Опции за залозите в електронния талон от bwin

Видяно 151 пъти

Bwin е сред водещите букмейкъри в Европа и това си има причина. Компанията се стреми да добавя интересни предложения в портфолиото си и да посреща всички нужди на своите потребители. Друг плюс на платформата е, че залаганията стават съвсем лесно чрез функционален електронен фиш, на който ще се спрем в този текст.

Към сайта на Bwin


Как да заложите в Bwin?

Добавяне на селекции към електронния фиш на Bwin
Добавяне на селекции към електронния талон

Процедурата по поставяне на прогноза в Bwin е наистина лесна. Сайтът предлага удобна навигация из спортния раздел, така че бързо ще може да харесате конкретна селекция. Щом се спрете на дадено събития и изберете пазар, трябва просто да маркирате с мишката съответния коефициент. Предположението ви се отразява автоматично в електронен фиш, който ще се появи в дясната част на сайта. Той ще остане попълнен, в която и част на сайта да се намирате. Ако желаете да добавите още селекции към талона си, трябва просто да повторите същата процедура. В случай, че искате да извадите някоя от срещите от фиша, това става, като натиснете знака „х“, който ще забележите в горния десен ъгъл на всяка едно събитие.

След като сте готови с компилацията на талона, остава да въведете желаната сума за залог. Системата автоматично ще изчисли какви са възможните ви печалби.

Настройка за коефициентите във фиша на Bwin
Опции за променящи се коефициенти
Една от полезните функции в електронния талон се отнася до промяната в коефициентите на пазарите, с които сте играли. Тази опция е от особено значение, когато залагате на събития в реално време, но може да се случи да е полезна и за събития, които все още не са стартирали.

Както знаете, при прогнозите на живо може да възникне забавяне поради динамиката в стойностите. За да избегнете това, можете да настроите фиша си така, че автоматично да приема измененията на коефициентите. Това става чрез отметката, която ще срещнете в дъното на всеки фиш, независимо на какъв тип спорт залагате. Разполагате с различни опции за избор.

Имайте предвид, че за ваша безопасност системата предполага, че не желаете да приемете промените в стойностите. Ако искате да въведете нови настройки, просто натиснете падащото меню. Избирате от три опции:

  • Приемай промени на коефициентите (независимо дали се покачват или спадат)
  • Приемай покачване на коефициентите (ако се понижат, системата ще поиска повторно потвърждение на залога ви)
  • Не приемай промени на коефициентите

Опции за залози в Bwin

В сайта на Bwin ще намерите всички опции за залог, които ви вълнуват. Най-хубавото е, че ако искате да поставите комбинирана прогноза, системата сама ще изчисли стойностите вместо вас. За да превключите между различните опции за залог, трябва да изберете някоя от трите секции в горния край на фиша – „Единичен“, „Комбинация“, „Система“.

Единичен

Единичен залог в Bwin
Единичен залог
Съвсем лесно ще ви е да поставите сингъл залози в Bwin. Ако сте решили да играете само за едно събитие, ще може да го направите, независимо дали се намирате в секция „Единичен“, или в някоя от останалите две.

В случай, че искате да поставите няколко сингъла с един талон обаче, трябва да внимавате и да влезете в секция „Единичен“. Там ще може да уточните колко пари искате да заложите на всяка прогноза поотделно. Можете обаче и да въведе веднъж сумата за всички избрани селекции и тя да бъде заложена няколко пъти като сингъл залози към всяка селекция.

И тук платформата ще ви улесни, като сметне за вас колко може да приберете от поставените прогнози. Системата ви показва и каква е общата сума на залога за всички избрани срещи.

Няма ограничения за броя сингъли, които може да добавите в един фиш.
Комбинация

Залог тип комбинации в Bwin
Залог тип комбинация
Залог тип комбинация[/caption]В секция „Комбинация“ може да наредите така наречената „Права колонка“.

Когато добавяте събитията си тук, системата приема, че искате да ги обвържете в акумулатор. Това означава, че ще спечелите, само ако всички прогнози, които сте наредили във фиша си, се сбъднат. Дори само една от тях да се провали, ще изгубите цялата сума на залога си.

Предимствата на този тип игра, както забелязвате, са, че имате шанс да приберете много по-големи суми. Причината е, че ако всички ваши предположения се окажат верни, печалбата ви ще се формира от умножението на коефициентите от всеки отделен пазар, с който сте играли.
Система

Залог на система в Bwin
Залог на система
Прогнозите в система са сред най-предпочитаните методи за игра, а в Bwin ще срещнете голям избор от възможности. Колкото повече селекции добавите в талона си, толкова повече опции ще срещнете. Те се изписват под наредените събития в талона ви.

Ако сте опитен играч, ще срещнете любимите си предложения като:

Система 2/5 – Играете с пет селекции, от които се получават 10 двойни прогнози. Печелите, ако поне две от образуваните предположения се окажат верни. Има и други възможности, които работят на същия принцип и зависят от броя предположения, с които играете, и минималния праг за печалба, с който сте готови да рискувате.

Банка – Това е специфичен тип прогноза, която се използва при играта със системи. Ако сте напълно уверени в развръзката на някоя от селекциите, които сте попълнили, може да я отбележите като „Банка“. Ще забележите тази функция точно под изредените събития. За да спечелите тук, трябва да се окажете прави за срещата „Банка“ и да изпълните другите условия на избрания от вас тип залог.

Канадска система – Залагате на пет предположения, от които се формират общо 26 прогнози: 10 Двойни, 10 Тройни, Пет Четворни и Една Петорна. Печелите, когато поне две от комбинациите излязат. Размерът на печалбата ви зависи от броя познати прогнози.

Lucky 15 – Залагате на четири прогнози и от тях се получават общо 15 комбинации: Четири сингъла, Шест двойни, Четири тройни и Една четворна. Ще имате възвръщаемост, ако поне една се окаже вярна.

Това са само част от възможностите за залог, които ще откриете в Bwin. Изключително важна подробност е, че букмейкърът ви предлага разяснение за всяка система. Ще го откриете в знака „i“, който се показва към всеки тип залог. Изчерпателното изяснение за отделните типове системи създава условия да залагате в Bwin, дори ако сте начинаещи.


Комбиниране на прогнози

Ако искате да играете в система, Bwin е чудесно място да го направите. Причината е, че букмейкърът позволява комбинирането между почти всички свои селекции. Без никаква трудност ще може да смесите в един фиш срещи от света на тениса, волейбола, футбола и снукъра, например.

Разбира се, има някои ограничения. Системата няма да ви позволи да комбинирате пазари, които са взаимно свързани. Това означава, че няма да успеете да поставите в система предположение за краен резултат и за брой голове от един и същи мач, например. Съществуват и някои специални селекции, които също не могат да се играят в комбинация.

Съобщение за комбинации от Bwin
Невъзможност да комбинирате определени селекции

Хубавото в случая е, че ако опитате да смесите събития и пазари, които не могат да се комбинират, системата ще ви уведоми с надпис във фиша.


След като заложите

Приет залог от Bwin
Приет залог в сайта на Bwin
След като заложите в Bwin, ви очаква приятна изненада. Платформата ще ви предложи няколко полезни опции. Ще можете да направите следните действия:

– да запазите компилацията от избраните селекции в талона за залагания;

– друга възможност е да се информирате за развоя на селекциите, с които сте играли, чрез e-mail;

– можете дори да изберете получаване на известия за развоя от срещите чрез SMS съобщения;

Това е сериозно удобство, тъй като системата ще ви държи в течение за залога ви, дори ако няма да можете да следите срещите.


В заключение

Вероятно вече сте се уверили, че Bwin е наистина приятно място за игра. Сайтът е ориентиран към удобството на потребителите и ще се чувствате комфортно, докато избирате селекции и поставяте залози. Допълнителен плюс е, че електронният фиш на букмейкъра предлага чудесни възможности за прогноза. Достъпни са повечето известни системи, така че ще може да играете по начина, който предпочитате. Много важен плюс е фактът, че компанията се е постарала да обясни всеки отделен тип система. Това не се среща при много сайтове за залагания и заслужава адмирации.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Опции за залозите в електронния талон от bwin

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!