До 222 лева за нови клиенти на Bwin

Видяно 92 пъти

Дълго време се обсъждаше като недостатък липсата на начален бонус за играчи от България. И ето, че от Bwin решиха да коригират пропуска си. За всички български играчи, направили своята регистрация в пларформата на букмейкъра и извършили първия си депозит, имат шанса да вземат сумата до 222 лева. Повече за това предстои да разгледаме в следващите минути.

Вход в Bwin


Накратко за 100% бонус до 222 лева от Bwin

Да започнем с това, че офертата е нова. Съвсем доскоро букмейкърът не предлагаше какъвто и да било бонус за своите новорегистрирали се играчи от територията на нашата страна. Ето, че това вече е минало и новото предложение, което от Bwin ви отправят е 100% бонус, достигащ до сумата от 222 лева. Разбира се, за да получите атрактивната оферта, ще се наложи да се запознаете с правилата и условията, които букмейкърската компания има, за неговото усвояване.


Правила и условия
 • За да се включите трябва да бъдете нов клиент на бранда.
 • Единствено играчите, използвали бутон „Отвори нова сметка и вземи бонус!“ ще могат да получат специалното предложение на букмейкъра.
 • Не е разрешено комбинирането на бонуса с други промоции за нови клиенти.
 • Текущо разглежданият бонус от 222 лв. може да бъде взет само от играчи, регистрирани от България.
 • За да го получат, те трябва да направят депозит, който трябва да е първи по потребителската сметка на играча и да бъде извършен в рамките на седем дни след направата на нов акаунт.
 • Бонусът се зарежда автоматично и не е необходимо да се заявява. Той ще се кредитира в зависимост от сумата на направения първи депозит.
 • Максималната сума, която може да бъде получена, възлиза на 222 лв. или еквивалентна валута.
 • Игрите от казино или покер разделите в сайта на Bwin не учатват в промоцията.
 • Ще бъдат зачетени единствено залози, направени в спортната секция на сайта.
 • Има изискване за тoва депозираната сума и бонусът да бъдат заложени 7 пъти, а минималният коефициент възлиза на 1.75 на спортни залози.
 • Ако срокът от 30 дни не бъде достатъчен за изпълнение на всички условия, които букмейкърът е поставил, сумата на промоцията, както и всички евентуално спечелени с нея парични и друг тип постъпления ще бъдат изтеглени от клиентската сметка на играча.
 • Всички клиенти, участващи в промоцията, трябва да бъдат пълнолетни.
 • Компанията си запазва правото да променя, премахва и добавя условия към текущата промоция във всеки един момент.

Пример към промоцията

Нека разгледаме един хипотетичен пример, за да разберете в какво се състои същността на текущата промоция. Ако предположим, че решите да направите своя първи депозит от 100 лева, вие ще получите съответно бонус, възлизащ на 100 лева. Необходимо е обаче да осъществите залози, чиято обща стойност е 1400 лева, за да може да бъдат условията зачетени като изпълнени.


Обобщение

Смятаме, че букмейкърската компания заслужава похвала за това, че новият бонус за играчи от България е вече факт. Брандът има верни фенове, които заслужаваха това, така че минусът, който дълго време беше посочван като един от основните недостатъци на компанията е вече в миналото. Добавяйки тази оферта към останалите бонуси на Bwin смеем да кажем, че букмейкърът бележи позитив. Друго, което мислим за положително е това, че имате достатъчно дълъг период от месец, в който да изпълните всички правила и условия. Ако все още нямате акаунт и смятате да се регистрирате в сайта на Bwin, не се колебайте да се възползвате от предоставената ви възможност.

Вземете своя бонус от Bwin

Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 коментари за “До 222 лева за нови клиенти на Bwin

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!