Карта за лоялни клиенти „Създай залог“ от Bwin

Мария Костадинова
Видяно 19 пъти

Лятото е в своя разгар и букмейкърите имат интересни предложения, с които да ангажират вниманието на онлайн залагащите. Такава е и новата оферта на Bwin, която стартира на седми август, 2020 г. и ще продължи до 23.08.2020 г. Имайте предвид, че за да можете да участвате в тази страхотна лятна промоция на Bwin, ще е нужно да направите депозит. Сезон 2019/2020 може да ви донесе карта за лоялност „Създай залог“, а повече за нея и условията за нейното правилно усвояване, предстои да разгледаме.

Вход в Bwin


Какво представлява картата за лоялни клиенти на Bwin?

Това е виртуална карта, която се издава на лоялните клиенти на компанията, решили да вземат участие в бонус офертата. За целта ще е необходимо да използвате функцията на сайта „Създай залог“. За нея сме говорили вече в нашето детайлно ревю за Bwin, където можете да прочетете повече. Функцията трябва да бъде използвана на срещите от Шампионска лига. Тези мачове са:

 • 2 мача от Осминафиналите, които ще се проведат на 07/08/2020
 • 2 мача отново от Осминафиналите, които ще можете да гледате ден по-късно на 08/08/2020 г.
 • По един футболен мач от четвъртфинала, а датите на всяка от срещите са както следва: 12/08/2020, 13/08/2020, 14/08/2020 и 15/08/2020 г.
 • Следва по един мач на полуфиналите на 18/08/2020 и 19/08/2020 г.
 • И завършваме с още един мач на финала, който ще се проведе на 23/08/2020 г.

Какво мога да очаквам и какви са етапите, през които ще премине промоцията?

Ако сте ентусиазирани за предстоящите срещи, то сега, когато вече знаете за тази оферта, еуфорията би следвало да се покачи още повече. Не забравяйте, че за да вземете участие, вие трябва да направите регистрация в Bwin, освен ако вече нямате отворена сметка при букмейкъра. Когато вече сте вписани със своето потребителско име и парола в платформата, ще трябва да се отправите към секцията за депозити и да заредите сметката си с поне 10 лева, които след това да заложите на среща с минимален коефициент от 3.00, като не забравяйте, че трябва да използвате функцията за създаване на залог. Ако тези условия са налице, то вие ще получите своите безплатни завъртания наезабавно. Тяхната стойност е 2 лева, а в бонус ще получите тениска за вашата специална клиентска карта за лоялност в Bwin. Когато достигнете 9 събрани тениски, вашият бонус ще бъде допълнителен FreeBet, чиято стойност е 20 лева.


Какво мога да взема като максимум в рамките на един игрален ден?

Общо девет на брой са игралните дни, което означава, че разполагате с цели три седмици, в които да се насладите на тази нова игра на компанията. Разбира се, за да можете да участвате, вие трябва да сте пълнолетни. Имайте предвид и това, че за всеки календарен ден, наречен още игрален ден, вие ще можете да извлечете максимум една тениска и едно безплатно завъртане.


Специфики и изисквания за участие

 • Трябва да направите валиден залог с функцията „Затвори залог“ на футболна среща от Шампионска лига.
 • Минималният залог, който ще се зачете като успешен, е на стойност 10 лева и с поставен коефициент най-малко 3.00.
 • Не използвайте системни залози, защото те няма да бъдат отчетени като активни и съответно няма да се зачетат за промоцията.
 • Можете да правите своите залози както от дестоп версията на сайта, така и от Bwin мобилна версия през своя смартфон или таблет.
 • Имайте предвид още, че отменени залози или залози, поставени с помощта на Freebet не се отчитат към текущата бонус оферта.

Линк към Bwin

Експерт
Мария Костадинова

Мария Костадинова

Мария е автор в betenemy.com, както и на редица статии, новини и ревюта, публикувани в сайта. Занимава се и с проверката и оформянето на съдържанието, което достига до вас.

0 мнения за Карта за лоялни клиенти „Създай залог“ от Bwin

  Няма добавени коментари все още. Бъди първи!