Депозиране на средства в Betfair

Видяно 215 пъти

Вкарването на пари по сметката ви в сайта на Betfair става бързо, като се предлагат разнообразни методи за трансфер на пари в акаунта ви. След като вече сте си отворили профил в Бетфеър, единственото, което стои между вас и приятната игра на сайта, е депозирането на средства в акаунта ви. В следващите редове ще ви покажем как да го направите бързо и лесно.

Посетете Betfair


Как да депозирате средства в Betfair?

Захранването на акаунта ви в Бетфеър ще стане без особени усилия. Имате два начина, по които да го направите – от регистрационния панел в платформата или чрез функцията в сайта.

С първия вариант ще се сблъскате, ако решите да заредите акаунта си още по време на регистрацията. Сайтът ви предлага тази възможност автоматично – след като изпратите данните си, ще бъдете прехвърлени към панел за депозиране.

бутон за депозит в Betfair
Изглед от заглавната част в сайта на Betfair и бутон за депозит

Вторият начин е да влезете в акаунта си на сайта и да насочите вниманието си към горния десен ъгъл на екрана. В централната лента за навигация ще откриете сив бутон „Депозит“.

Който и от начините да изберете, ще достигнете до едно и също място, от което ще може да заредите баланса си.
Когато отворите панела за депозиране на средства, системата ще ви предложи да заредите пари чрез Кредитна / Дебитна карта или да изберете възможност от секцията „Алтернативни методи“.

С банкова карта

депозит в Betfair с банкова карта
Осъществяване на депозит в Betfair с помощта на банкова карта

Захранването чрез банкова карта става бързо и лесно, а средствата ще са видими в акаунта ви незабавно. За целта трябва да последвате линка „Добавяне на нова карта“. Въведете номера на пластиката си, имената на картодържателя и дата на валидност. След като добавите картата, тя ще излиза в тази секция на профила ви. Ще може бързо и лесно да депозирате средства, без да се налага постоянно да въвеждате данните си. Системата приема разплащания с Visa и MasterCard.

Чрез алтернативен метод

депозит в Betfair чрез алтернативни методи
Извършване на депозит в Бетфеър чрез алтернативни методи

Betfair предлага редица алтернативни методи, чрез които може да захраните баланса си. Предвидени са начини с банков трансфер и различни електронни портфейли. Методите, които букмейкърът поддържа, са: Webmoney, Neteller, Skrill, paysafeCard, банков превод и ePay.

Може да изберете всеки от тях, но е важно да имате предвид, че ако се спрете на Neteller или Skrill, няма да може да се възползвате от стартовите бонуси на букмейкъра. Това не е практика, характерна само за Бетфеър. Повечето букмейкъри лишават от промоции потребителите, които използват тези два портфейла. Причината е, че в миналото са регистрирани редица измами, осъществени именно чрез Neteller и Skrill.


Условия на различните методи за депозит

Преди да изберете как да захраните сметката си, обърнете внимание, че всеки метод предлага различни условия. Бетфеър са се постарали да информират достатъчно подробно потребителите си в разплащателната платформа. За да сравните по-лесно информацията обаче, ви предлагаме да я разгледате в табличен вид.

МетодМин. депозитМакс. депозитТаксаОбработванеБонус
Банкова карта6 ЕвроНямаМоменталноДа
Neteller15 Евро45 000 ЕвроНямаМоменталноНе
Skrill10 Евро45 000 ЕвроНямаМоменталноНе
paysafeCard10 Евро500 ЕвроНямаМоменталноДа
Банков превод15 ЕвроСпоред условията на банкатаСпоред условията на банката2 – 5 работни дниДа
Webmoney4 Евро50 000 ЕвроНямаДо 24 часаДа
ePay5 Евро2 500 ЕвроНямаМоменталноДа
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Депозиране на средства в Betfair

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!