Чехия приема Норвегия в опит да запази шансове за класиране

Християн Цуцев
Видяно 10 пъти

квалификации за световно 2018След три изиграни срещи до този момент в група C отборите на Норвегия и Чехия изненадващо заемат четвърто и пето място в подреждането, позволявайки на отбори като Азербайджан и Северна Ирландия да ги задминат. Тимът на Чехия дори все още не познава вкуса на победата, което е крайно време да се промени, а домакинството им в срещата вероятно ще бъде от помощ. От своя страна Норвегия имат една победа, но тя е постигната срещу абсолютния аутсайдер, Сан Марино.

И ако приемем, че Германия е абсолютният фаворит за спечелването на тази група, то почти всички останали имат амбиции за второто място. Проблемът за Чехия е, че те са последни на тази опашка и трите точки са им задължителни ако искат все още да запазят сравнително добри позиции в тази борба. Не че положението на Норвегия е много по-различно, но все пак даваме предимство на Чехия.

Прогноза: 1

Какви бонуси се налични за тази среща?

Bet365100лв. бонус | Efbet – 110 лв. нова сметка | Betfair – €30 за Спорт

Експерт
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Чехия приема Норвегия в опит да запази шансове за класиране

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!