Редакция на залог в Bwin

Мария Костадинова
Видяно 121 пъти

Когато веднъж успешно сте успели да създадете своя залог и да го добавите във онлайн фиша, установявате, че срещата не се развива по желания от вас начин. От Bwin вече са помислили за този сценарий. Те знаят, че възможността за нанасяне на корекции би била полезна за всеки играч. Не случайно решиха да я добавят към портфолиото си с предложения. Днес ще поговорим за тази опция и това как да я използвате бързо, лесно и ефективно.

Вход в Bwin


Bwin опция „Редактирай залог“ – представяне

Bwin редакция на залог

В онлайн залозите тръпката от играта и незнанието как ще приключи всичко до посления момент е водещо. И въпреки това, възожността да имаш контрол над събитието е от изключително значение. Когато сте поставили своя залог, но виждате, че развитието на срещата не е така, както сте очаквали, следва да предприемете мерки. Ако предположим, че мачът се развива по-добре от очакваното от вас – то защо пък да не увеличите сумата, за да спечелите още повече! Ако обаче нещата не се развиват по план е много важно да можете да коригирате залога си с по-ниска сума, която да ви предпази от голяма загуба. За всичко това вие можете да използвате опцията за редактиране на залог.

Предимства на функцията
 • контрол върху залаганията
 • възможност за промяна на единични и комбинирани залози
 • добавяне или премахване на прогноза
 • вмъкване на допълнителен залог

Кога мога да достъпвам опцията за редакция на залог?

Два са случаите, в които ще имате директен достъп и възможност за нанасяне на желани от вас корекции:

 1. когато се предлага опция за затваряне на залог
 2. в случай, че залогът съдържа неоценени прогнози
Betenemy съветва:

Ако сте направили комбиниран залог и част от прогнозите ви са вече оценени, използвайки опцията за редакция на залога вие ще можете да нанесете корекции ако виждате активна опцията за изплащане, посредством кеш-аут.

В случай, че затварянето на залог е невъзможно да се осъществи, то имайте предвид, че няма да можете да правите и редакции по своя фиш.


Как може да се редактира залог в Bwin?

Bwin редактиране на залог

Нека видим как в стъпките по-долу:

 1. Стъпка 1: Отидете в раздел „Моите залагания“ в Bwin.
 2. Стъпка 2: Посочете „Редактирай залог“ в картата на този залог, който ще искате да коригирате.
 3. Стъпка 3: Ще видите, че залогът ви ще премине в „режим на редактиране“.
 4. Стъпка 4: Нанесете всички корекции, които желаете.
 5. Стъпка 5: Запазете всички нанесени от вас промени.

Често задавани въпроси (FAQs)

Какво може да се коригира в залозите в Bwin?

Имате шанс да правите различни типове редакция. Така например да добавяте прогноза, да я коригирате или премахнете. Имате шанс също така да увеличите сумата на залога, който сте поставили, ако прецените, че срещата се равива благоприятно.

Как мога успешно да добавя прогноза към свой залог?

Посочете опцията „Редактирай залог“. Когато преминете в режим на редакция, изберете „Добави прогноза“. Тази опция е позиционирана над актуалните прогнози, които сте направили. Когато направите промените, не забравяйте да ги запазите посредством изплзването на опцията „Запамети промените“.

Как да извърша промяна на прогноза?

Изберте отново фунцията „Редактирай залог“. Следва отново да преминете към работен режим за редактиране, където да посочите символа за корекция отляво на прогнозата. Дайте знак и маркирайте прогнозата, която желаете да промените. Когато сте готови с всички промени, просто натиснете върху бутона „Потвърди“.

Как се осъществява отстранияване на прогноза в Bwin.com?

Отново ще трябва да изберете опция „Редактирай залог“. Преминавайки в специалния режим на редактиране, посочете иконата за премахване, която е позиционирана отдясно на вашата прогноза. За да съхраните всичко, изберете „Запази промените“.

Линк към Bwin

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Редакция на залог в Bwin

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!