Доиграването на Шампионска Лига отново е застрашено

Видяно 38 пъти

Миналата седмица от УЕФА официално обявиха, че четвъртфиналите, полуфиналите и финалът на Шампионска лига ще се изиграят в Лисабон, като градът е бил избран, както поради факта, че вече няма португалски отбори в европейските турнири, така и заради наличието на няколко големи стадиона. Планът е всички мачове да се изиграят в периода 13 до 23 август.

Оказва се обаче, че Португалия и конкретно Лисабон все още далеч не са овладeли кризата с коронавирус, тъй като днес правителството на страната бе принудено да върне карантината в голяма част от районите в Лисабон. Причината е новият бум на заразени. Към момента гражданите на въпросните райони имат право да напускат домовете си само за лекарства, храна или до работа.

Все пак, до началото на финалите в Шампионска лига има около месец и половина, така че от УЕФА се надяват ситуацията дотогава да се успокои и мачовете да могат да се проведат по предварителния план. По същото време в няколко германски града ще се играят и оставащите срещи от турнира за Лига Европа.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Доиграването на Шампионска Лига отново е застрашено

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!