Опция „Създай залог“ в Bwin – преглед и характеристики

Мария Костадинова
Видяно 27 пъти

В наши дни клиентите на онлайн букмейкърите се интересуват от това какви функции за залози съществуват и има ли нещо различно, с чиято помощ да увеличат изгледите си за успех. В този ред на мисли компанията Bwin предлага на залагащите на футбол опцията „Създай залог“, с която ще можете да вкарате в залога си повече от един пазар. Как става това и какво представлява новата функция за създаване на залози, можете да прочетете в нашата публикация свързана с темата.

Линк към Bwin


Какво представлява функцията Създай залог в Bwin?

Залагайки на футбол можете да изберете единичен вид залог за всяка от селекциите ви. В много малко случаи е възможно да се комбинират два или повече пазара за един мач. Това обаче се променя, защото букмейкърът Bwin пусна опция за създаване на залог, където можете да правите истински чудеса със селекциите във фиша ви. Подобен тип опции сме виждали в чуждестранни сайтове и са познати под името „Bet Builder”, но на този етап от всички лицензирани сайтове за спортни залагания в България, само и единствено Bwin е предложил подобна възможност.

Сега вече можете да прибавите повече от един пазар за еднократна селекция и по този начин да увеличите коефициентите и изгледа да получите по-голяма сума. Основното условие е да прогнозирате правилно всички мачове във фиша си, ако желаете да се възползвате от опцията за комбинации от пазари. При положение, че само един от заложените мачове е губещ, то тогава ще загубите всички срещи, на които сте заложили, включително и тези, за които сте построили залог.


Как да намерим опцията Създай залог в Bwin?

Bwin създаване на залог
 1. Първото нещо, което трябва да направите, е да се упътите към менюто на сайта на Bwin, откъдето да извикате секция „Спорт“.
 2. След като го направите Ви се отваря страницата със спортове, при която имате на разположение ляво меню за избор на спортни събития. В най-горната част на лявата лента е предложена графа „Акценти“, а един от вариантите е именно „Създай залог“, като функцията работи само за залагания на футболни срещи от различните първенства и турнири.
 3. След като сте посетили секцията за построяване на залози, можете да започнете с добавянето на пазари към избран от Вас футболен мач. На екрана Ви ще се появят двубоите, от които можете да избирате.
 4. Кликвайки с мишката на някой от тях ще видите маркетите за конструиране на залога. Те са най-разнообразни, а Вие получавате картбланш да извършите впечатляващи комбинации.

Построяване на залог – стъпка по стъпка

Бет билдъра на Bwin не отстъпва на функциите, които познаваме от западните букмейкъри. Тук също можете да разгърнете потенциала си използвайки от 2 до 8 достъпни селекции. За един футболен сблъсък могат да се прибавят няколко пазара за залагане, като например какъв ще бъде броя на головете, каква ще е бройката на раздадените картони от рефера, както и колко корнера ще има. Това обаче не са всички достъпни маркети, а има и още много, от които да избирате.

На ваше разположение са варианти, с чиято помощ да дадете прогноза за конкретен пазар относно един от отборите, но можете да комбинирате опции за залози и за двата участващи тима. На екраните Ви ще се покажат маркети за първото и / или второто полувреме, крайния изход, крайния резултат и така нататък. Изграждайки комбинирания залог, ще видите какъв коефициент важи за него, както и бутонче „Добави към фиша“, за да добавите комбинацията към талона си.

Ако сте следвали горе посочените инструкции, то най-вероятно сте комбинирали няколко пазара в една или повече селекции и сте се възползвали от неограничените възможности на конструктора за залози в Bwin. Постъпвайки така сте увеличили коефициентите и можете да спечелите немалко пари, стига прогнозите Ви да се сбъднат, без да има пропуски в нито един от извършените залози.


Правила за използване на функцията за създаване на залог

Тази функция има своите правила, които трябва да бъдат покрити, ако искате да комбинирате пазари в един (или повече) залози. Тук правим уговорката, че конструкцията на залагания не важи за абсолютно всички футболни двубои. Тя е достъпна за по-завързаните събития от големи и известни шампионати и / или турнирни срещи. Няма как да конструирате залог, ако не го направите преди старта на мачовете. Функцията не се предлага за футбол в раздел „На живо“.

Има и още някои правила, с които искаме да Ви запознаем. Следвайте ги, за да не направите грешка, когато строите залозите си. Всички по-долу споменати условия са важни и тяхното неизпълнение води до невъзможност да се възползвате от тази страхотна екстра в сайта на Bwin.

 • Опцията „Създай залог“ е активна само за футболни мачове, които не са стартирали;
 • При построяването на залог и комбинирането на пазари не може да се използва Cash out;
 • Функцията е валидна само за единични залози и не се предлага за акумулатори;
 • Позволяват се вкарването на селекции от 2 до 8 в един обединен залог;
 • Възможната максимална печалба от един конструиран залог е в размер на 10 000 евро;
 • В случай, че построеният залог е отменен, всички пазари към него отпадат;

В обобщение

Не сме виждали толкова добър бет билдър при българските букмейкъри. Ето защо опцията за създаване на залози на Bwin прави разликата и разширява кръгозора от функции за клиентите на букмейкъра. Ние можем само да адмирираме подобни функции в хазартните сайтове, тъй като те представляват алтернативен начин за повишаване на коефициентите и подобряване на изгледите за по-големи печалби. Разбира се, опцията трябва да се използва с мисли и добра стратегия.

Регистрация в Bwin

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Опция „Създай залог“ в Bwin – преглед и характеристики

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!