Кевин Де Бройне: Не ми пука, че Меси не дойде в Манчестър Сити

Видяно 57 пъти

Вече е ясно, че Лео Меси ще остане в Барселона поне още един сезон, макар че различни твърдения го пращаха в Манчестър Сити. След като сделката вече пропадна, звездата на Гражданите Кевин Де Бройне даде интервю по темата, представяйки интересна гледна точка.

Наистина не ми пука, ама наистина„, споделя белгиецът пред Daily Mail. Според него, Меси е най-добрият играч за всички времена и да го притежаваш е истинско богатство, но не бива да се гледа какви играчи биха могли да се присъединят към състава, тъй като в това няма смисъл. Спекулациите за трансфери на играчи са постоянни, но често се провалят.

Все пак, Де Бройне смята, че привличане на Меси би бил печеливш удар, както от гледна точка на футбола, повишавайки качеството му, така и от страната на бизнеса, тъй като въпреки огромната заплата, която трябва да му се плаща, то клубът има редица начини бързо да си възвърне парите и да спечели много повече.

Белгийският национал споделя и впечатленията си от работата с Пеп Гуардиола, като казва за него: „Начинът, по който той гледа на футбола, е различен от това как другите гледат на футбола. Той има своя философия тя не се променя. Има план А и няма план Б, а за много хора това е трудно за разбиране.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Кевин Де Бройне: Не ми пука, че Меси не дойде в Манчестър Сити

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!