депозиране на парични средства в ефбет

Депозиране на пари в Ефбет

Ако вече сте се регистрирали в Ефбет, единственото нещо, което ви дели от играта, е депозирането на средства в акаунта ви. В следващите редове ще разгледаме подробно какви са стъпките в тази процедура и с какви разплащателни методи работи букмейкърът.

Вход в Ефбет


Как да депозирате средства в Efbet?

За да захраните баланса си в Ефбет, първо трябва да се логнете в акаунта си. След като го направите, в горната дясна част на сайта ще видите прозореца с профилната ви информация – потребителско име, баланс по сметка, нови съобщения в пощенската кутия и пр. Ще забележите и жълт активен линк „Депозит“, който трябва да маркирате. Той ще ви отведе към нов прозорец на браузъра, от който ще направите захранването.

избор на начин за плащане в ефбет
Изглед от секцията за избор на начин на плащане в сайта на Ефбет

Системата ще поиска от вас да въведете потребителското си име и паролата си в Ефбет. От падащо меню ще може да изберете какъв разплащателен метод искате да използвате. При маркирането на всеки един от тях, платформата ще ви даде пояснения за минималната сума за депозит. След като решите колко точно искате да инвестирате и въведете числото в съответното поле, ви остава единствено да натиснете бутона „Направи Депозит“. Във всички случаи, с изключение на зареждането чрез банков превод, средствата ще се появят в профила ви веднага и ще може да започнете игра.


С какви разплащателни методи работи Ефбет?

Букмейкърът предлага голям набор от разплащателни методи, с които може да захраните сметката си. За да се ориентирате по-лесно и да изберете най-подходящия за вас, направете справка в таблицата по-долу:

Метод
Времетраене
Минимум
Такса
Cashterminal Веднага 10 лв. Няма
EasyPay Веднага 10 лв. Няма
ecoPayz Веднага 5 евро или еквивалент в други валути Няма
ePay Веднага 10 лв. Няма
Skrill Веднага 5 евро или еквивалент в други валути Няма
Neteller Веднага 5 евро или еквивалент в други валути Няма
Банкова карта Веднага 5 евро или еквивалент в други валути Няма
Банков превод 2 – 10 работни дни 10 евро или еквивалент в други валути Няма за български банки
Депозиране на пари в Ефбет
4.8 (95%) 4 глас[а]

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *