Bwin Бонус за Нов Играч – до 222 лева и специална Bwin тениска

Видяно 150 пъти

Новата регистрация може да донесе неочаквани награди. От Bwin например са решили да подходят с едно доста нетрадиционно предложение. Освен начален бонус, всеки нов клиент получава и още една награда. Това е специална bwin тениска, която ще зарадва всеки нов играч. Повече за тази промоция предстои да разгледаме в следващите редове.

Вход в Bwin

Bwin начален бонус до 222 лв. и подарък тениска

Има няколко букмейкъра, които са известни именно със своите тематични стартови оферти. Един от тях е Bwin. Букмейкърът има нестандартно предложение, което се отнася единствено за нови клиенти. Така, че ако и на вас ви предстои да направите своята регистрация в Bwin имайте предвид, че можете да се възползвате от това страхотно предложение. Естествено не бива да забравяте, че има определени правила и условия, които ще трябва да бъдат изпълнени. Ако успешно преминете всяко от изискванията, ще можете да получите на само парична награда, но и страхотна Bwin тениска.

И така, ако искате да се включите, просто не забравяйте първото и най-важно правило, което гласи, че потребители с отворена сметка в сайта, нямат правото да участват за спечелването на тази промоция. Както останалите оферти на Bwin, така и тази има период на провеждане. Промо играта „Вземи твоята bwin тениска“ стартира на 02.11.2020 г. и ще приключи на 15.12.2020 г. Има предвидени общо 2000 брандирани фланелки на Bwin, които очакват да бъдат раздадени на своите притежатели. Ако искате и вие да сте един от тях, то вижте по-долу какви са изискванията, с които трябва да се съобразите.

Условия за взимане на участие в промоцията

  1. За да се включите към промоцията трябва да сте пълнолетни и да живеете в България.
  2. Не е позволено откриването на повече от една сметка в bwin.com.
  3. Изисква се залог, чиято стойност да бъде минимум 40 лева.
  4. Трябва да заложите в десет кратен размер сумата на направения депозит под формата на един или няколко валидни залога.
  5. За валиден залог се счита този, който е поставен с реални финансови средства, както и залози на живо, или залози преди старта на промоцията.
  6. Минималният коефициент на поставения от вас залог е необходимо да бъде поне 1.70.

Кои залози няма да бъдат вземени предвид?

Има определени типове залози, които са налични като опция в сайта. Това обаче не разрешава използването им, в случай, че сте решили да вземете настоящата промоция. В тази категория влизат залози от тип системни, анулирани, поставени под формата на freebet и такива, които са били коригирани посредством използването на опциите за затваряне на залог, автоматичен кеш аут или редакция на залога.


Кой депозит ще се зачита като валиден?

Единственият залог, който ще бъде зачетен към настоящата промо оферта е първоначалният депозит. Имайте предвид, че не се допускат депозити, които са извършени посредством Neteller, Skrill, PaySafe или банков превод.


Какви са принципите за разпределение на наградите?

Ако сте нов играч в Bwin, бонусът от 100% до 222 лева ще бъде получен едиствено след като направите първи депозит и то в рамките на една седмица от датата на създаване на акаунта ви. Относно втората част от наградите, а именно фланелките, те ще бъдат получени в рамките на две седмици след като се осребри ваучерът. За доставката на вашата bwin тениска ще е необходимо да се свържете с ozon.bg.


С колко време разполагам за да изпълня всички изисквания?

Ще имате на разположение точно 30 дни след като сте направили валиден депозит.

Посетете Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “Bwin Бонус за Нов Играч – до 222 лева и специална Bwin тениска

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!