Покер секцията на Bwin и наличните опции

Любителите на покер игрите ще открият страхотни възможности в сайта на Bwin. Основното предимство на букмейкъра е специално разработения за целта софтуер. За да разгърнете потенциала си, ще трябва да го изтеглите и в този текст ще ви покажем как.

Към Bwin покер


Секция Покер в Bwin

Покер раздел от Bwin
Раздел „Покер“ от Bwin

Щом изберете секция „Покер“ от централната лента за навигация, пред вас ще се появи подробен раздел. От Bwin са се постарали да предложат изчерпателна информация на своите потребители. Дори да не изтеглите софтуера на този букмейкър, обърнете внимание на покер зоната в сайта, където ще откриете дори правилата на играта. Ето какво ви очаква тук:

 • Кое е ново? – кратко въведение в новата концепция на Bwin и въведение във възможностите на покер клиента.
 • Упътвания за игра – ценен наръчник за правилата на покера, включва и полезно кратко видео.
 • Турнири – описание на различните турнири, които ще намерите в софтуера на Bwin.
 • Промоции – информация за актуалните оферти за покер играчите.
 • Профил – ценна секция, от която може да настроите предпочитанията за покер профила си в Bwin. Имате шанс да определите степента на поверителност, каква част от информацията ви да се вижда публично. Бихте могли също да направите справка в статистиката от представянето си на покер масите.
 • Приятели – доста любопитна зона, която ще ви накара да с почувствате като част от покер общество. Когато се сприятелите с потребители, с които играете често, тук ще виждате техните постижения и резултатите от игрите им.

 • Покер клиента на Bwin

  Покер софтуер от Bwin
  Bwin покер арена

  Допреди няколко месеца букмейкърът предлагаше две алтернативи – да участвате в раздаванията чрез покер клиента или да използвате браузъра си за целта. Към сегашния момент обаче единственият ви шанс да играете е чрез апликацията на Bwin. Искаме да ѝ обърнем специално внимание, тъй като концепцията ѝ предлага наистина вълнуващи възможности.

  Като за начало, за да я изтеглите, трябва да влезете в раздела на сайта. Още от пръв поглед ще забележите линка, който сме ви показали по-горе. Необходимо е само да натиснете бутона „Изтеглете“ и да стартирате инсталационния файл, след като го дръпнете. Системата сама ще ви преведе през процедурата. Ако разполагате с бърза и надеждна връзка, само след минута ще имате инсталирана новата покер арена на компютъра си.

  Първата стъпка ще е да въведете потребителското си име и паролата си. Ако все още нямате профил, тук ще може да си създадете такъв.

  Покер турнири от Bwin
  Преглед на наличните покер турнири

  След като активирате покер клиента, пред вас ще се разкрие море от възможности. Имате на разположение четири типа игри, като всеки от тях ви предлага повече от една маси, където да опитате късмета си:

  • Cash Games
  • Fasforward
  • Sit &GOs
  • Sit & GOs HERO
  • Турнири

  Изключително важна и полезна функция на покер софтуера е търсачката в горната част на екрана. От там може да ограничите масите, които виждате по различни критерии: Име на играта, Брой играчи, Размер на залозите, Скорост на играта. Когато конкретизирате предпочитанията си, пред вас ще се появят само разиграванията, които отговарят на условията ви.

  Регистрация в покер турнир
  Регистрация в покер турнир

  Щом се спрете на някоя маса, трябва да заявите желанието си да се включите чрез бутона Register Now. Веднага ще забележите какъв е максималният брой на участниците и колко са желаещите досега. Дори да нямате опит с подобен тип програми, няма да ви е трудно да се ориентирате, особено ако сте запознати с принципите на игра на покера. Ако пък не сте, може спокойно да прегледате регламента в сайта на Bwin.


  Покер мисии в Bwin

  От Bwin са се постарали да усилят тръпката за покер феновете, разработвайки специални мисии. Букмейкърът ви предизвиква с 13 мисии, за чието изпълнение ще получите специални награди. Хубавото е, че те са съвсем постижими, стига да обичате да играете покер и да сте избрали именно Bwin за целта. В замяна брандът ще ви зарадва с билети на различна стойност, които да използвате за вход в раздаванията. Напредъкът ви по различните задачи ще се отразява в статистиката на профила ви, за която споменахме.


  Покер през мобилно устройство

  Bwin покер за мобилни устройства
  Bwin Покер и на мобилно устройство

  За феновете на играта, които не искат да излизат от покер салоните, Bwin са разработили специална покер апликация. Тя се предлага както за потребителите с Android устройства, така и за собствениците на iPhone и iPad, които работят с iOS. За да се сдобиете с програмата, трябва да отворите браузъра на телефона или таблета си и да заредите следния адрес: m.bwin.com/bg/poker. Ще видите бутон „Изтегли“, който трябва да натиснете. Ако работите с Android, след като дръпнете апликацията, ще е необходимо да влезете в настройките на устройството си, да отворите „Апликации“ и да позволите инсталиране на програми от неизвестни източници. Описанието може да ви се струва дълго, но всъщност процедурата е бърза, а накрая ще може да играете покер в Bwin, където и да се намирате.


  Защо да изберете Bwin за покер?

  Без да се колебаем, можем да заявим, че покер секцията на Bwin е една от най-добрите, които се предлагат. Букмейкърът е разработил чудесна апликация, която ще направи играта ви по-лесна, по-динамична и много по-разнообразна. Предлагаме ви нашите ТОП 5 Причини да изберете именно Bwin за своите покер преживявания.

  1. Има отделна апликация, която ще ви свързва в реално време с истински потребители, с които да премерите сили. Софтуерът прави играта по-бърза и надеждна.
  2. Може да отбележите предпочитанията си за тип игра и големина на залозите, за да виждате само игрите, които отговарят на условията ви.
  3. Като жест към своите клиенти Bwin са се постарали да създадат специални мисии, които допълнително да раздвижат играта ви.
  4. Букмейкърът предлага наистина много покер промоции за своите потребители.
  5. Ако не искате да се разделяте с раздаванията, Bwin ви дава възможност да играете през мобилното си устройство.
  Автор
  Кристиян Кюлюнков

  Кристиян Кюлюнков

  Крис специализира в букмейкърските анализи и следенето на новите тенденции в областта. Разполага с богат опит относно сайтовете за спортни залози. Автор е на редица ревюта, ръководства, стратегии за залози и други материали.

  0 мнения за Покер секцията на Bwin и наличните опции

  Сподели мнение

   Няма добавени коментари все още. Бъди първи!