CT Interactive е на фланелката на ПФК „Левски“

Видяно пъти

CT Interactive вече е на мачовите фланелки на ПФК “Левски“. Логото на компанията, която е дъщерна фирма на генералния спонсор на клуба, е на гърба на тениската. Новият екип беше представен в навечерието на 110-тодишнината на „Левски“ и тимът изигра с нея победен мач срещу „Лудогорец“.

CT Interactive Фланелка Левски

CT Interactive е водещ доставчик на игрално съдържание по целия свят, като игрите на компанията са сред любимите и у нас, като сред най-известните заглавие са WinStorm, Duck of Luck, Lucky Clover. Фирмата предлага онлайн игри от 2012 г. като през 2021 г. беше придобита от публичната Телематик Интерактив България АД, работеща под бранда Palms.

„С появата на логото на тениската на „Левски“ ние подчертаваме ангажимента си в подкрепа на отбора на народа и на спорта. Горди сме, че имаме възможност да партнираме на клуба и със CT Interactive. Това сътрудничество представя нагледно взаимовръзката между иновативните решения на компанията и динамичния свят на футбола. Очакваме заедно един успешен следващ сезон“, обясни Лъчезар Петров, изпълнителен директор на генералния спонсор на „Левски“.

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “CT Interactive е на фланелката на ПФК „Левски“

Няма добавени коментари все още. Бъди първи!