bet365 новини

Как да стана част от Клуб Лоялност в Бет365 Покер?

Как да стана част от Клуб Лоялност в Бет365 Покер?

Всички играчи в покер платформата на букмейкъра могат да участват в Клуб Лоялност, който има за цел да възнагради интереса им към различните игри и турнири. За целта хазартната компания е измислила гъвкава система за получаване на по-големи парични печалби и награди. Главната идея се състои в натрупването на т.нар. Статус точки, като последните ви водят до награда от монети Бет365.

Стъпките Лоялност ви водят до по-високи нива и съответно големи печалби.

Посетете Bet365

Няма значение на коя покер маса ще играете, за да следвате Стъпките Лоялност. Играейки ще забележите как баланса ви от монети Bet365 ще започне да набъбва, а по-късно може да ги замените за някоя от предварително предвидените награди. Колкото повече Статус Точки трупате, толкова по-бързо ще изпълнявате Стъпките Лоялност водещи към награждаване.


Какви са нивата в Клуб Лоялност?

1. Bronze (Бронз)
Първото ниво в Клуб Лоялност е „Бронз” и всички новорегистрирани потребители започват от него. За да преминете на следващото ниво е нужно да печелите повече Статус Точки, което ви гарантира получаването на монети Bet365, които да замените за награда в магазина, до който ще получите достъп. Всеки нов играч се включва автоматично към клуба за лоялни клиенти.

2. Silver (Сребро)
За да достигнете до второ ниво „Сребро” е нужно да имате в баланса си 30 Статус Точки натрупани в разстояние на един месец. Имате възможност да проследите колко Стъпки Лоялност сте изпълнили директно от инсталирания покер клиенти.

3. Gold (Злато)
Ниво три „Злато” ще бъде достъпно за вас, когато се сдобиете с 200 Статус Точки, но не за по-голям период от 30 дни. Това ниво предоставя още повече монети Bet365, които да смените за някоя от моменталните награди в магазина (билети за вход в турнири, парични печалби и др.).

4. Платинa
Четвъртото ниво „Платина” изисква от играча да спечели най-малко 800 Статус Точки, за да може да се изкачи още по-горе на стълбицата. Тези точки трябва да се спечелят за 1 месец.

5. Diamond (Диамант)
Последното пето ниво „Диамант” ще бъде достигнато, когато съберете 15 000 Статус Точки в рамките на един календарен месец. Достигайки до последното ниво получавате 2500 монети Bet365, за да можете да ги използвате за някоя от атрактивните награди в магазина.


Магазин в Клуб Лоялност

В магазина на Клуб Лоялност може да замените спечелените от вас Монети Bet365 за една от многото разнообразни награди. На ваше разположение се предоставят билети за турнири и кеш игри, както и парични награди при достигане на нива Платина или Диамант.

В магазина ще може да увеличите игралния баланс с Бонус Евро или да се сдобиете с билети за Twister Sit & Go турнирите. За целта трябва да имате достатъчно Монети Bet365, като за точната бройка ще се информирате, след като посетите сайта и магазина на клуба за лоялни клиенти.


Мисии в Клуб Лоялност

Ако изпълнявате Мисии Лоялност, то може да се сдобиете с повече Монети Bet356, които да превърнете в атрактивни награди. Всеки покер играч може да селектира една или повече мисии, за да изкачи стълбата с нивата по-бързо. Всички тези мисии можете да видите, като отворите персоналния си покер клиент (софтуер). Участието в мисиите изисква да натиснете бутона „Старт”, след като сте се насочили към една от многото предложени възможности.

Наградите от Мисии Лоялност се добавят по сметката ви, моментално след приключване на дадената мисия. Също така имате възможност да започнете нова мисия, с която да спечелите допълнителни средства. Това е още една добра опция, с която да печелите точки обръщайки ги в магазина, където ще откриете всички парични и непарични награди, до които имате достъп.


Специални правила и условия на Клуб Лоялност

  • Всички потребители на покер платформата в Bet365 получават членство в Клуб Лоялност. Това става автоматично още с регистрирането в сайта на букмейкъра.
  • За да печелите Статус Точки се налага да покриете определени условия, а именно да заплатите такса за вход в турнирите или Sit & Go, или пък да вземете участие с чипове на маса, откъдето е присвоен рейк.
  • Събирането на Статус Точки ви гарантира изпълнението на Стъпки Лоялност водещи до печалба на Монети Бет365. Последните се заменят моментално за награди в магазина.
  • Статус Точките можете да спечелите по курс 10 за всяко 1 Евро начислено за такса на турнир или рейк.
  • Новите играчи започват от ниво Бронз, като следващите нива (Сребро, Злато, Платина и Диамант) имат периоди, в които трябва да спечелите определен брой Статус Точки).

Какво ни дава Клуб Лоялност?

Клуб Лоялност ни дава повече възможности за печалби от покер раздела на Bet365. С изкачването на нивата играчите получават различни награди в предвидения за това магазин. Те могат да обърнат спечелените Монети Bet365 в билети за вход на различните турнири, да получат допълнителен бонус за Бет365 или награди в реални пари. Общо взето можем да напишем, че компанията се е погрижила добра за своите клиенти, които обичат покера и са активни в уеб сайта.

Как да стана част от Клуб Лоялност в Бет365 Покер?
5 (100%) 2 глас[а]

Напишете Вашето мнение

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *