Ман Сити изкушават Меси с 5-годишен договор и обща печалба от 750 милиона евро

Видяно 58 пъти

Отборът на Манчестър Сити продължава да изглежда, като най-сериозен претендент за подписа на Лео Меси. Гражданите явно знаят как да се справят с конкуренцията от желаещи тимове да се сдобият с аржентинеца, като са му предложили оферта, която трудно може да се откаже. Според испанското издание Sport, Сити са офертирали Меси с пет-годишен договор, като първите три години от него той да изкара в английския клуб, а останалите две в Ню Йорк Сити, който е притежание на същите собственици.

По-впечатляваща обаче е сумата за заплати на аржентинеца, за която се твърди, че е включена в офертата. Става въпрос за общо брутно възнаграждение от 750 милиона евро за въпросният петгодишен период. На сезон Меси ще получава по 100 милиона евро, а останалите 250 милиона ще бъдат изплатени под формата на бонус, в случай, че играчът се присъедини към клуба като свободен агент. Поради ограниченията на финансовия феърплей, този бонус ще бъде изплатен след три години, когато аржентинецът премине към Ню Йорк Сити.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ман Сити изкушават Меси с 5-годишен договор и обща печалба от 750 милиона евро

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!