Депозиране на пари в Ефбет

Видяно 144 пъти

Ако вече сте се регистрирали в Ефбет, единственото нещо, което ви дели от играта, е депозирането на средства в акаунта ви. В следващите редове ще разгледаме подробно какви са стъпките в тази процедура и с какви разплащателни методи работи букмейкърът.

Вход в Ефбет


Как да депозирате средства в Efbet?

За да захраните баланса си в Ефбет, първо трябва да се логнете в акаунта си. След като го направите, в горната дясна част на сайта ще видите прозореца с профилната ви информация – потребителско име, баланс по сметка, нови съобщения в пощенската кутия и пр. Ще забележите и жълт активен линк „Депозит“, който трябва да маркирате. Той ще ви отведе към нов прозорец на браузъра, от който ще направите захранването.

избор на начин за плащане в ефбет
Изглед от секцията за избор на начин на плащане в сайта на Ефбет

Системата ще поиска от вас да въведете потребителското си име и паролата си в Ефбет. От падащо меню ще може да изберете какъв разплащателен метод искате да използвате. При маркирането на всеки един от тях, платформата ще ви даде пояснения за минималната сума за депозит. След като решите колко точно искате да инвестирате и въведете числото в съответното поле, ви остава единствено да натиснете бутона „Направи Депозит“. Във всички случаи, с изключение на зареждането чрез банков превод, средствата ще се появят в профила ви веднага и ще може да започнете игра.


С какви разплащателни методи работи Ефбет?

Букмейкърът предлага голям набор от разплащателни методи, с които може да захраните сметката си. За да се ориентирате по-лесно и да изберете най-подходящия за вас, направете справка в таблицата по-долу:

Метод
Времетраене
Минимум
Такса
CashterminalВеднага10 лв.Няма
EasyPayВеднага10 лв.Няма
ecoPayzВеднага5 евро или еквивалент в други валутиНяма
ePayВеднага10 лв.Няма
SkrillВеднага5 евро или еквивалент в други валутиНяма
NetellerВеднага5 евро или еквивалент в други валутиНяма
Банкова картаВеднага5 евро или еквивалент в други валутиНяма
Банков превод2 – 10 работни дни10 евро или еквивалент в други валутиНяма за български банки
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Депозиране на пари в Ефбет

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!