Методи за депозит на пари в Уинбет

Мария Костадинова
Видяно 278 пъти

Не се притеснявайте за захранването на сметката, тъй като то става бързо и лесно, чрез някой от методите, които ще посочим в следващите редове. Ако сте преминали през процеса на регистрация в Уинбет, то последното нещо, което трябва да направите, за да залагате на различните игри в сайта, е депозит на пари. Но нека първо ви обясним откъде се извършва депозирането.

Посетете WINBET


Как да направя депозит в Уинбет?

 1. На първо време влезте в акаунта си с персоналното ви потребителско име и парола.
 2. В горния десен ъгъл се намира зелен бутон „Депозирай”, върху който трябва да натиснете, за да се покаже секцията за захранване на виртуалния ви баланс.

  Другият вариант е от профила ви да селектирате линка „Депозити”, за да влезете в същия раздел за депозиране на средства.

 3. избор от менюто депозити в уинбет
  Изглед от раздел „Депозити“ в сайта на Уинбет
 4. В секцията, която ще се отвори пред вас имате няколко възможни метода за депозит на пари. Кликнете на най-удобния за вас начин за захранване на сметката и въведете сумата, която искате да депозирате в обособеното за това поле (вижте снимката).
 5. Ако сте свършили и тази работа последното, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона „Депозирай”.

Минималната сума, която можете да депозирате с предоставените методи от Уинбет е 10 лева или еквивалентът им в евро. При положение, че вашият депозит е успешен, то букмейкърът ще ви изпрати имейл, в който ви уведомява, че сте депозирали дадена сума пари. По този начин можете да бъдете сигурни за захранването на виртуалната сметка и да започнете със залозите.


Какви са достъпните методи за депозиране на средства в Winbet?

Уинбет ви предлага пет удобни метода, с чиято помощ да захраните бързо и лесно сметката си. Ако имате някакъв проблем с тях, то не се колебайте да потърсите съдействие от поддръжката на сайта, която ще ви помогне да преведете парите. А сега нека разгледаме по какъв начин можете да захраните игралните си сметка, така че да стартирате играта в букмейкърския сайт:

 • Кредитна/Дебитна карта;
 • Банков трансфер;
 • EasyPay;
 • ePay.bg;
 • CASHTERMINAL;

Отново напомняме, че минималната сума, която е необходимо да депозирате е на стойност 10 лева или 5 евро. По-малки суми няма да бъдат зачетени за депозит на средства в системата.


Често задавани въпроси

 1. Защо не мога да депозирам чрез кредитна/дебитна карта?
  Има няколко възможни причини, за да не можете да направите депозит посредством вашата кредитна или дебитна карта. Най-честите причини са некоректно попълване на данните или недостатъчна наличност на сметката ви. Разбира се, възможно е валидността на картата да е изтекла, а в някои случаи банката изисква специално потвърждение.
 2. Направих банков превод, но депозитът ми липсва – как да постъпя?
  Обикновено при банков трансфер може да се наложи да изчакате от 2 до 10 работни дни за заверяване на сметката ви. Това зависи и от конкретната банкова политика и последвалите я процедури. При всички положения обаче вашият трансфер ще бъде реализиран и отчетен.
 3. Мога ли да променя вида на валутата в профила ми?
  Не, не можете. Веднъж избрали вида на валутата при регистрация в Уинбет, вие се съгласявате да използвате тази валутна единица. Букмейкърът не е дал възможност за промяна на валутата, след като вече сте регистрирани в неговата платформа за онлайн залагания.
 4. Как да направя депозит чрез EasyPay?
  Ако искате да депозирате пари чрез EasyPay е достатъчно да запишете кода, който ще ви бъде даден, след като въведете метода и сумата за захранване на сметката. Този код трябва да се предостави на служител на каса на EasyPay, както и сумата, която сте посочили. По този начин депозитът ще дойде при вас незабавно и вие ще можете да стартирате с игрите в уебсайта.
 5. Как се депозира чрез ePay.bg?
  Депозитът чрез ePay.bg изисква да имате открита микро сметка в сайта им или регистрирана в ePay дебитна карта, която носи логото на Борика. Можете да използвате и международни дебитни карти на Visa или MasterCard. Парите се прехвърлят по сметката ви незабавно.

Нашето мнение за депозирането в Winbet?

Сами се уверихте, че няма нищо страшно и трудно в захранването на сметката в Уинбет. Според нас, букмейкърът е предложил добри методи за депозит, така че изберете един от тях и започнете със залозите в сайта. За евентуални проблеми с депозит или теглене на суми, можете да се обърнете към любезната поддръжка, която ще ви окаже моментално съдействие.

Мария Костадинова

Мария Костадинова (Специалист по залози и Автор)

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Методи за депозит на пари в Уинбет

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!