Челси предлагат Кепа и пари за подписа на Ян Облак

Видяно 188 пъти

Челси продължават да бъдат особено активни през настоящия трансферен прозорец, като поредният играч, на които тимът е хвърлил око този път е вратар и по-конкретно един от най-добрите вратари в света – Ян Облак. Словенският страж има договор с Атлетико Мадрид до 2023 година, но откупната му клауза е 120 милиона евро. Според английските медии, намерението на Челси обаче е да включат в сделката и техният вратар Кепа Арисабалага, което да намали значително исканата сума за Облак.

Ян Облак обаче е несменяем титуляр на вратата на Дюшекчиите и те трудно биха се разделили с него, така че лондончани ще трябва да са особено убедителни в офертата си. Пред тима обаче има и значително по-евтина алтернатива за вратар, идваща от турския Трабзонспор. Става въпрос за 24-годишния техен страж Угурджан Чакър, който е направил силно впечатление лично на Петер Чех.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Челси предлагат Кепа и пари за подписа на Ян Облак

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!