Промоция „Футболен Експерт“ от Bwin

Мария Костадинова
Видяно 93 пъти

Офертите, в които играчите печелят, докато правят своите прогнози са доста предпочитани. От Bwin знаят това и не случайно въвеждат в списъка си с предложения още една атрактивна промоция. Това е офертата за „Футболен експерт“, при която имате шанса всяка седмица да се сдобиете със сумата от €15 000. И тъй като смятаме, че това предложение не е никак за подценяване, в следващите няколко минути ще разберем повече детайли около бонуса.

Посетете Bwin


Същност на промоцията

Имате добри прогнози, които често пъти завършват с успех за вас? Имате шанса да блеснете за пореден път, като отгатнете какъв ще бъде резултатът от единадесет посочени от Bwin мачове. Дори и да не нацелите 11 от 11, букмейкърът ви е приготвил щедри награди и при познаване на поне седем от общо единадесетте мача.

Ако решите, можете да правите залози с реални пари всеки ден от седмицата, като всеки кръг от промоцията протича определени дни и включва в себе си 11 срещи.

След края на всеки кръг, вие ще можете да получите информация колко от мачовете са познати от прогнозите, които сте направили. Имайте предвид, че ако виждате икона на награда това означава, че сте направили вярна прогноза на поне седем от всички мачове, за които сте заложили реални парични средства.


Правила и Условия
 • Един клиент може да прави само по една прогноза на всеки кръг, в рамките на един календарен ден.
 • Взима се предвид най-успешната прогноза, която е направена в рамките на даден кръг.
 • За тази промоция дузпи или продължения не се зачитат.
 • Валидни са единствено прогнози за пълните 90 минути + времето, което се добавя, в резултат на прекъсвания.
 • Налага се потвърждение на направената прогноза, за да бъде зачетена като валидна.
 • Зачитат се залози направени на спорт с реални парични средства.
 • Безплатни залози не се приемат за този бонус.
 • За да се счита за валиден залогът, който играчът е направил, трябва да бъде в същия ден, в който е подал и прогнозата си.
 • Всеки безплатен залог ще е с валидност от седем календарни дни след като се кредитира.
 • Паричните награди ще са при своите притежатели в рамките на едно денонощие, след като се оповестят всички резултати от включените в даден кръг на играта срещи.

Награди за Bwin футболен експерт

Познати мачовеБонус награда
7 от 112 евро
8 от 1110 евро
9 от 1120 евро
10 от 112 000 евро
11 от 1110 000 евро

Заключение и мнение за офертата на Bwin

Шансът да презаредите сметката си със сумата от 15,000 евро смятаме, че е абсолютно достижим и заслужава времето и усилията, които ще инвестирате. Съветваме ви да проверявате редовно страницата на бонуса от официалния сайт на букмейкъра, тъй като той си запазва правото да добавя, изменя или премахва правила и условия от изискванията, които има. Можете да разгледате някой от останалите бонуси на Bwin, тъй като операторът предлага и други атрактивни оферти, но смятаме, че бонусът за футболен експерт е достатъчно добър, за да съсредоточите вниманието си изцяло върху него. Освен това, ако сте добри в спорните залози и прогнози имате шанса да печелите, докато правите любимото си занимание, така че смятаме, че това е една отлична възможност, която се открива пред вас.

Вход в Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Промоция „Футболен Експерт“ от Bwin

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!