Ограничава ли своите клиенти Bwin?

Видяно 406 пъти

Bwin е сред предпочитаните платформи за онлайн залагания в Европа и има редица почитатели. Букмейкърът е сигурно място за игра, ползва се с доверие и се старае да осигури максимално комфортни условия за своите клиенти. Може ли обаче компанията да наложи ограничения на потребителите си? Вижте отговора на този въпрос в следващите редове.

Посетете Bwin


Ограничава ли Bwin клиентите си?

Както всеки оператор на залози, Bwin също има известни правила, за чието спазване следи. Това е нормално, тъй като все пак става дума за компания, която се старае да защити интересите и позициите си. За да се ориентирате по-лесно в игралната среда, ще ви представим няколко ситуации, в които букмейкърът може да ви наложи ограничения.

Верификация на профила

Със сигурност ще срещнете ограничения във функциите на сайта, ако не сте верифицирали профила си. Макар да звучи сложно, проверката е съвсем лесна и е стандартна процедура при лицензираните букмейкъри. За да преминете през нея, ще трябва да изпратите копие на личен документ до екипа на Bwin. След като служителите на компанията проверят данните ви, профилът ви ще бъде верифициран на 100%. Ще ви се наложи да извършите тази операция само веднъж. Ако не го направите, ще се сблъскате с ограничения, когато искате да изтеглите средствата си. Дори да сте депозирали пари и да сте направили успешна игра, щом поискате да дръпнете сума от баланса си, системата няма да ви позволи. Ето защо ви съветваме да верифицирате профила си веднага след Вашата Bwin регистрация, ако смятате да играете в Bwin. По този начин ще си спестите досадно чакане на по-късен етап.

При теглене на средства

Букмейкърът има строга политика, когато се касае за теглене на средства от баланса в акаунтите на своите клиенти. Изискването на Bwin е, щом веднъж сте използвали даден метод, за да захраните сметката си, да върнете обратно към него всички депозирани средства, преди да може да използвате друг начин за разплащане. Нека приемем, че сте вкарали в профила си 100 лв. чрез своята VISA карта. Ако имате успешни игри и балансът ви е нараснал, ще трябва първо да върнете всичките 100 лв. обратно в своята VISA, преди системата да ви позволи да изпратите пари към Neteller акаунта си, например. Това изискване е свързано с усилията на компанията да възпрепятства измами и опити за пране на пари.

Лимит на печалба от залог

Неприятна изненада, която може да срещнете по време на играта си в Bwin, е ограничението за печалба от даден залог. Компанията е описала това в общите си условия. Тази предпазна мярка се прилага само за някои прогнози. Ще разберете за нея, щом въведете в електронния си талон сумата, с която желаете да играете. Ако потенциалната ви печалба надвишава лимита, определен от букмейкъра, ще получите системно съобщение, че трябва да намалите залога си.

Ограничение на залозите

Друго неудобство, с което може да се сблъскате в платформата, е компанията да ограничи максималната сума на залозите ви. В този случай ще трябва да се съобразявате с тези лимити, независимо на кой спорт залагате и коя селекция сте харесали. Според редица потребители, Bwin налага тези ограничения след поредица от успешни залози, с които сте отчели по-сериозни печалби.


Как да избегнете лимити от Bwin?

Съвети за избегнем лимитация от Bwin

Никой потребител не обича да налагат ограничения на играта му. Ясно е, че освен заради тръпката, клиентите на сайта са там, за да печелят. Това понякога е в разрез с интересите на Bwin и компанията се стреми да се защити. Предлагаме ви нашите ТОП 5 съвета, с които да избегнете рестрикции от букмейкъра.

  1. Верифицирайте профила си веднага след регистрация, ако смятате да правите сериозна игра в Bwin. Ако не го направите, после ще се налага да чакате, преди да може да изтеглите печалбите си. Има потребители, които се оплакват, че букмейкърът е замразил баланса им или е забавил тегленето необичайно дълго заради процедурата по проверка на профила.
  2. Връщайте средствата към всяко разплащателно средство, с което сте захранвали профила си. Правете го при първа възможност, така че да не се налага да помните дълго къде каква сума трябва да насочите.
  3. Не правете последователни тегления на големи суми. Това не се харесва на букмейкърите и ако ви стане практика, със сигурност ще ви донесе главоболия. Разпределете транзакциите си в разумен период от време. По-добре да получавате печалбата си на порции, отколкото да имате разправии с Bwin, които да приключат със замразен баланс.
  4. Не залагайте единствено на сигурната игра. Системните залози с големи суми на събития с ясен фаворит може да ви донесат ограничения от Bwin.
  5. Играйте според правилата на Bwin. Запознайте се добре с регламента на залозите и на отделните промоции. Прочетете ги в сайта на компанията, за да бъдете информирани и да не нарушите някое изискване по невнимание.
Християн Цуцев

Християн Цуцев

Християн има дългогодишен опит като редактор, а работата му в сайта е да изработва и оформя спортни анализи и ревюта на букмейкъри, а също така и да запознава потребителите с всичко най-интересно и полезно в света на залаганията.

0 коментари за “Ограничава ли своите клиенти Bwin?

    Няма добавени коментари все още. Бъди първи!