Манчестър Сити поискаха Сержи Роберто, готви се бартер с Жоао Кансело

Видяно 84 пъти

Барселона имат доста играчи, които са сложили на пазара, като сред тях е и Нелсон Семедо, за който наскоро се заговори, че е искан от Манчестър Сити. Каталунците пък имат интерес към Жоао Кансело. Подобна бартерна сделка обаче изглежда няма да се осъществи, тъй като по последна информация, идваща от Diario Sport, мениджърът на Сити, Пеп Гуардиола всъщност е поискал друг от бековете на Барселона – Сержи Роберто. Той обаче е важна фигура в състава на Каталунците, като се вписва чудесно в различни зони на терена и те трудно биха се разделили с него.

В същото време един от бразилците в състава на Гражданите, Фернандиньо, разкри пред ESPN, че Гуардиола винаги е искал да поеме националния отбор на Кариоките и дори има план как да ги изведе до нова световна купа. Според Фернандиньо обаче, не е сигурно, дали Бразилия ще приеме чуждестранен треньор, а и дори лично Пеп Гуардиола е споделял с него, че шансовете това да се случи са доста малки.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Манчестър Сити поискаха Сержи Роберто, готви се бартер с Жоао Кансело

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!