Определиха датите за край на сезона в Италия и за начало на следващия

Видяно 49 пъти

Италия е една от най-тежко засегнатите страни от разпространението на корона вируса, като всичко това се отразява и пряко върху футбола в страната, където все още се умува какво да се прави с прекъснатия сезон. Последното официално решение, което беше взето от федерацията е за завършек на шампионата до 20 август и започване на следващия такъв на 1 септември. Това важи за първите три ешалона, докато Серия D официално беше прекъсната и няма да се доиграва. До края на месец август трябва да бъде определен и новият носител на купата на Италия.

Към момента обсъжданата дата за подновяването на шампионата е 14 юни, но дори тя може да претърпи промяна, ако ситуацията с вируса отново излезе от контрол. На дневен ред все още стои и вариантът с окончателно спиране на сезона, при който местата на отборите ще бъдат определени спрямо моментното им класиране преди паузата, като бъде спазено съотношението изиграни мачове и точки.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Определиха датите за край на сезона в Италия и за начало на следващия

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!