Челси официално подписаха с Тимо Вернер

Видяно 45 пъти

След като вече няколко седмици Тимо Вернер биваше пращан в Челси, според различни спекулации, то сега вече сделката е факт. Лондончани дори се похвалиха с новата си придобивка в социалните мрежи. Националът на Германия, който е едва 24-годишен ще остане в Лайпциг до края на сезoна в Бундеслигата и по всяка вероятност ще се присъедини към Челси още през следващия месец. Все още не е обявена точната цена на трансфера, но сведенията са за сума от порядъка на 50-53 милиона евро.

Тимо Вернер пък заяви, че е щастлив от преминаването си в редиците на Челси и няма търпение да се запознае със съотборниците си, ръководството и феновете на клуба. Той обаче не забрави и да благодари на РБ Лайпциг , където според думите му е изкарал фантастични години, които завинаги ще останат в сърцето му.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Челси официално подписаха с Тимо Вернер

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!