Ексклузивните игри на CT Interactive вече са налични в BetHub

Видяно пъти

CT Interactive затвърди присъствието си на българския пазар чрез ново партньорство с BetHub, един от най-новите лицензирани онлайн оператори в страната. Това стратегическо сътрудничество ще представи разнообразното портфолио от над 200 HTML5 игри на CT Interactive пред по-широка аудитория и ще подобри игралния пейзаж в България.

Силвия Христова, ръководител на отдел CRM в CT Interactive, изрази увереност в успеха на партньорството:

Нашата пълна гама от игрови продукти, съчетана с иновативния джакпот Hotluck, ще завладее онлайн аудиторията на BetHub и ще предложи завладяващо и вълнуващо изживяване на потребителите.

Антонио Донов, мениджър „Бизнес развитие“ за EMEA в CT Interactive, подчерта:

Съвместната работа с BetHub е доказателство за ангажимента на CT Interactive да предоставя най-съвременни гейминг услуги. Смятаме, че това партньорство ни предоставя нови възможности за иновации и забавление в динамичния български онлайн игрален пейзаж.

Кирил Налджиев, управител на BetHub, също сподели вълнението си:

Уверени сме, че това сътрудничество ще позиционира BetHub сред водещите игрални оператори в България. Богатото портфолио от игри, адаптивни към всяка платформа, ще гарантира, че нашите играчи ще получат качествено изживяване.

С това партньорство, CT Interactive и BetHub потвърждават взаимния си стремеж към предоставяне на съвременно и висококачествено игрално съдържание на българските потребители.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Ексклузивните игри на CT Interactive вече са налични в BetHub

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!