Налични виртуални спортове в сайта на Bwin

Видяно 232 пъти

Bwin е сред предпочитаните букмейкъри в Европа, защото се старае да е в крак с всички съвременни тенденции, които вълнуват любителите на онлайн хазарта. Един от модерните начини за игра са прогнозите на виртуални спортове. В този текст ще ви разкажем какво представляват те и какви предложения ще откриете в сайта на Bwin.

Bwin виртуални спортове


Какво са виртуалните спортове?

Виртуалните спортове са автентични симулации на реални спортове, като основната разлика е, че игрите траят кратко и развоят в тях се генерира от компютър. Това е много любопитна опция за игра, тъй като ви дава възможност да залагате на събития, които се провеждат през кратки интервали от време. Вече не е нужно да чакате с месеци за старта на някое значимо първенство. Имате шанс да се насладите на любимия си спорт, като залагате на виртуалния му еквивалент. В допълнение трябва да подчертаем, че коефициентите при виртуалните дисциплини често пъти са доста атрактивни.


Виртуални спортове в Bwin

Нека разгледаме по-отблизо секцията с виртуални спортове на Bwin. За да я отворите, трябва да изберете раздел „Виртуални“ от централната лента за навигация. Пред вас ще се появят предложенията за игра, достъпни в платформата на букмейкъра. Това са:

 • Виртуален тенис
 • Виртуален футбол
 • Надбягвания с коне
 • Надбягвания с хрътки
 • Спидуей
 • Тротинг
 • Колодрум

Навигацията между отделните спортове става лесно. Всички тези опции са специална разработка на Bwin и предлагат много интересни възможности, които отличават букмейкъра от конкурентите му. Състезанията в разделите с надбягвания се генерират специално за вас, а секция „Футбол“ предлага доста първенства.

Малко по-различни виртуални залагания ще откриете в частта „Всички планирани състезания“, където нещата се случват по начин, сходен с предложенията на другите платформи за залагания. Прочетете повече в следващите редове.


Виртуален тенис

Виртуален тенис от Bwin
Виртуален тенис от Bwin

Виртуалният тенис ще ви зарадва с реалистична визия и приятна графика. Разиграванията са автентични, звуците и коментарите към игрите – също. Имате шанс да се насладите на чудесна анимация, под която системата отчита резултата. В дясната част на екрана ще забележите останалите виртуални тенис мачове, които се играят в момента, както и предстоящите сблъсъци.

Пазарите към селекции ще откриете, като скролнете след таблицата с актуалния резултат от мача. Сред опциите ви за залог са прогноза за краен победител, за брой сетове, за общ брой точки в даден гейм, точен резултат и пр.


Футболен център

Bwin виртуален футболен център
Виртуален футбол от Bwin

Секцията „Футболен център“ е единствената, в която няма да можете да гледате графика от игрите, на които залагате. Не бързайте обаче да се разочаровате. За сметка на това букмейкърът се е постарал да предложи наистина много и реалистични опции за залог. Разработени са симулации на редица първенства:

 • Virtual Football Pro е раздел, в който ще откриете най-интересните вътрешни дербита на страните, които са лидери на този спорт. Сред опциите ви са Ла Лига, Бундеслига, Премиършип, Серия А и пр.
 • Virtual Champions – както подсказва името, тук става въпрос за разработка, базирана на турнира Шампионска лига.
 • Virtual Europe е симулация на Лига Европа.
 • Virtual World Cup – тук може да си представите, че залагате на мачове от Световното първенство по футбол.
 • Virtual Soccer е секция, в която може да си изберете да залагате на вътрешните турнири в различни страни като Гърция, Турция, Испания, Франция и пр.

Както забелязвате, опциите ви за игра компенсират липсата на картина. Пазарите, които се предлагат, също са доста разнообразни и се доближават до опциите при истинските мачове на живо. Някои от възможностите ви са: Краен победител, Точен резултат, Първи отбелязан гол, Хендикап, Азиатски Хендикап, Под / Над.


Надбягвания с коне

Bwin виртуални конни състезания
Виртуални конни надбягвания

Симулациите на надбягвания са друг елемент, с който виртуалните спортове на Bwin се отличават от аналозите при другите букмейкъри. Тук не се налага да чакате, за да заложите. Спестен ви е дори краткият интервал от две-три минути между състезанията, както е в повечето други платформи за игра. Гонката започва, веднага щом поставите залога си. Това е изключително удобно за всички фенове на този тип спорт, защото ви дава огромен брой шансове за печалба. Минималният залог е 1 лв., а опциите ви за прогноза са за победител, за конкретна подредба и за първи и втори в надпреварата.


Надпревара с хрътки

Залози на виртуални гонки в Bwin
Залози на виртуални гонки

Всичко, което казахме за конните надбягвания, важи и за надпреварата с хрътки. Тук отново вие определяте старта на състезанието, след като поставите залога си. Графиката е доста приятна, а имената на състезателите са автентични. Преди всеки залог може да направите справка за показателите на хрътките. Минималната сума за
залог е 1 лв., а опциите за прогноза са същите като при надбягванията с коне.


Спидуей

Виртуални състезания с мотори от Bwin
Виртуални състезания с мотори

Спидуейът е любим спорт за феновете на моторите. У нас е най-вече познат от състезания, които се провеждат в чужбина, или от виртуални симулации. В сайта на Bwin ще можете да се насладите на такива по всяко време на денонощието. Възможностите за прогноза отново са за победител, подредба и първи две места. Минималната сума за игра е 1 лв., а състезанията стартират, след като заложите.


Тротинг

Виртуален тротинг от Bwin
Залози на виртуален тротинг

Тротингът е друг любопитен спорт, който не се практикува често в България, но пък е сред любимите методи за игра на много потребители. Ако сте сред тях, дайте шанс на платформата на Bwin, защото тук сами ще определите началото на надпреварите и колко пъти на ден ще може да играете. Прегледайте виртуалните показатели на участниците и направете своята прогноза. Минималната сума е 0.50 лв.


Колодрум

Виртуално колоездене в Bwin
Виртуално колоездене

Колоезденето също се нарежда сред предпочитаните спортове за прогноза. С напредването на технологиите вече имате възможност да залагате и на виртуалния му еквивалент. В сайта на Bwin минималната сума, с която може да играете, е 0.50 лв. Хубавото е, че и тук няма да се налага да чакате, защото симулациите се генерират специално за вас и започват, щом решите вие.


Всички планирани състезания

Виртуални гонки с хрътки
Виртуални гонки

Секцията „Всички планирани“ състезания е мястото, където ще откриете предложения, сходни с тези при останалите букмейкъри. Bwin ви дава възможност да залагате на Коне, Хрътки, Спидуей, Колоездене и Тръс, като състезанията тук се провеждат на всеки две минути. Можете да се насладите на графиката и без да правите прогнози. Минималната сума за игра е 0.10 лв. Платформата ви позволява да поставяте множествени залози, като комбинирате селекции от различните спортове.


Нашето мнение

Вероятно вече сме събудили любопитството ви и Bwin определено заслужава интереса ви. Букмейкърът е измислил как да разнообрази допълнително виртуалните си спортове. Имате шанс да генерирате собствени състезания, така че да залагате, когато си поискате, без да се налага да изчаквате. Това обаче не е единствената ви възможност. В сайта ще може да правите множествени залози, като комбинирате събития от различни виртуални спортове, а това не се среща навсякъде. Независимо дали сте фенове на този тип игра, или искате да опитате за пръв път, Bwin е удачно място да се забавлявате.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Налични виртуални спортове в сайта на Bwin

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!