Методи за депозит на пари в Уинбет

депозит на средства в уинбет

Не се притеснявайте за захранването на сметката, тъй като то става бързо и лесно, чрез някой от методите, които ще посочим в следващите редове. Ако сте преминали през процеса на регистрация в Уинбет, то последното нещо, което трябва да направите, за да залагате на различните игри в сайта, е депозит на пари. Но нека първо ви обясним откъде се извършва депозирането.

Посетете WINBET


Как да направя депозит в Уинбет?

 1. На първо време влезте в акаунта си с персоналното ви потребителско име и парола.
 2. В горния десен ъгъл се намира зелен бутон „Депозирай”, върху който трябва да натиснете, за да се покаже секцията за захранване на виртуалния ви баланс.

  Другият вариант е от профила ви да селектирате линка „Депозити”, за да влезете в същия раздел за депозиране на средства.

 3. избор от менюто депозити в уинбет
  Изглед от раздел „Депозити“ в сайта на Уинбет
 4. В секцията, която ще се отвори пред вас имате няколко възможни метода за депозит на пари. Кликнете на най-удобния за вас начин за захранване на сметката и въведете сумата, която искате да депозирате в обособеното за това поле (вижте снимката).
 5. Ако сте свършили и тази работа последното, което трябва да направите, е да кликнете върху бутона „Депозирай”.

Минималната сума, която можете да депозирате с предоставените методи от Уинбет е 10 лева или еквивалентът им в евро. При положение, че вашият депозит е успешен, то букмейкърът ще ви изпрати имейл, в който ви уведомява, че сте депозирали дадена сума пари. По този начин можете да бъдете сигурни за захранването на виртуалната сметка и да започнете със залозите.


Какви са достъпните методи за депозиране на средства в Winbet?

Уинбет ви предлага пет удобни метода, с чиято помощ да захраните бързо и лесно сметката си. Ако имате някакъв проблем с тях, то не се колебайте да потърсите съдействие от поддръжката на сайта, която ще ви помогне да преведете парите. А сега нека разгледаме по какъв начин можете да захраните игралните си сметка, така че да стартирате играта в букмейкърския сайт:

 • Кредитна/Дебитна карта;
 • Банков трансфер;
 • EasyPay;
 • ePay.bg;
 • CASHTERMINAL;

Отново напомняме, че минималната сума, която е необходимо да депозирате е на стойност 10 лева или 5 евро. По-малки суми няма да бъдат зачетени за депозит на средства в системата.


Често задавани въпроси

 1. Защо не мога да депозирам чрез кредитна/дебитна карта?
  Има няколко възможни причини, за да не можете да направите депозит посредством вашата кредитна или дебитна карта. Най-честите причини са некоректно попълване на данните или недостатъчна наличност на сметката ви. Разбира се, възможно е валидността на картата да е изтекла, а в някои случаи банката изисква специално потвърждение.
 2. Направих банков превод, но депозитът ми липсва – как да постъпя?
  Обикновено при банков трансфер може да се наложи да изчакате от 2 до 10 работни дни за заверяване на сметката ви. Това зависи и от конкретната банкова политика и последвалите я процедури. При всички положения обаче вашият трансфер ще бъде реализиран и отчетен.
 3. Мога ли да променя вида на валутата в профила ми?
  Не, не можете. Веднъж избрали вида на валутата при регистрация в Уинбет, вие се съгласявате да използвате тази валутна единица. Букмейкърът не е дал възможност за промяна на валутата, след като вече сте регистрирани в неговата платформа за онлайн залагания.
 4. Как да направя депозит чрез EasyPay?
  Ако искате да депозирате пари чрез EasyPay е достатъчно да запишете кода, който ще ви бъде даден, след като въведете метода и сумата за захранване на сметката. Този код трябва да се предостави на служител на каса на EasyPay, както и сумата, която сте посочили. По този начин депозитът ще дойде при вас незабавно и вие ще можете да стартирате с игрите в уебсайта.
 5. Как се депозира чрез ePay.bg?
  Депозитът чрез ePay.bg изисква да имате открита микро сметка в сайта им или регистрирана в ePay дебитна карта, която носи логото на Борика. Можете да използвате и международни дебитни карти на Visa или MasterCard. Парите се прехвърлят по сметката ви незабавно.

Нашето мнение за депозирането в Winbet?

Сами се уверихте, че няма нищо страшно и трудно в захранването на сметката в Уинбет. Според нас, букмейкърът е предложил добри методи за депозит, така че изберете един от тях и започнете със залозите в сайта. За евентуални проблеми с депозит или теглене на суми, можете да се обърнете към любезната поддръжка, която ще ви окаже моментално съдействие.

Напишете мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *