Нов Cashback бонус връща парите ви при 0:0

Видяно 126 пъти

Всички знаем колко е неприятно да заложим, че даден играч ще отбележи гол, а срещата да приключи без нито едно попадение. От Efbet имат чудесна новина за своите клиенти, която ще направи нулевото равенство в мача по-привлекателно. Вече може да получите парите си обратно, ако даден двубой завърши без гол. Всички подробности около този и останалите.

Посетете Efbet


За кого е предназначена офертата?

Cashback бонус за залози на голмайстор

Наред с много други Ефбет бонуси, тази офертата е предназначена както за новите потребители, така и за клиентите, които редовно залагат в платформата. Всичко, което трябва да направите, е да поставите сингъл залог за голмайстор.

Вероятно знаете, че ако предпочетеният от вас футболист не влезе в игра, залогът ви се счита за отменен и букмейкърът възстановява сумата по него. От Ефбет обаче са решили да увеличат толеранса към потребителите си. С новия Cashback бонус, ако срещата приключи 0:0, вие ще получите обратно парите от прогнозата си, независимо дали вашият предпочитан футболист е играл или не.


Как да се възползвате от бонуса?

За да получите Cashback бонус от Ефбет, трябва да имате регистрация в платформата и да поставите единичен залог на някой от следните пазари за голмайстор:

  • Кой играч ще отбележи първия гол в мача?
  • Кой играч ще отбележи гол по всяко време на мача?
  • Кой играч ще отбележи последния гол в мача?

Ако в края на редовното време в срещата няма нито един отбелязан гол, прогнозата ви ще се счита за отменена. В този случай букмейкърът ще преведе обратно сумата по залога ви. Така ще продължите да се забавлявате, като заложите парите си на друг избран от вас мач.


Какво мислим за промоцията на Ефбет?

CASHBACK бонусът на Efbet е чудесно допълнение към портфолиото с оферти на компанията. С новото си предложение букмейкърът може да ви спести разочарованието от срещите, завършили без попадение. Хубавото в случая е, че този бонус не идва с допълнителни условия. От вас се иска само да поставите единичен залог на някой от изброените три пазара и да се забавлявате.

Заложете на голмайстор

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Нов Cashback бонус връща парите ви при 0:0

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!