Изтегляне на пари от акаунт в bwin

Кристиян Кюлюнков
Видяно 86 пъти

Ако вие сте сред щастливците, успели да регистрират печалба в Bwin, вероятно вече искате да приберете поне част от нея, за да я изхарчите за удоволствие. В следващите редове ще ви покажем как да преминете през процедурата по теглене на средства в сайта на букмейкъра.

Заявете изтегляне на печалби


Стъпки за теглене в Bwin

Теглене на пари от Bwin акаунт
Бутон за заявка на теглене на средства от Bwin

Както се досещате, първото нещо, което трябва да направите, е да влезете в профила си. Насочете вниманието си към централната лента за навигация. Маркирайте менюто „Моята сметка“. От списъка, който ще се появи в лявата част на екрана ви, изберете реда „Тегления“. Ако сте верифицирали профила си, ще имате възможност да изберете предпочитан метод, чрез който да дръпнете баланса си. Опциите ви са:

  • Банкова карта VISA
  • Банкова карта Maestro
  • Neteller
  • Skrill
  • Fast Bank Transfer

Важно е да имате предвид, че всеки от методите ще е достъпен за теглене, само ако поне веднъж през последните шест месеца сте го използвали за успешен депозит към Bwin. Едва след като възстановите към дадено средство пълната сума, която сте захранили чрез него, ще може да се възползвате и от останалите разплащателни методи. Ако, да речем, сте заредили в акаунта си 50 лв. с банкова карта VISA, ще трябва да ги възстановите, преди да може да теглите към Neteller, Skrill, Fast Bank Transfer или Maestro.

След като изберете някой от методите, остава единствено да посочите сумата, която искате да прехвърлите от баланса си. След като направите заявка за теглене, екипът на Bwin трябва да я одобри в срок от два работни дни.


Условия на различните методи

Добре е да имате предвид, че различните разплащателни методи, които поддържа Bwin, имат и различни условия. По правило букмейкърът не удържа такса от заявената сума за теглене. Такава обаче може да се изисква от компанията, която поддържа избраното от вас средство. За ваше улеснение ви предлагаме да разгледате информацията в табличен вид.

МетодМинимална СумаМаксимална сумаТаксаВреметраене
VISA20 лв.17 500 лв.Няма2-5 работни дни
Maestro20 лв.17 500 лв.Няма2-5 работни дни
Skrill20 лв.17 500 лв.4.9%До 24 часа
Neteller20 лв.17 500 лв.4.9%До 24 часа
Fast Bank Transfer20 лв.100 000 лв.НямаДо 5 работни дни
Експерт
Кристиян Кюлюнков

Кристиян Кюлюнков

Крис специализира в букмейкърските анализи и следенето на новите тенденции в областта. Разполага с богат опит относно сайтовете за спортни залози. Автор е на редица ревюта, ръководства, стратегии за залози и други материали.

0 мнения за Изтегляне на пари от акаунт в bwin

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!