Bwin пряко предаване – описание на услугата

Видяно 227 пъти

Излъчванията на живо от сайтовете за спортни залози оказват все по-голямо значение при избор на букмейкър. Една от най-любопитните услуги, която Bwin предлага на своите клиенти, е опцията да се насладят на пряко предаване от редица спортни събития. В следващите редове ще ви покажем как може да я активирате.

Гледайте спорт на живо в Bwin


Кой може да гледа излъчванията в Bwin?

Искаме да ви зарадваме с новината, че Bwin нямат специални изисквания към клиентите, които желаят да се насладят на прякото им предаване. За целта е необходимо да имате регистриран профил в платформата и да влезете в него. Нужно е още да разполагате с минимален баланс по сметката си от 1 лв. Има и още едно техническо изискване, което е стандартно за всички видео излъчвания. Необходимо е да имате инсталиран Flash Player, който да приеме стрийма от сайта. Това е всичко! Можете спокойно да се възползвате от всички излъчвания, които букмейкърът предлага.


Как да активирате прякото предаване?

Събития с картина на живо от Bwin
Събития с пряко предаване

Както споменахме, ще може да гледате излъчванията на Bwin, единствено ако имате профил и сте се логнали в него. След като го направите, насочете вниманието си към секция „На живо“, която ще откриете в централната лента за навигация. Тя ще ви предложи най-бързия начин, по който да прегледате списъка с преки предавания за момента. В нея ще откриете подраздел „Излъчвания на живо“, който ще ви предостави пълен списък на събитията, разделени по спортове.

За да пуснете стрийма, трябва единствено да натиснете бутончето Play, което сме маркирали на снимката по-горе. Излъчването ще се появи в десния край на екрана ви.

Тенис среща пряко в сайта на Bwin
Пряка картина от тенис среща

Вграденият видео панел ще ви позволи да контролирате силата на звука, както и да разпънете картината до доста приемлив размер.


Кои спортове се излъчват?

Трябва да отбележим, че Bwin се стреми да разшири портфолиото си с предлаганите събития, които се излъчват на живо. Към момента ще откриете най-често пряко предаване за:

  • Волейбол
  • Тенис
  • Тенис на маса
  • Футбол
  • Снукър

Може да разберете дали даден сблъсък ще се излъчва на живо, като проследите дали в реда на селекцията е наличен бутонът Play, който описахме по-горе. За ваше удобство, когато добавите дадена селекция към фиша си, платформата ще ви покаже дали тя ще се излъчва на живо или не.


Нашето мнение

Стриймът, който Bwin предлага, е наистина чудесна опция и е жест към всички клиенти на бранда. Качеството на картината е по-добра, в сравнение с това при други букмейкъри. Трябва да подчертаем още, че видео екранът може да бъде разгърнат до наистина оптимални размери – функция, която не е достъпна навсякъде. Друг плюс е, че компанията няма непосилни изисквания към потребителите, които искат да се възползват от тази услуга. Единственият минус, който откриваме, е, че поне засега събитията, към които има преки предавания за България, не са много. Вероятно обаче брандът работи в тази насока и списъкът ще се разширява с времето.

Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Bwin пряко предаване – описание на услугата

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!