Методи за депозит на пари в 1xbet

Мария Костадинова
Видяно 25 пъти

Руският букмейкър е предложил десетки методи за направа на депозит, така че няма да ви бъде трудно да прехвърлите пари, за да залагате на спорт, казино или друг вид хазартни игри. Ако искате да залагате в системата на 1xbet, то ще трябва да преминете през процеса по регистрация на акаунт, а след това да захраните сметката си с реални средства. В следващите редове ще ви научим как да депозирате средства бързо, лесно и удобно.

Посетете 1xbet


Откъде се извършва депозит в 1xBet?

захранване на сметка в 1хбет
Извършване на депозит в сайта на 1хбет – избор на опция „Захранване на сметка“
 1. За да депозирате пари първо влезте в акаунта си с потребителско име и парола;
 2. Отидете на вашия профил, който се намира горе в дясно и изберете „Захранване на сметка”;
 3. В новия прозорец ще трябва да изберете един от възможните методи за депозиране;
 4. За всеки един метод се вписват определени данни. Така например, ако захраните сметката си с банкова карта ще трябва да въведете номера на картата и CV2 кода;
 5. Депозитите през онлайн портфейли изискват попълване на имейл към сметката и/или допълнителна информация към конкретното портмоне;

Какви са наличните методи за депозит в 1xBet?

Методите за депозиране на средства от български играчи са 30 на брой. Всеки от тях има своите специфики, така че е добре да ги проучите, преди да захраните сметката си. Минималната сума за всеки един от методите, които ще изброим по-долу е 1.50 лева. Що се касае до максималните преводи, които може да правите, не получихме конкретна информация от букмейкъра, но ни увериха, че депозитите могат да надвишат дори 50 000 български лева.

В следващите редове ще изброим достъпните начини за депозит по определени критерии, за да се ориентирате по-лесно, когато решите да преведете пари в игралната си сметка. А ето и какви методи е предложил букмейкъра за българските клиенти на хазартния уебсайт:

 • Банкови карти – дебитни и кредитни карти MasterCard, VISA, Entropay;
 • Електронни портмонета – Jeton Wallet, Perfect Money, Epay, Skrill, Skrill 1-tap;
 • Интернет банкиране – Instant Banking, Epay.bg;
 • Платежни системи – Neteller, Payeer, ecoPayz;
 • Крипто валути – Bitcoin, Dash Ethereum, GameCredits, NEM, Dogecoin, ZCash, DigiByte, Sibcoin, BitShares, xGOx, Ethereum Classic, Bitcoin Gold, BitShares, Bitcoin cash;
 • Игрови предмети – Steam;

Тук трябва да отбележим, че за депозирането на средства в 1хБет не се налага да заплащате за транзакциите. Преводът на пари по вашата сметка е без такса, така че можете да го правите, когато пожелаете. Прави впечатление, че букмейкърската компания се е постарала да даде най-разнообразни начини за захранване на сметка, което заслужава да получи похвала от нас.


В обобщение

Депозитът на средства в 1xBet се прави лесно и не изисква от вас да отделяте прекалено много време. Българите могат да използват системата на ePay.bg, която им дава възможност да прехвърлят пари, без никакви затруднения. Освен това се поддържат всички видове дебитни и кредитни карти, а това допълнително облекчава начините за превеждане на суми. Нашето мнение за депозирането в руския сайт е положително и поздравяваме компанията, че ни е предложила толкова разнообразни и достъпни възможности за захранване на сметката ни.

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Методи за депозит на пари в 1xbet

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!