни начини за депозиране чрез банкови карти, електронни портфейли и тем подобни.

Клиентите на букмейкъра избират най-удобния начин за направа на депозит, след като направят акаунт в Bet365 и го верифицират. В някои случаи захранването на сметката се извършва незабавно, а в други е необходимо да изчакате определен период от време. В помощната секция на сайта ще откриете пълна информация относно възможностите за депозиране и сроковете за изпълнение на тази задача.

Депозирайте в Bet365


Какви са стъпките по извършване на депозит?

Първата стъпка по захранване на сметка ви се състои във влизане в сайта с вашето потребителско име и парола. В горния десен ъгъл, където се намира профила ви (виж снимката по-долу) има линк „Депозит”, на който трябва да кликнете, за да се покаже прозорец, в който са изброени възможните начини за добавяне на средства към виртуалната ви сметка.

В прозореца, който ще се отвори съществуват няколко графи, които трябва да попълните внимателно. Първата и най-важна е „Метод за плащане”, където имате достъп до девет удобни начина за депозиране на суми в букмейкърския сайт. Изберете един от методите и преминете към следващата графа. Тя е свързана със сумата, която желаете да депозирате, като в дясната част ще видите какъв е минимума на парите, които можете да вкарате в игралната сметка. Този минимум зависи от метода за плащане, който сте селектирали от падащото меню.

Ако сте попълнили правилно графите, остава да кликнете върху зеления бутон „Направи Депозит” и сумата ще бъде заредена във вашия баланс веднага или след даден период от време. С това депозита на средства е завършен и вие може да стартирате със залаганията си.


Какви са методите за депозит в сайта на Bet365?

Предлагаме ви информация за всички достъпни методи за депозиране на пари в игралния ви акаунт. По-долу ще видите какви са различните начини за добавяне на суми към вашия акаунт. В случай, че нещо не ви е ясно, потърсете съдействие от поддръжката на уебсайта или посетете меню „Помощ” и изберете раздел „Плащания” за допълнителна информация.

  • Дебитна/Кредитна карта
  • Skrill (Skrill 1-Tap)
  • Neteller
  • ePay.bg и ePay.bg през Skrill
  • paysafecard
  • Entropay
  • Bank Wire
  • Бърз банков трансфер

Какво е нашето мнение за депозирането в Bet365?

Общо взето можем да твърдим, че методите за захранване на сметката в сайта на Бет365 са много достъпни и лесни за използване. Разплащането с дебитни и кредитни карти е бързо и удобно, но ако искате винаги може да използвате електронните портфейли посочени в таблицата. Друг сигурен начин за депозиране, е използването на банкова сметка, но в този случай може да се наложи да изчакате няколко работни дни, докато парите се появят в баланса ви. На мнение сме, че Bet365 са предложили достатъчно опции за депозит в системата си.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Извършване на депозит към лична сметка в Bet365

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!